השמיים נפלו....

גארוטה

New member
אני דווקא רוצה

להתעכב על המשפט שמתאר את הזוגיות שלכם "מערכת יחסים רעועה שגם ככה אנו מנסים ללא הצלחה להצילה".
אז נכון, שום סיבה לא מצדיקה בגידה באמון בין בני זוג, אבל אי אפשר להתעלם מכך שהזוגיות שלכם רעועה ביותר
ואי אפשר שלא לתהות מה גרם לכך, איפה התחילה ההתדרדרות , מתי ולמה?
את מאד נסערת כרגע ולכן גם כל הפוסט שלך מתעסק בבגידה עצמה, בכאב שלך המוצדק ובשאלה הגדולה לאן הולכים מכאן?
מה אנשים אנונימיים פה היו עושים זה לא העניין וזה לא צריך להשפיע על ההחלטה שלך. בכלל אני חושבת שכרגע את לא צריכה
להחליט. עכשיו זה הזמן לשים את הדברים על השולחן, לשאול את השאלות הקשות ביותר אחד את השני, להבין אחד את הצרכים
של השני, לשאול שאלות קשות את עצמך, להבין איפה ולמה הכל התפספס בדרך שהגעתם לאן שהגעתם, האם השקעתם אחד בשניה?
האם השקעתם בזוגיות אחרי שבאו הילדים או כמו הרבה זוגות שמתם אותה בהולד? בקיצור, לשים בצד את האגו ואת הצורך לנקום
ולדבר ביניכם, לבד או עם איש מקצוע ורק כשהכל יהיה פתוח וגלוי וכל אחד יבין את חלקו תוכלו לקבל ביחד החלטה שתהיה מקובלת על שניכם.

בהצלחה

כל יום

New member
ואם מחשבות הנקמה חזקות זיכרי

את הפתגם הידוע "revenge is a dish best served cold" או כפי שמיוחס לקונפציוס "Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" כלומר הנקמה עלולה לפגוע בנוקם לא פחות מאשר בננקם.

(ותודה לויקיפדיה....)

אייבורי

New member
תשמעי

זה באמת נורא מעליב לגלות בגידה
זה מסעיר את החושים ומטריד את המנוחה
אבל
את מסרבת לקחת אחריות על חלקך במשבר.
עובדתית "נפלו השמיים" אומר שלא ראית אותו ממטר [אם היית רואה, השמיים לא היו נופלים]
זה אומר שבזמן שגידלת את הילדים שלכם (שלא נדבר שלך)
הזנחת אותו לגמרי, היית עסוקה לגמרי בהורות ולא שמת לב לזוגיות המתפוררת.

אבל אם יעשה לך נעים בבטן להזדיין עם מלא גברים, בהצלחה
[נקווה שחצי מהגברים ירצו לזיין אותך]

ומעשית, מעשית את כלכך חלשה שלמעט כעס ומחשבות, אין לך יכולת לזוז.
אני מציע שתקבלי את מצבך התלותי, החלש ותשלימי עם גורלך.

Ricca

New member
וואי, אייבורי,

איך אתה תמיד נותן לי זוית ראייה חדשה.

תדע כל אם צעירה שבמקום לטפח את הילדים ולצפות מהזכר שעיבר אותה לעזרה תמיכה ויוזמה, מוטב להזניח את הילדים, ולעסוק בריצוי הגבר!

ממש שיעור לחיים.

אייבורי

New member
שמחתי לעזור

ובהחלט רצוי שתדע כל אם צעירה
שבין 100 אחוז אימהות ל100 אחוז בת זוג
אפשר למצוא מינון הולם.

[צ'ק על הצלת הנישואים שלך וחיסכון בולט ביועצים זוגים יתקבל בברכה]

Ricca

New member
אני פשוט אופטימית..

ורוצה להאמין שיש גברים שמסוגלים להבין שאם מישהי הופכת ל-100% אמא והיא כבר לא בת זוג, זה סימן לעזור לה להיות אמא, כדי שהיא תוכל להתפנות גם אליהם.

אייבורי

New member
זה בסדר גמור

הרע יגיע כבר לבד.

אני מציע דרך אחרת, להיות קצת פחות אמא קצת יותר בת זוג
זה לגמרי אפשרי, זה גם מבטיח הורות טובה יותר, זוגיות טובה יותר
וימנע צרות.

אבל אל תתני לי להפריע לסמים שלך

dolly15

New member
כנראה שמה שצריך לקרות

זה שגברים יעברו מ0% שותפות בגידול הילדים ללפחות 40% ואז לבת זוגם יהיו אנרגיות לתת גם להם תשומת לב.

גם גברים שותפים

מלאים בגידול הילדים לא פעם נזנחים רגשית על -ידי בת הזוג אחוזת דיבוק האמהות. אמהות, בייחוד הראשונה, בשלביה ההתחלתיים היא עסק טוטאלי, אז מתמסרים לתפקיד החדש והתובעני במלוא הכוח והחרדה לתינוק ולתפקוד כהורה, ובשינוי הזה נופלים חללים דוממים. ח
שוב מאוד להיות מודעים לתהליך הדי הגיוני והטבעי הזה, ולתת לכך את הדעת ותשומת לב מודעת.

dolly15

New member
יכול להיות

אם כי בוודאות רוב הטיפול בילדים בדרך כלל נופל על האם. אני מסכימה איתך שיש הרבה אמהות לחוצות, אבל בעיני זה גם נובע מצפיות מטופרות של החברה מתפקיד האם, לעומת ציפיות יותר ריאליות מתפקיד האב.

אייבורי

New member
נגיד את זה אחרת

אמהות עושות השתלטות עויינת על טיפול בתינוק

ולא מוכנות לקבל שותף מלא ושווה זכויות כמו גבר בנושא.

I C E M A N 7

New member
עסקה מוצלחת בשבילנו,

טובה גם בשבילן.
זה אם להיות כנים, כמובן

התרעה

אתה פותח בהתנצחות עם מתפלחת מכלביית פמיניזם.
ומדובר פה בצעירונת שטופת ארס וזימה אידיאולוגית.
זכור: תלונות מגדריות רואים רק דרך עיניים אדומות

ChinoShoko

New member
בעלך מסורס כרגע

את יודעת מה זה בשביל גבר לשמוע שאשתו התאהבה במישהו אחר? זה יותר גרוע מלשמוע שאשתו נתקעה על ידי מישהו אחר.
אני מבין אותו. גם אני לא הייתי רוצה ללכת לתקן איתך שום דבר , ובטח ובטח לא הייתי נותן לך גט כלכך בקלות. תסבלי בשקט מותק.
הרווחת את זה. ועכשיו תחשבי ותחליטי אם בא לך להישאר איתו ותמיד להרגיש אשמה ולראות אותו מתרחק ממך עוד ועוד כי זה מה שהוא יעשה
או שתחפשי לך בעל אחר להתאהב בו ואז להתאהב במישהו אחר בלי כל סיבה נראית לעין.

chenby

New member
נשמע לי

שאתה בהחלט מונע מאגו לפי התגובה שלך.
הם נשואים כמה שנים טובות, לך תדע עכשיו את כל המהלכים של כל השנים האלה... יש ילדים משותפים, יש אהבה בכל זאת...
השפה שלך.."אשתו נתקעה".. אבקש ממך להתבטא בצורה קצת יותר מכבדת. אפילו אם אתה כועס עליה בשמו.
אתה לא הוא. ואני מתארת לעצמי שהוא לא הגיב כמוך.. לא יכולה לדעת בוודאות, אבל אני משערת.

chenby

New member
ובטח ובטח

כשאתה כותב את התגובה שלך בשרשור הלא נכון

ChinoShoko

New member
מה נפלת עליי היום?

אני חושב שהגברים בפורום שלך מדברים אפילו טיפטיפה יותר בוטה מ"אשתו נתקעה" אבל אני לא אכנס איתך לפינות.
אנסה לדבר בשפה יותר מכובדת. עכשיו רדי לי מהגב.

למעלה