השמיים נפלו....
שלום לכם
אני בת 35 עם 3 ילדים קטנים גילאי 2,5,8
לפני שבוע גילתי שבעלי בגד בי בעבר ולגבי ההווה הוא מכחיש
הבעיה היא שהוא גם בגד וגם ניהל מערכת יחסים של מס חודשים, גם סטוץ וגם התאהבות ואני כבר בכלל לא מבינה את ההבדל...
הבעיה הנוספת היא שבגידה זו באה על מערכת יחסית רעועה ביותר שגם ככה אנו מנסים ללא הצלחה להצילה
אבל עכשיו פתאום המחשבה שבשעה שישבתי בבית גידלתי וטיפלתי בילדיו הוא הלך ונהנה הוא הלך ובילה בשעה שאני ישבתי וחיכיתי שיחזור " מהעבודה "
כל השנים הבהרתי לו שאם לא טוב לו והוא יגיע למצב בו יאלץ לבגוד שיהיה גבר להגיד ולסיים את הקשר יפה
אבל בפועל לא עשה כך
מאז אני שרופה אין לי יום ולא לילה אני פגועה כועסת ובעיקר רוצה לנקום !!!!!! לקום ולהזדיין עם חצי מהגברים במדינה מין דחף נקמנות לא מובן
בעלי לא מוכן להתגרש בשום אופן ולהילחם איתו אין לי כוח וכסף
מה עושים?
איך ממשיכים מכאן?
האם הייתם או הייתן סולחים על בגידה?
אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות לפרק ולעזאזל הכל או לתת עוד צאנס
ואם אתן עוד צאנס איפה זה שם אותי ואת הכבוד שלי
תודה לכל מי שקרא עד פה
שלום לכם
אני בת 35 עם 3 ילדים קטנים גילאי 2,5,8
לפני שבוע גילתי שבעלי בגד בי בעבר ולגבי ההווה הוא מכחיש
הבעיה היא שהוא גם בגד וגם ניהל מערכת יחסים של מס חודשים, גם סטוץ וגם התאהבות ואני כבר בכלל לא מבינה את ההבדל...
הבעיה הנוספת היא שבגידה זו באה על מערכת יחסית רעועה ביותר שגם ככה אנו מנסים ללא הצלחה להצילה
אבל עכשיו פתאום המחשבה שבשעה שישבתי בבית גידלתי וטיפלתי בילדיו הוא הלך ונהנה הוא הלך ובילה בשעה שאני ישבתי וחיכיתי שיחזור " מהעבודה "
כל השנים הבהרתי לו שאם לא טוב לו והוא יגיע למצב בו יאלץ לבגוד שיהיה גבר להגיד ולסיים את הקשר יפה
אבל בפועל לא עשה כך
מאז אני שרופה אין לי יום ולא לילה אני פגועה כועסת ובעיקר רוצה לנקום !!!!!! לקום ולהזדיין עם חצי מהגברים במדינה מין דחף נקמנות לא מובן
בעלי לא מוכן להתגרש בשום אופן ולהילחם איתו אין לי כוח וכסף
מה עושים?
איך ממשיכים מכאן?
האם הייתם או הייתן סולחים על בגידה?
אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות לפרק ולעזאזל הכל או לתת עוד צאנס
ואם אתן עוד צאנס איפה זה שם אותי ואת הכבוד שלי
תודה לכל מי שקרא עד פה