השמועות היו נכונות!

יאללה יאללה, התלהבת.

כולה אלון ממדור תכנון

אלון אהבתי אותך עד...

עד שאתה וזורנזון לא פירגנתם לירון כשניצח במשימה של הסופר... כמה חוסר פירגון היה שם בפרק שכמעט הקאתי על המסך.. גועל נפש! מגיע לך שקיבלת את חופית כבת זוג, זה כנראה העונש שלך.

komsi komsa

New member
דווקא עשה רושם שלא היה לו נעים מהסיטואציה

זורנזון בעיקר דיבר וראיתי בשפת גוף של אלון שהוא דווקא לא רוצה ככה לפתוח את זה מול הבנאדם ולבייש אותו ככה מול כולם בכל מקרה אלון אם זה נכון היית צריך יותר לעמוד על שלך ולא להיגרר יותר מידי עם זורנזון למרות שהוא חבר טוב שלך... מצד שני אולי היה שם משהו מעבר ובגלל העריכה זה יצא ככה אני מקווה שאתה מבין עכשיו למה ההתנהגות הזאת הייתה דוחה...

גם אם לא היה לו נעים

הוא יכל להגיד משהו, אם הייתי רואה שמשפילים ככה מישהו ולא מפרגנים לו אני הייתי עושה משהו גם אם זו החברה הכי טובה שלי עושה את זה.

יקירתי, אנא הפרידי בין המציאות ובין מה שמוצג

על המסך. אני לא יכול לפרט יותר מדי בפורום (אהמ, אהמ...) הזה, אבל אני יכול *להבטיח* לך שלא זורנזון ולא אני אמרנו לו מילה אחת רעה על ירון בסיטואציה הזאת. אני גם יכול להבטיח לך שירון לא כועס עלינו ולא כעס עלינו אפילו לשניה אחת. מה שהוצג בטלוויזיה היה לא פחות מאשר שקר גס.

לגמרי,

"ירון, תסלח לי שאני מתבטא כך בנוגע למשימה בה זכית - לדעתי זה בזיון שלא נתנו לי, לאלון ולחנונים נוספים שרצו להגדיל את ראשם במשימה לעשות זאת. תסלח לי שזה אולי נראה כאילו איני מפרגן - אתה חבר שלי ואתה יודע שאני תמיד מפרגן לך - אני פשוט חושב שזה בזיון להגדיר את המשימה כמשימת היציאה מהגבולות ולהעניק את הניצחון לחנון שאמנם היה הכי מתוק והכי נוגע ללב, אבל לא יצא מגבולותיו יותר מהאחרים." יש לצאת מנק' הנחה שלא היינו שם, איננו מכירים את זורנזון ולא את אלון לעומק, וגם לא את ירון. איננו יודעים מה בדיוק נאמר שם כי הרי הוסבר שבעריכה חותכים את המשפטים ומדביקים מה שרוצים למה שרוצים. מי שמתעניין בהמשך העלילה יכול לפשפש בהודעות בפורום ולראות תמונות מהבילויים המשותפים של זורנזון, אלון וירון עם שאר החנונים, לראות שהחבר'ה האלה קרובים ונהנים מאוד ביחד וכן לראות שבבילויים האלה כמעט ולא משתתפות היפות. אז זה לא הכי מסתדר שזורנזון ואלון אימללו את ירון ואם לא ענבל הוא לא היה מסתדר איתם.

ברור שיתחבקו ויתנשקו ויהנו ביחד

כמו שחופית ואלון כביכול בסדר עכשיו למרות מה שעברו בתכנית..פשוט ממשיכים הלאה..

moshavnikit

New member
אם זה נפלאות העריכה

אז למה ירון היה פגוע? למה הוא הרגיש שלא מפרגנים לו?

לא דמיינתם, שתלו לכם את זה במוח.

אני לא מבין למה את מתעקשת, למרות הסברים חוזרים ונשנים ממישהו שבאמת היה שם, להמשיך לחשוב שמה שמוצג בטלוויזיה זו האמת.

123a123a

New member
לא יפה שלא פרגנת לזה שזכה

במשימה של להציק לאנשים בסופר...

מה יא

New member
יש לי שאלה ממש מטומטמת../images/Emo96.gif

יכול להיות שחופית עובדת בנשיונל ג'אוגרפיק? וואי זה נשמע מפגר.

Thumpers

New member
אולי בתור כלבה?

*החלף את "כלבה" עם "פרה"/"תולעת"/"קוף" - או כל מילה אחרת שתתאים חלקית לסיטואציה.

למעלה