השמועות היו נכונות!

אמבטיית קצף - אחד הדברים המשעממים ../images/Emo1.gif.

גרועים מזה רק מדיטציה והרצאות בתחום הכלכלה.

Thumpers

New member
לא יודעת לגבי ההרצאות

אבל מדיטציה זה בזבוז זמן. מנסיון.

ניסיתי - מעצבן כי לא מצליח ../images/Emo9.gif.

יושבת כמו אהבלה, מנסה לדמיין דברים
.

שמעתי שאת הולכת לעקוף אותי בפסיכו'

פחות מ-800 אני לא מדברת איתך יותר. איך היה? יש להם שם אחלה תנאים. יופי שהשולחנות שם לא בגודל של מיטה זוגית

Thumpers

New member
פחח - לעקוף אותך.

אמ, היה דווקא בסדר. המילולית היה זוועתי, אבל כל השאר היה סבבה לגמרי - אז אני עוד מקווה לציון נורמלי+. השולחנות?! עזבי שטויות, כל כך הפחידו אותי לגבי הכיסאות! ישבתי על שניים בו זמנית. למה את שואלת? כי אני יכולה! (כן, כן - זה אומנם היה ילדותי, אבל זה גרם לי אושר רב)

אני מקווה לא לעמוד לשירותך

אבל אם את רוצה עזרה דווקא המילולי היה לי הכי טוב, ואיכשהו זה עדיין יושב לי בראש. חוץ מזה- שהציון שלי גבוה אבל לא בשמיים. אפשר לעקוף אותו. אפילו אני מסוגלת היום ליותר (אבל זה רק בגלל שאני התחלתי לעזור לעצמי מאז תחילת התואר, וגם כי האנגלית משתפרת כשקוראים יותר מדי מאמרים על סכרת ודיסליפידמיה בשבוע)

נעמה555

New member
בסוף אני לא אתאפק ואתקשר לוודא אם זה הקול שלך

או שבעצם לא
ניהנה כולנו מהספק. ואגב, אתה בין המשתתפים הבודדים שיכולים להגיד שהיית גם ב"היפה והחנון" וגם ב"השרדות"
התרשמתי מהסבלנות שלך! באמת, לא פשוט.

Thumpers

New member
בינינו?

מה זה משנה אם זה הם או סתם אנשים חביבים אחרים? :) כל עוד הבן אדם סימפטי - אני בעד.

svety

New member
זה שיש את הטלפון שלך בחתימה,

אומר שמותר להטריד אותך?

אלון הלך לשלם על הקפה,

ביקש למסור שאת יכולה להתקשר מתי שבא לך, במיוחד בשעות הקטנות של הלילה
.

Thumpers

New member
מעניין אותי לדעת...

אם כבר התקשרו להטריד אותך. אהבתי את האמונה במין ה(א)נ(ו)שי - שלא אכפת לך לפרסם את המספר, אבל בלבד שיתקשרו רק אם באמת צריך. אפילו אני, שאני לא מעניינת אנשים - מפחדת לשים את מספר הטלפון שלי מהסיבות האלו... :p

Thumpers

New member
תראה...

בתור שמאלנית, אני לא יכולה להאשים אף אחד אחר בתמימות יתר. פשוט לא ילך. :p

למעלה