השמועה אומרת

Dan_Kap_

Active member
עם כבשים, עיזים ואיילות

ענבלים במרעה ושריקות בשדה, בזהב, בדרך דומיית בארות ירוקות מרחבים שלי בדרך העצים שעלו מן הטל נוצצים כזכוכית ומתכת להביט לא אחדל ולנשום לא אחדל ואמות ואוסיף ללכת

א י ל ה

New member
אמות ואוסיף ללכת

שוב מביא אותנו להיסטוריונית, שכבר אוזכרה אתמול-שלשום. אם מחפשים אותי, אני שם. אמסור ד"ש לוולאד, המת-ההולך הראשי.

א י ל ה

New member
סרבנית שירה

בציבור. לפחות בציבור הזה. אבל אזיקים זה כבר אופרה אחרת.

Dan_Kap_

Active member
מהר, לקחתי את

האזיקים משרון אס: הוּא הוֹפֵך אוֹתָהּ עַל הַבֶּטֶן. אוֹסֵר עַלֶיהָ לָנוּעַ, פִּרְקֵי יָדֶיהָ נִלְחָצִים מִסִּבּוּב הַכְּבָלִים, כָּפּוֹתֶיהָ מִתְרוֹמְמוֹת, לְרֶגַע כְּמִתְחַנְּנוֹת, וּמִיָּד תּוֹפְשׂוֹת בְּקֶשֶׁת הַבַּרְזֶל - יוֹתֵר מֵשֶּׁהָיִיתְ רוֹצָה שֶׁאָחוּס עָלַיִךְ, אַתְּ רוֹצָה לְהִסְתַּתֵר בְּגוּפֵךְ, עוֹצֶמֶת עַיִן אַחַת שֶׁל הִשְׁתַּקְּעוּת מֻחְלֶטֶת, פּוֹקַחַת שְׁנִיָּה הַמִּתְנוֹסֶסֶת מֵעָלֵינוּ.

Dan_Kap_

Active member
ככה זה אצל מנעלים

רבי טרפון אומר: היום קצר, והמלאכה מרובה, והפועלים עצלים, והשכר הרבה, ובעל הבית דוחק:

Dan_Kap_

Active member
ליידיס פירסט

הוא היה אומר: לא עליך המלאכה לגמור, ולא אתה בן חורין לבטל ממנה.

Dan_Kap_

Active member
אבל

אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני [ ואני חושב על השופרזי של חומא ]

ואם זה לא מספיק שירה אז...ווקשה:

אני עייף נורא בזמן האחרון אני עייף נורא אבל כמשורר ותיק אני יודע שאין בכך עניין מספיק לקורא או לקוראה ולכן אוסיף שאני חש בדידות נוראית ואני עומד לפנות לרופא או רופאה ואם זה לא מספיק שירה אז אוסיף שאבי מת ואין לי גרוש על התחת והפדחת אצלי התחברה לקרחת (ואני כבר מוכר כ'חרזן בלתי נלאה') ואם זה לא מספיק אז נא לקרוא את זה: אני מת מקנאה בדויד אבידן שחיסל כאן את מלאי השירה ולא השאיר משהו בשביל מישהו כמוני המעוניין להיות אבידן הבא והוא לא מת יותר עני ממני ולא היה חולה כמוני ובדידותו היתה חגיגית משלי ומות-אביו לא נודע כמות-אבי אבל אני יודע שגם התירוץ הזה לא יגרע ממנו קוראה או קונה ואם אמות כמוהו בטח יאמרו שגם כאן אני מחקה את דויד שמותו המוקדם היה די מקרי ואילו אני, כך יאמרו על מותי מדדה אחריו באופן לא מקורי ואיש לא יקנה את ספרי ששמו יהיה, כנראה: "מתישהו מישהי בשבילי" שיהיה

shamus

New member
הוא חולה על קוסי,

אבל ממש נמנע מלאכול קוסה. <מתוך הספר החדש: שו? לכל יום קישוא!>

למעלה