השמועה אומרת שאתה מצוטט לשירה של אחרים.
D Dan_Kap_ Active member 17/1/07 #2 זה אולי בגלל שיש לי צב האזנה [ אבל אני, תמיד נשאר אני, תמיד נשאר אני ]
D Dan_Kap_ Active member 17/1/07 #4 לאט לאט שנינו ביחד וכל אחד לחוד [ בפנים דובר גרמנית על סכנה קרבה ]
א א המקורית היחידה New member 17/1/07 #6 אל תתן להנעלה לבלבל אותך. בודאי התכוונת ל: "לְאַט עוֹלִים סוּסַי"
D Dan_Kap_ Active member 17/1/07 #7 בלילות הסתיו נופל ביערים עלה לא נראה ושוכב דומם לארץ [ דוד פוגל מבשר את בואה של אמירה הס ]
א א המקורית היחידה New member 17/1/07 #9 בודאי ! הו ! כָּל זֶה אֵינוֹ שֶׁלִּי. אֲנִי מִתְבּוֹנֵן בּוֹ בְּתִמָּהוֹן. שֶׁל מִי, אֵפוֹא, כָּל זֶה? זך ממשיך לשאול מבלי לענות, כהרגלו.
בודאי ! הו ! כָּל זֶה אֵינוֹ שֶׁלִּי. אֲנִי מִתְבּוֹנֵן בּוֹ בְּתִמָּהוֹן. שֶׁל מִי, אֵפוֹא, כָּל זֶה? זך ממשיך לשאול מבלי לענות, כהרגלו.
D Dan_Kap_ Active member 17/1/07 #10 תתקרבי רגע... לו באת כמו שאת כעת עתה הייתי מקבל אותך כל כך פשוט כמו שאת כמו שבאת - ואת אותי.
D Dan_Kap_ Active member 17/1/07 #13 אוי וכל נשיפה הייתה אוי וכל נשיפה הייתה אוי יותר ובכל נשיפה הפכתי להיות אוי ואוי כשהפכתי כולי לאוי
א א י ל ה New member 17/1/07 #18 תעמדי בתור מותק את יודעת כמה אנשים מתים שאני אראה להם את הציטוט שלי?!
D Dan_Kap_ Active member 17/1/07 #19 גם לך יש צב, אילה או שאת מהסקטור של החורקים הפרטיים [ וכשיש רגעי אהבה, אלה רגעי מתת יקרים ונפלאים. קומץ אור מתפזר להאיר נזרה על הכאב טיפות אור יהל שנוכל להמשיך ללכת בשביל והשבילים הבחנתי פתאם שהם פתוחים ולא היינו רואים והיינו מדלגים על יפעת הפרחים בגינתו הקסומה של אלהים ]
גם לך יש צב, אילה או שאת מהסקטור של החורקים הפרטיים [ וכשיש רגעי אהבה, אלה רגעי מתת יקרים ונפלאים. קומץ אור מתפזר להאיר נזרה על הכאב טיפות אור יהל שנוכל להמשיך ללכת בשביל והשבילים הבחנתי פתאם שהם פתוחים ולא היינו רואים והיינו מדלגים על יפעת הפרחים בגינתו הקסומה של אלהים ]
א א י ל ה New member 18/1/07 #20 אני מקווה שיפעת לובשת שריון. איפה גדלת, שלימדו אותך ככה בקלילות לדלג על אנשים???