השמדת מדינת ישראל - ??!!??

לא מדויק

אמריקה אמנם מנסה להיות השריף של העולם. במקומות מסויימים היא משקיעה הרבה אמצעים ובמקומות אחרים שיש קצת בלגן היא מתערבת. אבל האמריקאים אינם מנסים להשליט טרור ואימה ואין להשוות אותם לאירגוני טרור שהורגים אזרחים באשר הם. אתה נאחז בסיסמאות מבית המדרש של גורמים איסלמים קיצונים שמבקרים את פעילותה של אמריקה, גם בהקשר למצב במזרח התיכון. בעיני, כאמור, אין ולא תיתכן הצדקה לטרור. אני מצרף למטה קישור לסירטון שהופק על ידי גורמים המתצנגדים למדיניות האמריקאית. אחרי שתראה תבין למה אני מתכוון. סיפורנו מתחיל בפגישתם של קיסר רומי ופיראט שנתפס על ידי חייליו. "איך אתה מעז לשדוד ככה אנשים תמימים?", שאל הקיסר, והפיראט ענה לו: "איך אתה מעז לשדוד את העולם כולו?". "בגלל שלי יש ספינה קטנה", המשיך הפירט, "קוראים לי 'שודד', ובגלל שלך יש צי שלם, אתה 'קיסר'"? הקליפ החמוד והמשעשע הזה מתחיל בפגישתם של הקיסר והפיראט, וממשיל אותם ליחסי ארצות הברית והעולם השלישי- מהתמיכה בקונטראס בניקרגואה בשנות השמונים, ועד התמיכה בסדאם חוסיין מול אירן, ואז הפלתו השנה. האם פיראט הוא פיראט, גם אם הוא האומה החזקה בעולם?

sela v

New member
היא יותר ממשיכה לעשות

את מה שהיא עושה ממניעים כלכלים. לא שאני תומך בטרור האיסלמי, אבל גם מה שהאמריקאים עושים זה טרור. אף ישראלים עוסקים במכירת נשק לכל מיני מדינות נכשלות, ואימון משמרי הנשיא שלהם. כמו מדינות באפריקה. אני זכיתי לשמוע ממי שהיה קצין בצה"ל, ובן של אחד מהח"כים הנוכחים על זה שהוא נעשה לעשות כסף באימון משמר הנשיא של אחת ממדינות אפריקה, והרי אנו גם מוכרים נשק. אז קודם מוכרים נשק כמו לסדאם, אחרי זה שלא שהגולם קם על היוצר שולחים מישהו לחסל אותו, ובדרך שימותו עוד עשרות אלפים, שגם חלקם הובלו כצאן לטווח אחרי מנהיג אידיוט אחר.

Ragamala

New member
שוב אתה מדבר את שפתם של

הטרוריסטים. אז למה אתה יותר טוב מהם? אתה חושב בדיוק כמוהם!! אתה תחשוב שבגלל שהם התחילו ובגלל שאתה יהודי, אתה יותר טוב. הבעיה היא שהם חושבים, שוב, בדיוק אותו הדבר. אתה למה אתה עדיין לא התפוצצת על אזרחים? כי יש לך למה לחיות, יש לך מדינה שמגנה עליך, יש לך סיכוי להנאות, להשכלה, לפרנסה ולבריאות. ברגע שתאבד את כל אלה אני חותם לך עכשיו שעם האידיאולוגיה שלך אתה הולך להתפוצץ על אזרחים. וזה כל מה שאני טוען - שאנחנו היינו עושים את אותו הדבר באותו המצב. ואל תקשקש לי על השואה - לא אותו מצב! אתה מבחינתי משול למחבל מתאבד שיש לו יותר מדי להפסיד, אז הוא לא מתאבד. אבל אתה לא יותר טוב מהם, זה בטוח!!

sela v

New member
אבל למה לא?

בישראל מי שרוצה לפרוק תסכולים, יכול להצטרף למג"ב, ולהרביץ לערבים.

קישקוש בלבוש

הטיעון הפלסטיני כי אין למתפוצצים עתיד הוכח כקישקוש. במחקרים שנעשו במערב הוכח כי אין למתאבדי הטרור קשר למצב הכלכלי. בין לאדן בן למשפחת האצולה הסעודית והיו לו מליונים רבים ובמקום לבלות ביאכטה עם חתיכות תרם את כספו למלחמת דת. גם אלו שהובילו את המטוסים להתפוצץ במגדלים לא היו מסכנים במיוחד. מדובר בתרבות שמחנכת מילדות למלחמת גיהאד ותמיד יהיו כמה פסיכים שיקחו את זה ממש ברצינות. מי מתפוצץ אצל הפלסטינים? לא כוהני הדת ומנהיגי אירגוני הטרור וגם לא ילדיהם אלא כל הפסיכים והמפגרים הנתונים להשפעתם. גם המשפחה הממוצעת מעודדת. כשהאמא מתקשה לגדל ילד אחד שהוא קצת מופרע (ויש עוד 15 ילדים בבית) האם "תורמת" אותו למען המאבק הלאומי. היא תקבל כתמורה כספים לא מעטים, פעם מסאדם והיום מהאירנים והחיזבאללה שמתאמצים לחמם את הגיזרה כאן. מקורו של הטרור האיסלמי איננו במצוקה אלא בפאנטיות דתית ותרבות של מטורפים.

sela v

New member
כנ"ל בארה"ב

שבשם הדת בוש שולח את שליחיו למלחמת קודש. בדיוק אותם מילים ואותן מטרות רק צד אחר של המטבע.

masorti

New member
לא בשם הדת. בשם מניעת טרור.

להזכירך שפיגועי ה-11 ספטמבר היו החטא המוסלמי הקדמון.

למעלה