השמדת מדינת ישראל - ??!!??

Ragamala

New member
השמדת מדינת ישראל - ??!!??

אני נתקבל בהרבה "אינטלקטואלים" שרואים את דעותי כתורמות להשמדת מדינת ישראל, והופכים אותי לבוגד. אבקש להבהיר כמה דברים - ראשית, המעלה החשובה ביותר בעיני היא מדינת ישראל. מדינה בה כל אזרח מרגיש שהוא חלק מהלאום הישראלי, מדינה בה ערכים דמוקרטיים של חרות הפרט ושוויון (ברמות פוליטיות וכלכליות) הם עליונים, ומדינה שלא שולטת על חייהם של כמה מיליוני בני אדם חסרי זכויות. אני מעוניין שמדינת ישראל תהיה מדינה יהודית ברוחה ובערכיה אך לא תפלה אף דת אחרת לשם כך. שנית, כל אדם שמוכן להביט על הסכסוך הערבי יהודי גם מהצד השני (כלומר הערבי) הוא בעיני אדם עליון בכך שהוא מוכן לערער על תפישתו הראשונית את המצב ולקבל את העובדה שלא כל מה שנאמר לו, או כל מה שהוא קורא, הוא נכון. אדם כזה תמיד ייתפש בעיני כמשכיל יותר, אמיץ יותר וסובלני יותר. אדם שמוכן ללכת בעצמו ולראות מה קורה בצידה השני של הגדר הוא אדם שלא מוכן לקבל את האינפורמציה ממקור שני. אדם שמוכן להקשיב לטיעוניו של מחבל מתאבד כפי שהיה מקשיב לטיעוניו של יהודי בן עמו הוא בעל היכולת לתפוס מציאות אחרת, גבוהה יותר ורחבה יותר. לא מציאות "פלשתינאית" אלא הבנה יותר עמוקה של הסכסוך. ולכן, כל אדם שאינו רוצה לראות את הצד השני, אינו רוצה להפריך אמיתות שקיבל כילד, אינו רוצה לראות במו עיניו אלא לתת לתקשורת ולבעלי ההון להכתיב לו מציאות - אדם זה בעיני הוא פחדן אמיתי ולעולם יישאר קורבן של המציאות ממנה הוא בורח בבורותו. אני חושב שהסכנה האמיתית למדינה אינה בהכרת הצד הפלשתינאי לעומק אלא בחוסר רצון לראות שיש שני צדדים לסכסוך ושתי אצבעות על ההדק. חד צדדיות קיצונית היא פנאטיות, היא ג'יהאד, היא שקר עצמי והיא המכשול. השמדת מדינה ישראל תבוא כאשר העם היהודי יישכח את עברו הכואב, ויבצע את הפשעים שבוצעו בו, לעם אחר. הפשעים, לא במובן הפיזי של מה שנעשה אלא במובן הרעיוני, של שינאת האחר, רצון במדינה טהורה והקצנה מתמדת של רעיונות לאומניים. ולכן, כל אדם שחושב שמטרתי, או מטרת השמאל בכללותו, היא השמדת הארץ, הוא אדם ששואב את רעיונותיו לא מתוך השכלה אלא מתוך שנאה ובורות. הרי לא הגיוני שכמעט חצי מאזרחי המדינה ישאפו להשמדתה. ובכל זאת אתם מתעקשים להשתמש בגידופים אלו אין ספור פעמים. אני לא מאמין שאתם טיפשים, אני לא מאמין שאתם באמת חושבים כך. ואם באמת נראה לכם ששמאלנים מעוניינים בהשמדת המדינה, האם לא ראוי שמעבר לגדופים בפורום תצאו לרחובות ותעשו משהו בנידון??

למה אתה מדבר עם שטופי מח../images/Emo35.gif

הם ממילא לא יקשיבו לך. הם כבר נעולים על מי ששטף את מוחם. הם יענו לך לא לעניין, יבוזו לך ויגדפו אותך. אתה רק תיתן להם תרגול נוסף בהשחזת לשון. עלי להודות כי לא קראתי את כל מה שכתבת, כי אינני מסתדר עם טקסטים ארוכים

תגובה

אני לא חושב שכוונת השמאל הציוני הוא השמדת ישראל, אני חושב שהכוונות שלו אמיתיות ונעשות לשיטתו, לטובת המדינה, אני חושב שמעשיהם התמימים, מובילים אותנו לאבדון. גם אני רוצה מדינה יהודית, דמוקרטית, הומנית וכו'... רק שלפעמים המציאות כופה עלינו לעשות מעשים בלתי מוסריים, כמו לדוגמא, שלילת חירותו של אדם שפשע. ואגב יציאה לרחובות, אתה קצת מתבלבל, זה השמאל שלא כ"כ מעוניין להוציא את עצמו מביתו הממוזג. ולראיה.... אחת הבדיחות היותר מצחיקות של התקופה האחרונה.

sela v

New member
אתה לא חושב שיש הבדל

בין שנאה לבין לחשוב שמישהו מוביל לאבדון? שמישהו מוביל לאבדון צריך לעצור אותו לפי דעתם של כמה אנשים.

זה מה שהימין מנסה לעשות

בשבועות האחרונים, תקרא עיתונים, תיכנס לאתרי החדשות ותיווכח בכך.

לנסות להבין טרוריסט?

יש אנשים שחושבים כי התרפסות בפני הטרור תרגיע את הטרוריסטים. יש פתרון נוסף - לנסוע לסקוטלנד ומשם להציע לנו איך להתרפס בפני הטרור. בשביל זה צריך פסיכולוג. אין לי עניין להקשיב לטיעוניו של מחבל כל מי שרואה בו גיבור חופש עוזר להרכיב עליו את מטען הנפץ אתה בעיני או ערבי מתחזה שמנסה למכור לנו לוקשים או נאיבי עד כדי טיפשות אני הייתי בזמנו חבר מפלגת העבודה ותמכתי בהסדרים ובויתורים אבל מאותו רגע שהפלסטינים הפכו לחיות נהנות לפוצץ אוטובוסים עם עוברי אורח הבנתי כי הכוח זו השפה היחידה איתם נגד הטרור באשר הוא צריך להילחם בכל מקום ובכל האמצעים ואין הבדל בעיני בין אנשי אל קאעידה שמחפשים להשתלט על העולם בשם האיסלם ולא לטרוריסטים בעירק או הפלסטינים מי שבוחר לבנות לעצמו קריירה בהרג עוברי אורח איננו זכאי שאלך לשמוע אותו. בעיני הוא משול למקק וכשאני רואה כזה אני, ללא יסורי מצפון, מניף עליו את הנעל תקשיב טוב למה שאומרים חבריך מנהיגי אירגוני הטרור -- הם יהרגו יהודים עד שישחררו את כל פלסטין - מהים עד לירדן אנחנו רק מתגוננים בפני החולרות האלו אם ערביי ישראל מחפשים דו קיום בכבוד בארץ זו יהיו צריכים להתנער ולהתרחק מאחיהם המטורפים כי דו קיום לא יכול לחיות עם הצדקת והבנת הטרור מעניין שעכשיו מנהל הפורום לא קופץ ושואל אותך איך זה קשור לד-קיום

sela v

New member
מנהל הפורום לא קורא כל מילה

במיוחד שיש טקסט ארוך. אתה אומר שאנשי אל קעידה מנסים להשתלט על העולם. האם האירופאים והאמריקאים לא מנסים להשתלט על העולם?

Ragamala

New member
חד וחלק? חשבת על זה פעם?

שאלת את עצמך למה האיסלאם תוקף? אני סבור שלא, כי אתה לא מסוגל לשאול שאלות שהפוכות למה שלימדו אותך. אז הנה תיזה - תוקף מי שמרגיש מותקף. מסכים? האיסלאם מותקף כרגע ע"י תהליך שנקרא גלובליזציה. התליך שהוא ברובו כלכלי אבל עם סממנים אידואולוגים דמוקרטיים חזקים. הגלובליזציה היא תהליך של הפיכת העולם לשוק אחד גדול וחופשי. של ערכים כמו קפיטליזם ודמוקרטיה ותקשורת עולמית פתוחה. עכשיו, אותך אולי תכנתו להגיד שקפיטליזם זה טוב ודמוקרטיה זה טוב. אבל אני מציב לך כמה שאלות - מי המרוויח העיקרי מקפיטליזם? בעלי ההון כמובן. אלו שכבר שולטים בנתח שוק רציני. בעלי ההון חוגגים על כל מדינה שמצטרפת לשוק החופשי. ומי הם בעלי ההון? מי המדינה העשירה ביותר בעולם? מי המדינה עם התרבות העשירה ביותר בעולם? למי יש כוח תקשורתי עצום, כוח כלכלי עצום וכוח צבאי עצום? לדוד סם!! עכשיו שאלה שניה - האם דמוקרטיה היא טובה? האם הדמוקרטיה האמריקאית היא טובה לעם האמריקאי? האם שליט דמוקרטי כמו בוש אינו מתנהג כמו דיקטטור? את סדאם הפיל בוש ללא תמיכת הרוב באו"ם. כלומר, על פניו, האקט של מלחמת המפרץ הוא אקט לא דמוקרטי, אגרסיבי, של שליט עם כוח. אז אנחנו רוצים דמוקרטיה? ומה אנחנו מקבלים? תבין, זה לא חד וחלק. רק בעולם של ילדים זה חד וחלק. שחור ולבן. טוב ורע. בעולם האמיתי אתה לא יכול באמת להחליט כל כך מהר. וגם אז ההחלטה היא לעולם לא חד וחלק. התקשורת האמריקאית מאיימת על כל מדינה שיש לה ערכים שונים. למשל, ארצנו הנפלאה הפכה ממדינת רווחה למדינה קפיטליסטית הרבה תודות לתקשורת האמריקאית. הרעיון הקפיטליסטי מיוצג כרעיון נפלא בכל תוכנית סיטקום פשוטה. אז אתה מבין ממה הם מפחדים? אתה רוצה עולם שכולו ערכים אמריקאים?

אז אם גם אתה מתנגד לקפיטליזם

למה אתה לא יוצא להתאבד בין אזרחים? שאלתי למה האיסלם תוקף, ולפעמים גם קיבלתי תשובות מהם, הם מאד ברורים בדבריהם, תנסה להקשיב להם. קודם כל אני רוצה עולם ללא מתאבדים פנאטים, ואח"כ נדבר על קפיטליזם. אגב, אני סוציאליסט.

Ragamala

New member
זאת אומרת שמבחינתך יש דברים

שלא עושים אותם לא משנה מה?? מה חוץ ממחבלים מתאבדים הוא דבר שלא עושים אותו לא משנה מה? מה דעתך על הרג אזרחים? מותר או אסור? בלי פירוט של מתי ואיך! מה עם פצצות אטום? הפלת שלטון? התערבות חיצונית בפוליטיקה פנימית? מה הם הדברים שמבחינתך אסורים לא משנה מה?

sela v

New member
וכמובן שאם בקרב

אותם חפים מפשע מסתתר גם מישהו רשע, אפשר להרוג כמה עשרות חפים מפשע.

ושוב אירשאד מנג'י

ששאלתה מופנית, בין היתר, לאנשים "נאורים" כמוך: "My question for non-Muslims is equally basic: Will you succumb to the intimidation of being called "racists," or will you finally challenge us Muslims to take responsibility for our role in what ails Islam?"

Ragamala

New member
אז אתה מצטט סופרת מוסלמית שמבקרת

את האיסלם? אז?? למצוא לך בכל דת סופר שמבקר אותה? לצטט אותם?? מה אתה מנסה להגיד? שאפילו הם אומרים על עצמם?? תודה לאל שיש אינטלקטואלים בעולם! ולטעון שהאילסם חולה זה לא טענה גזענית. לטעון שהמוסלמים הם פנאטים טרוריסטים זה כבר כן. אבל לטעון שפלשתינאים לא יתשנו כי הם פנאטים טרוריסטים מוסלמים זה כבר משהו אחר לגמרי!! שים לב מה היא מבקשת - שאנחנו, הלא מוסלמים, לא נפחד מהגנאי "גזען" ונאתגר את האיסלם לקחת אחריות בתחלואותיו. האם אתה, בטענתך שהם פנאטים טרוריסטים ואין סיכוי שישתנו, האם אתה מאתגר אותם לקחת אחריות? האם אתה בכלל מדבר איתם על זה? אתה רק מאשים אותם בהכל. מה שאומר שאתה לא מאתגר אף אחד להסתכל על עצמו, בנוסף, אתה לא מסתכל על התחלואות היהודיות ולוקח עליהן אחריות. אם תעשה את זה, תהווה דוגמא ותוכל לדרוש את אותו הדבר מהצד השני. אבל להאשים לא מאתגר - רק מניב אשמה הפוכה

אני מנסה להראות

את המוסלמים השפויים בצד שלהם, שבין היתר מאשימים אנשים כמוך, שנותנים יד בעקיפין למצב הסטטי שבו מצוי האיסלם, מפחד שתיקראו גזענים. לא טענתי שכל המוסלמים הם טרוריסטים פנאטים. טענתי היא שרובם המוחלט של הטרוריסטים הפנאטים הם מוסלמים. אתה אפילו לא מאתגר, אלא מנסה למצוא סיבות ומניעים "מערביים" לרצח בדם קר. כשיהודים יתחילו להתפוצץ ברחבי העולם, אני אתחיל לדאוג לדת שלי, אבל בינתיים זה לא קורה, וכל קיצוני יהודי מטופל פה בארץ. להאשים, הוא צעד ראשון, אח"כ צריך להגיע העונש והשיקום, ככה זה עובד.

מסלינה

New member
עולם של מדינות עצמאויות

כל מדינה חופשיה לקבוע לעצמה את התרבות והמדיניות הנהוגה בתוכה. אף אחד לא מפריע למדינות להיות איסלמיות בתוכם, ולקבוע את כלכלתם כראות עיניהם. באיזה אופן הגלובליזציה כופה את עצמה על מדינות ערב? מה הם היו רוצים לעשות, או איך הם היו מעדיפים לחיות ונמנע מהם עקב קיום המערב?

למעלה