השם ירחם!!!

Galrach

New member
השם ירחם!!!

אנשים מפחדים לדבר על זה בפורום פה כנראה אבל אני יהיה זה שקופץ בראש הייתי מעריץ גדול של עמיר בניון יש לי את כל הדיסקים שלו. מאז ששמעתי שהוא יכתוב לנשים הפסקתי לשמוע אותו. כי יש לנו תורה והתורה שלנו היא תורת א-מ-ת ומה שיש לי להגיד זה רק השם ירחם עליו

אף אחד לא מפחד מכלום..

פשוט לי זה לא מפריע ואני גם יהודי....לא צריך להיות כזה קיצוני בתגובה שלך..אם זה מה שאתה חושב סבבה. עמיר יוצר ענק ובנוסף הוא בן אדם שזכותו לעשות מה שהוא חושב...

הגורר 98

New member
יודע מי היה שלמה המלך כתב את קוהלת

והיה לו אלף נשים הוא לא כתב להן הוא היה איתן ויש עוד הרבה דוגמאות שלא עולות לי עכשיו בראש על אנשים שהיו גדולי ישראל והיו נואפים בוגדים ומה לא והם היו דתיים תאמין לי עמיר הוא צדיק ונביא בישראל לידם תהיה בטוח זה שדתיים מפנים תראש כביכול הצידה שהם רואים אישה זה הכל חארטה עזוב אותך אל תאמין לכל אלה שרואים בחורה ומפנים תראש הצידה למה מה מי אמר שהבחורה מעוניינת בהם בכלל אז עם בחור מדבר עם אישה זה לא סוף העולם לא נכנסים מזה להריון לאדם יש יצרים זה נכון אבל האדם גם הוא אדם הוא לא בהמה ויודע לשלוט ביצרים שלו אז לכתוב שירים לאישה בטח שמותר ועצה שלי תהיה דתי תהיה מה שבא לך אל תכנס חזק ומהר בתוך התורה יש הרבה שהשתגעו מזה לאט לאט ואהבת לרעך כמוך זה כלל גדול בתורה ושתדע לך עוד משהו עמיר בניון הוא יחודי בדורו מיוחד מאד ותהיה בטוח שה' אוהב אותו מאד תנסה באמת להקשיב לשירים שלו ולא רק לשמוע אותו ותראה שהשירים האלה הם בעצם נבואות שמגשימות את עצמם הזמר הענק הזה הוא נביא בישבילי זה בטוח זהו שיהיה לך רק טוב ובהצלחה

Galrach

New member
....

נשמה אני שומע את עמיר בניון מגיל 14 אני חוזר בתשובה כבר 4 שנים ותאמין לי כל מה שאמרת זה דברי טיפשות כי את לא יודע עד שאתה באמת בפנים ובאמת מבין. וכי את יכול להגיד דבר כזה על שלמה המלך? שלמה המלך היה בדרגות של מלאך שאין לנו השגה בהם. ואם היית באמת חוקר היית רואה שהוא לא חטא. בעיקרון אל תגיד דברים שאתה לא יודע אותם טוב טוב לעומק גם לגבי העיניים. אני הייתי מעריץ של עמיר בניון שמעתי את כל השירים שלו ובוא אני אגיד לך יותר מזה לא שמעתי שום זמר אחר, אך ורק עמיר בניון ויותר מזה הוא זה שחיזק אותי הכי הרבה. אבל לבוא ולכתוב שירים לנשים, שזה נוגד את ההשקפה שלו כי הרי הוא שומר את העיניים לא? הוא דתי לא? איך הוא כותב שירים לנשים שהוא יודע שבמפורש בתורה כתוב שאסור לשמוע אישה שרה ובטח לא אישה שמחטיאה את הרבים אז בוא אני אגיד לך הוא מסייע לדבר עבירה והוא מחטיא את הרבים. אני לא יודע איזה רבנים נתנו לו היתר, אבל אני בטוח שזה לא רבנים אלא ליצנים. אני לא מאמין ולא האמנתי בחיים שלי שאדבר ככה אבל מה לעשות זאת האמת. ברגע שהוא חזר בתשובה, ומדבר כל כך הרבה על הדת ועל האמת שבכל אדם ושלהפסיק להיות צבועים. אז הוא הראשון שצריך להפסיק להיות צבוע.

הגורר 98

New member
אני לא מתכוון להיכנס איתך לויכוח עכשיו

מה שכתבתי לך אני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי לך ושלמה המלך היה עם אלף נשים זו עובדה זהו תצליח

tomy28

New member
ל galrach ריטה וגלי עטרי

שתי זמרות ש"מחטיאות"(עם או בלי מרכאות,איך שתבחר) כבר למעלה משני עשורים הן לא חיכו לעמיר בניון על מנת להיות חוטאות,וגם בלעדיו הן היו ממשיכות להחטיא.... לומר שזה נוגד את השקפתו שלו,זה במקרה הטוב בדיחה טובה...מאיפו לך לדעת?? עמיר בטוח קיבל היתר למה שהוא עושה ויעשה,זו דרכו,רב ליצן?? עפ"י הרב אמנון יצחק עמיר הוא "דתי" כבר הרבה זמן,הוא ושולי רנד מופיעים מעורב...ומחטיאים את הרבים כבר שנים....וגם אתה חטאת עד היום כנראה בזה ששמעת והערצת את עמיר עד היום,אז מהיום תתחיל לחזור בתשובה אמיתית בע"ה כמובן,ושיהיה לך רק טוב

tomy28

New member
ועוד משהו קטן

אם כבר להחטיא ברבים אז לפחות שיהיו טקטסטים בניונים מלאי תוכן ולא משהו נבוב... שא ברכה

Galrach

New member
נכון חטאתי

ואני חוזר בתשובה ומפסיק לשמוע אותם. ובמעשה הזה שהוא עושה הוא מסייע להחטיא את הרבים. איפה שמירת העיניים והחזרה שלו בתשובה שהוא כל כך דיבר עלייה ואני לא מדבר על הרב אמנון יצחק, יש רבנים שמתירים לשמוע את השירים האלה אבל להיות במקומות כאלה לא, ובטח ובטח שלא לסייע לאישה להחטיא את הרבים וכן אחי, רב ליצן!!

Galrach

New member
נכון חטאתי

ואני חוזר בתשובה ומפסיק לשמוע אותם. ובמעשה הזה שהוא עושה הוא מסייע להחטיא את הרבים. איפה שמירת העיניים והחזרה שלו בתשובה שהוא כל כך דיבר עלייה ואני לא מדבר על הרב אמנון יצחק, יש רבנים שמתירים לשמוע את השירים האלה אבל להיות במקומות כאלה לא, ובטח ובטח שלא לסייע לאישה להחטיא את הרבים וכן אחי, רב ליצן!!

Galrach

New member
ועוד משהו

שכולם שמעו שעמיר בניון יכתוב לנשים כולם היום בבהלה וכולם דברו על זה, איך הוא עושה דבר כזה אבל אחרי שהוא אמר שיש לו היתר אז כולם נרגעו. ורב הכי גדול שיכול להיות (רבנים אמיתיים לא כאלה שהוא הולך אליהם כנראה) לא יתיר לו דבר כזה

הגורר 98

New member
רק עוד משהו קטן אל תשכחו מי הציל את מרדכי

היהודי מאחשברוש אסתר לא אז זה בסדר שאישה מצילה אומה שלמה זה טוב ליהודים אבל לשיר אסור לה ואלק לך תבין מי המציא את כל החוקים האלה אני יודע עשרת הדיברות זה הכי חשוב וכל השאר זה תוספות שכל חצר התאימה לעצמה יום טוב

naor5563

New member
תבין, צדיק

גם אני דתי, ואפילו יותר מתקרב לחרדי ואני מעריץ אדוק של עמיר ולא מפסיק לשמוע אותו כבר שנים. מצד ההלכה, אין שום איסור לשמוע אותו! [אלא אם כן אתה מחמיר כמו רבנו הרב ב-ציון מוצפי שלא לשמוע כלל מוזיקה מאז שחרב בית המקדש] ... עמיר הוא ירא שמים, השירים שלו מספרים על התקרבות לבורא ועל התחזקות ומציאת דרך האמת ובשונה מהרבה זמרים אחרים שיצאו כנגדם שמוגדרים כחרדים למרות שהם שבבניקים , אפשר ללראות עליו שהוא באמת ירא שמים לפי הטקסטים האמיתיים שהוא כותב. רבינו הקדוש רבי נחמן רושם בתורה גימל בליקוטי מוהר"ן שע"י ששומעים ניגונים ממנגן ירא שמים אתה מתחזק ברוחניות - ואני רואה את זה עין בעין על עצמי. לכן קח בחשבון, שמצד ההלכה אפילו מורנו הקדוש הרב עובדיה אומר שאין איסור [ וכך אומר מורבנו הרב יצחק יוסף שכידוע סומך את כל פסיקותיו על פסיקת אביו הגר"ע יוסף!] ... לכן מעיקר הדין אין שום מקום לאיסור. ואם המוסיקה של עמיר הייתה מחזקת אותך בעבודת השם והיית נותנת לך רוח במפרשים - אם תחמיר את החומרה המיותרת תפסיד הרבה השראה ואמונה שתוכל לספוג משיריו של עמיר ויצא שכרך בהפסדך! לכן, הצמד להלכה! כי כך כתב החכם באדם : "אל תצדק הרבה ואל תרשע הרבה". שע"י שתהיה "צדיק הרבה" ותחמיר על עצמך כ"כ בדברים שהם חומרא בעלמא ולא מצד ההלכה אלא מצד הנהגה נכונה כביכול תגיע למצב של תרשע הרבה! כל טוב אחי היקר!!!

הגורר 98

New member
ועל הפסוק ה' אוהב זמירות שמעת

תבין צדיק האנשים שבאים להופעות של עמיר הרבה לא דתיים בכלל אבל אני מדגיש אבל הרבה בזכות עמיר התחזקו מאד שזה כשלעצמו דבר ענק המחזיר נפש אחד מישראל בתשובה כאילו הציל את העולם כולו משהו כזה אז מה משנה הדרך משנה המהות התכלית ועם אתה מחפש כל מיני פסוקים יפים בתורה אין סוף דוגמאות לזה יש המון ברוך ה' רק מה תבין היום זה מאד קשה להחזיר אנשים בתשובה אז עם ה' ברא לנו צדיק כמו עמיר שאנשים אוהבים אותו מאד ויש לו השפעה בלי בכלל להתאמץ בדרך הפשטות אנשים הולכים אחריו יש יותר טוב מזה בלי כפייה בלי כלום ככחה מהנשמה זה בא להם בטיבעיות זה מצוין אז מיצדי שיכתוב שירים גם לאום כלתום מה אכפת לי בכלל הוא את שלו תרם לעם ישראל אני בטוח תראה בעצמך איזה שיר אדיר הוא כתב לכבוד המשיח אין דברים כאלה תבין הוא גאון בתחומו בגלל זה כולם רוצים שהוא יכתוב להם שירים וגם בנות ששרות יש בעולם מה לעשות נהרוג אותם לא בטח שלא גם לך יש בטח בנות במשפחה והן יכולות להיות זמרות אז מה תגיד אז מה הן יהיו מוקצה לכל החיים בישבילך לא תהיה בטוח שלא והלואי שהיו לנו עוד כמה עמיר בניונים בעולם היה מצוין כי גם נפש האדם צמאה לספוג מנגינות ושירה זהכמו מזון לנשמה ראה את שיר השירים ששרים כל יום שישי בבית הכנסת כמה יפה כמה מענג את הנפש ועושה לה טוב שאני שר את זה אני מרגיש שאני נמצא ליד ה' אין כמו שירים הלויים תפקידם בבית המקדש היה לשיר ולנגן לה' יתברך ורוב שיר השירים מדבר על אישה נכון אז לשיר על אישה בבית הכנסת מותר אבל לשמוע אישה שרה אסור עצה שלי תשמע בלי להסתכל גם אפשרי ותרשע הרבה רחוק רחוק מאיתנו ברוך ה' תצליח אחינו

ליטל149

New member
כולם נלחצו כי הם חשבו ששיתוף פעולה עם נשים

יהיה משהו יותר מזה (כמו שירה) ולא כי חשבו שמדובר עלכ תיבה בלבד.... זה הכל. זה לא בגלל ששמעו שיש היתר. כי תאמין לי שהיום זה לא ''משחק'' על אנשים. בגלל שיש כל מיני היתרים. אנשים מתייחסים לגופו ההלכתי של עניין. האם יש איסור הלכתי בזה שהוא יכתוב לנשים?

revital110

New member
מי זה כולם? מי היה בבהלה?

לא יאישת זה ממש, אבל מ-מ-ש לא מפריע!!! די כבר. הבנו, זה מפריע לך, אז אל תשמע אותו, די כבר עם הבלבולי שכל האלה, נמאס!

אני לא חושב שעמיר בניון צבוע

יותר מזה אני בטוח שהוא לא צבוע....אין לי מושג איך הגעת לשטות הזאת...

odery

New member
הלו הלו

אדם שיש בו תורה ויראה לא נואף.אולי הוא מחופש לדתי.ולגבי האזכור של דוד המלך(שלא היה במקום)-כולן היו נשותיו לפי ההלכה.האיסור להרבות נשים הוא חרם דרבנו גרשום.אין כזה איסור בתורה.(יש המלצה לא להרבות)

leka27

New member
לעניות דעתי

הרבה מהדברים שעמיר עושה הם מתוך רצון לקרב רחוקים ולכן אולי לרב שפסק לו את מה שפסק היו שיקולים קצת אחרים. עמיר כבר תקופה ארוכה מופיע במועדונים ובמקומות שפתוחים בשבת ושמוגש בהם אוכל לא כשר (במקרה הטוב...) אם אני לא טועה לגבי האוכל יש לו הסדר מיוחד עם אותם מקומות כאשר הוא מופיע שם. המטרה היא להגיע לקהל נרחב ככל שאפשר ולהשפיע, ולעיתים כדי להגיע לאנשים הללו צריך גם להגיע למקומות שבהם הוא נמצא- על סמך זה כנראה הוא קיבל היתר להופיע במקומות האלה וגם את ההיתר לכתוב לנשים. הזמרות האלה שרות עם או בלי קשר לעמיר, ניתנה לו הזדמנות להשפיע על התוכן שהן שרות (הוא לא שר איתן) ודרכן אולי להשפיע על קהל נוסף (שלא מתחבר לסגנון השירה שלו). זה ממש לא אומר שאם תלך לאותו רב שהתיר לעמיר לכתוב הוא יתיר לך, כאדם דתי להקשיב לשירים אלה, הם לא מכוונים ולא מיועדים לך. חוצמזה, אל תשכח שלנשים אין בעיה לשמוע אותן. ואולי כדאי לך לשאול את עמיר בעצמו על העניין הזה(תאמין לי שהוא ישמח)

למעלה