השם ירחם!!!

חברים!

זה מזכיר לי כמה דיברו פעם על הרב שלומה קרליבך ועל ההופעות שלו. גם היה הרבה ויכוחים וביזכותו הרבה אנשים חזרו ביתשובה. וגם עמיר הצדיק ,דרך המוזיקה שלו עושה את השליחות החשובה . אשריך עמיר. שבת שלום לכולם.

odery

New member
כן...

כל הצבועים היו קוטלים אותו גם את מאיר אריאל ז"ל ופתאום באה איזו אופנה כזו ומדברים כמה אמת היה בהם וכמה רוח הקודש וכמה גדלות. אמר לי איש מאד מיוחד שיש גאווה בלאהב רבנים גדולים אחרי שנפטרו זה נכון גם על אמנים-כי זה לא מחייב אותך יותר,הוא נפטר הוא לא יפתיע אותך עם פסק יוצא דופן שתצטרך לקיים אפילו שזה נראה לך שמאל (אם יאמר לך על ימין שהוא שמאל וכו')

odery

New member
עמיר שאל את אחד מגדולי הרבנים

אז דעת הרב לא מקובלת עליך? לגיטימי,אבל אל תשחק אותה אובר ירא שמים.

אנונמני

New member
וואו אתה כל כך ליצן.

ששמעת שהוא יכתוב לנשים הפסקת לשמוע אותו.. אבל כשנשים עשו לשירים שלו קולות זה ממש לא הפריע לך לקנות את הדיסקים שלו אה? מוזר. חוץ מזה שהוא כתב כבר פעם שיר לעלידין. אגב אודרי, יש לך מושג מי זה הרב הזה?

odery

New member
כן.לוידת אם זה לפרסום.

אבל סמוך עלי,הוא לא הרב נח או איזה רב בשקל.

בקיצור עמיר בניון מלך!

ואנחנו לא נפסיק לעולם לשמוע אותו!!! נקודה. מי שלא מתאים לו הפסד כולו אבל כל כולו שלו...

מגןימני

New member
בכיף אחי תפסיק לשמוע אותו.

עמיר לא צריך אנשים שעושים לו תנאים , או שיש בהם קיצוניות כמו אצלך. אתה לא רוצה לשמוע? אל תשמע , עמיר לא חייב לך כלום וברוך השם הוא עושה הכל מתוך כוונה טובה ואהבה למוזיקה , אין פה איזה רשע.

odery

New member
קול באישה ערווה

זה אומר שאם גבר יודע איך אישה נראית אסור לו לשמוע אותה (לפי הרב עובדיה אם הוא לא מבין מה היא אומרת הוא גם יכל) אז ממילא אם ריטה מוכרת לכל העם ועמיר כותב לה-יוצא שהוא כאילו מסייע בדבר עבירה-יש? אז עמיר קיבל היתר מרב חשוב-לא להאזין לעמיר יותר-כי הוא כותב לריטה זו הסחפות-כי מקסימום זו אחריותו של עמיר כלפי בוראו-אף אחד לא ביקש להקשיב לריטה...

ליטל149

New member
הבנתי.תודה.יש בזה הגיון רב. אע''פ שזה בעקיפין

מכל מקום, הוא גם בטח ישמע את התוצר. כי הוא כתב את המילים אז בטח שהוא ישמע את הביצוע. שזה אסור ללא ספק. ועל זה בטוח אין היתר. בקיצור הוא נכנס פה לכל מיני בעיות הלכתית. בכל מקרה, כמו שאמרת, זה עיניינו האישי בלבד כלפי בורא, וזה לא הדבר הראשון והאחרון שאני לא מסכימה איתו, וזה לא יגרום לי לא לשמוע אותו, כי אני מבחינתי לא שומעת משהו שהוא אסור וזהו השאר זה עיניינו הפרטי...

למעלה