השלכות תעסוקתיות

noychmore

New member
השלכות תעסוקתיות

שלום אנשים, אני רוצה להכנס לשנת הלימודים הקרובה ללימודי הנדסת בניין, אין לי את תנאי הקבלה הנחוצים לאוניברסיטת בן גוריון - האוניבריטה שרציתי להכנס אלייה...
אך אני יכולה להיכנס לאוניברסיטת אריאל או למכללות שונות. השאלה שלי היא כשאני ארצה להתקבל לעבודה האם ישנה חשיבות למקום בו עשיתי את התואר, ואם כן, מדוע ובאיזו מידה?

תודות:)

אני לא מכירה את תחום הנדסת הבניין מקרוב

אבל במרבית התחומים יש חשיבות די גדולה למוסד שבו למדת, לפעמים זה חשוב אפילו יותר מהציונים.

maor1281

New member
תשובה להנדסת בניין

תראי, אני מתרגל במחלקה להנדסה אזרחית הפועלת באוניברסיטת אריאל. כבר שנים רבות היא קיימת וכיום היא מהמחלקות הגדולות והמבוקשות באוניברסיטה. חשוב לציין גם שהיא מהיחידות שמעניקה אישור חתימה על ניהול בנייה וקונסטרוקציות.
מציע לך להגיע להתרשמות במקום יהיה קל יותר להחליט כך.

maor1281

New member
תשובה ל dozenmatter

כן. הרישום הינו במדור קונסטרוקציה לאחר תקופת התמחות של 3 שנים ועמידה בבחינה של רשם המהנדסים

maor1281

New member
נכון צודק סליחה... הנה התשובה

אז ככה, ביררתי לעומק את העניין ואכן יש שינויים בכללים למורשי חתימה בניהול בניה ברשם המהדנסים. באוניברסיטה הם עושים עכשיו את ההתאמות כמו בכל שאר המוסדות ולדעתי היום רק הטכניון קיבל את האישור. אבל לאור הוותק שלהם וכמות הבוגרים בשוק אני מניח שיקבלו זאת בהקדם.
עניתי לך?
:)

dozenMatter

New member
כן, תודה

אני חושב שגם בטכניון זה לא התחיל רשמית, למרות שהתכנית מתבססת על התכנית יסוד הטכניונית. זה סתם עניין של פוליטיקה וזמן שאני מקווה לעקוץ....
אגב מסקרנות, איזה קורס אתה מתרגל?

למעלה