השלישייה הפותחת.......

epitaph

New member
../images/Emo41.gif השלישיה של טאיה ../images/Emo41.gif

מאחר ונבצר מטאיה לכתוב בפורום היא ביקשה ממני לכתוב בשבילה את שלושת הלהקות האהובות האליה והם:(תופים ברקע) Pink Floyd Led Zeppelin Camel היא מוסרת שהיא יודעת שהיא לא מקורית אבל תצטרכו לחיות עם זה כמו כן היא ביקשה למסור שהיא נוסעת ביום שני (ושתצפו להודעה נרגשת מבוסטון) ומי שרוצה ליצור איתה קשר יצור איתה קשר לפני כן באי מייל[email protected] שכחתי משהו?

זה משתנה מרגע לרגע...

יותר נכון ממצב רוח למצב רוח אבל בעיקרות זה 1.נירוונה 2.HiM 3.גאנז לא לפי סדר עדיפויות אורית

וואי, קשה בהחלט...

K´s Choice, Alice In Chains, Sarah MacLachlan, Finger Eleven, Tool נתון לשינוי- כמעט כל יום יוצא לי להכיר להקה חדשה ולהתאהב באחד מהשירים שלה- כך שאני לא ממש נאמנה לאמן מסוים.
The Bicycle Thief שמחכה לצעקות על הטעם הרע שלה במוסיקה (לא אכפת לי!!!
)

black soul

New member
אין הרבה שאהודים עלי

זה ממש לפי החשק, אך שלושה האהובים עלי הם: 1. נירוונה 2. רפיוזד 3. מרילין מנסון

*Dark Of Night*

New member
אני חושבת שאני אבחר את....

אמממ... MegadetH Dream Theater Guns N Roses היה קצת קשה לבחור רק 3 אבל נו טוב... Dark *לא מצליחה להרדם* נ.ב: מצטערת אבל הייתי חייבת לדחוס את Iron Maiden (כמובן) איפשהו... כאן נראה כמו מקום מתאים

Bodom-child

New member
../images/Emo27.gif תוצאות...... ../images/Emo37.gif

טם טם טם טאאאאאם ! ובמקום הראשון, כמה צפוי,פינק-פלויד. מקום שני, לד זפלין ודרים ת´יאטר יחדיו מקום שלישי גאנז אנד רוזס. ומחוץ לדירוג במקום הרביעי נמצאים אופת´, דיפ פרפל והביטלס. יום טוב שיהיה לכם......

Jeki....

New member
שלושת הלהקות שאני הכי אוהבת הם.... ../images/Emo40.gif

להקות שקיימות : creed,היהודים,Him להקות שלא קיימות:guns&roses.pink floyd ,led zeplin

untitled

New member
אני לא חושב שזו הגדרה נכונה

"להקות שקיימות" ו"להקות שלא קיימות" מבחינתי פינק פלויד קיימים גם היום, וגם גאנס נ רוזס. אנשים שומעים אותם, אנשים מכירים אותם, הם קיימים נקודה. אם כבר אז להקות שהתפרקו או שלא פעילות היום untitled שמוחה בתוקף על ההגדרה!

למעלה