השלישייה הפותחת.......

.Metal_F

New member
כרגע זה...

Arch Enemy In Flames Soilwork ובבקשה עוד אחד, Luca Turilli. אבל בגלל הנטייה שלי להרחיב את האופקים באופן קבוע, זה משתנה.

Bodom-child

New member
אלו הם הלהקות שנמצאות

אצלי בפלייליסט עכשיו... חוץ מלוקה טורילי שאני לא ממש מתלהב ממנו. המקור (רפסודי) עדיף...

AmOrPhiS

New member
יש יותר משלוש

קריידל אוף פילף איירון מיידן גאנס אנד רוזס

אהה....

ואני חשבתי שאם אתה בוחר לשמך בשם להקה היא תהייה לפחות אחת משלושת האהובות עליך...

AmOrPhiS

New member
יש להכל הסבר

טוב דבר ראשון אני בת,אמורפיס בהלחט נמצא בין האהובים ביותר עליי, אני חולה על אמורפיס. אבל מה לעשות- שאלו על שלוש בלבד ואלו השלול להקות שאני הכי מעריכה וגם שבד"כ שאני יכולה לשמוע, אמורפיס מתאים למצבי רוח מסוימים מאוד.

השלישיה שלי...

1.מטאליקה ,קבוע מאוד 2.פרל גאם ,נירוונה,דרים טיאטר 3.סאונדגארדן,איירון מיידן,פייט נו מור,משוגה ויש עוד המון

RBRB

New member
רק על תהרגו אותי!!!

1.היהודים 2.נירוונה 3.גאנס אנד רוזס (זה לאלפי סדר עדיפויות

Distorted...

New member
שלי...

1- moonspell 2- Machine head 3- Theatre Of Tragey/Alice in Chains השלישי תמיד נתון לשינוי, בהתאם למצב הרוח..

Charlotte

New member
ושלי הם..

JJ72 Muse Ash זה לא לפי הסדר, זה כל הזמן משתנה אצלי.. בכל אופן, זה לא הלהקות היחידות שאני אוהבת.. יש עוד הרבה, אבל ביקשו רק 3 אז...

Shibby!

New member
אש?? ../images/Emo13.gif

גם אני!! (אני לא מכירה אותם כל כך הרבה זמן, ואהממ.. יש לי רק דיסק אחד שלהם
אבל אני בתהליכים של להוריד מהאתר שלהם את השאר..)

Charlotte

New member
כן, אששש

גם אני לא מעריצה שלהם הרבה זמן... בערך שלושה חודשים. יש לי כמעט את כל האלבומים שלהם, חוץ מNu clear sounds, אבל אני בדרך לקנות גם אותו...

Mobius

New member
קצת קשה...

1. pink floyd 2. deep purple למקום השלישי יאלצו להידחק הביטלס, קינג קרימזון, מייק אולדפילד, קאמל, ואולי עוד כמה ששכחתי ברגע זה...

American_Woman

New member
אוווו... ../images/Emo42.gif

אה........ קודם כל RHCP... תמיד אהבתי אותם... אחר כך ארוסמית´.... שהתחלתי לאהוב בזמן האחרון ועכשיו אני בעניין של קראש טסט דאמיס (אני מתה על הקול של הסולן!)... אבל זה בטח ישתנה עוד שבועיים.... ותהרגו אותי אבל גם לקרדיגנז יש חומר טוב... לאן נעלמו הניינטיז?...

anathema

New member
emm...

טוב מקום ראשון בהחלט יהיו : ANATHEMA מקום שני אממ...MY DYING BRIDE ואממ...OPETH ומקום שלישי SUMMONING ו DARK TRENQUILLITY אממ...כן אני יודעת זה לא ממש 3...אבל ניסיתי :)

Hermione

New member
מממ... רק שלושה?

קשה..קשה אני לא יכולה לסכם את זה בשלושה. זה צריך להיות ארבעה לפחות, והם *אההם אההם*: The Beatles Led Zeppelin The Rolling stones ו-Deep purple אבל יש עוד כל כך הרבה... רק ניסיתי לקצר

למעלה