השלישייה הפותחת.......

Bodom-child

New member
השלישייה הפותחת.......

מעניין אותי לדעת מהן שלושת הלהקות שכל אחד מהאנשים שכאן אוהב... לא הכי טובות, לא מנגנות הכי טוב, ולא בעלות הטקסטים הכי מושלמים. נטו, מה אתם אוהבים.

shabaz

New member
אממ....

שלושת הלהקות שאני הכי אוהב הם paparoach blind guardian fear factory לפי דעתי הם פשוט מצוינים שבז

פלונטר

New member
המממ...

פיקסיז, פיית´ נו מור, טמפל אוף דה דוג (לא משנה שזה פרוייקט חד-פעמי, זה דיסק מדהים).

shay or eli

New member
אפשר קצת יותר?

אז ככה: Alice Cooper Marilyn Manson Queen Pink Floyd The Alan Parsons Project Santana הכפלתי בעצם את הכמות..... לא נורא, אתם תסלחו לי.

gregovihs

New member
הממ ...

DREAM THEATER SAMAEL EMPEROR ואיך אפשר בלי PINK FLOYD האגדתיים נ.ב לא הזכרתי את הגיטריסטים כי הם לא בדיוק להקות (Vai, Satriani, Malmsteen) הייתי ממשיך אבל זה לא יגמר g n r

ed547

New member
מממ..

1.spocks beard 2.tourniquet 3.opeth\shadow gallery\kreator(קשה לבחור רק אחת!)

BlackShadow

New member
מממ..

קשה להחליט על שלוש Children of Bodom Nightwish וסליפנוט שממש לא שייכים ללהקות שציינתי למעלה...

epitaph

New member
אמממ...

קצת קשה רק שלושה... King Crimson Nightwish Led Zeppelin אם אפשר אומן במקום להקה אז הייתי מחליף את ג´ימי הנדריקס בלד זפלין.

חולוני

New member
אצלי

Queen - במקום הראשון תמיד. לא ישתנה אף פעם. Guns N´ Roses - במקום השני, די קבוע. אך יכול להשתנות פעם.. Tourniquet - מקום שלישי, זמני. המקום ה-1 וה-2 די קבועים אצלי כבר שנים, המקום ה-3 יכול להשתנות עם הזמנים..כרגע אלו Tourniquet.

Steve_Vai

New member
שלי הם.....

PanterA Megadeth Iron Maiden זה לא הכל אבל אלה אני הכי אוהב לשמוע.

HadesK

New member
שלי:

1. the beatles 2. Queen 3. The Red Hot Chili Peppers זה לא השתנה כבר כמה זמן.... אבל מי יודע... Hades

Dirty Sorrow

New member
אצלי זה ככה-

1) pink floyd 2) pearl jam 3) rage against the machine אבל קצת קשה לבחור. -shy-

metal head

New member
אצלי זה די ברור ושקוף :) אבל...

in flames rhapsdody hammerfall שאצל כל הלהקות האלה כל שיר זה יצירת מופת!!

JOE KALIBER

New member
אמממ

מישהו בכלל קורה מה אחרים כותבים? אני משועמם אז כן.. אבל אחרים כן? בכל מקרה אני חושב ש... דרים טיאטר סאונד גארדן סחרופורטיס (ביחד ולחוד)

למעלה