השכרת רכב בקנדה

oritlevi

New member
השכרת רכב בקנדה

האם למישהו יש המלצות לגבי חברות השכרת רכב? האם נכון, כי רכב שנלקח משדה התעופה מחויב במס נוסף (מס נמל) בנוסף למסים הרגילים הנהוגים? אשמח לשמוע עצותיכם.

weinnir

New member
השכרת רכב

בתור משכיר רכבים מדופלם, אני מאמין שאני יכול להאיר את עינייך: קודם כל, תלוי מיקום ההשכרה, ברוב שדות התעופה - ההשכרה היא מאוד נוחה ולרוב החברות הגדולות אין הגבלת קילומטרז' (avis, hertz, thrifty, national, alamo), אבל שוב, תלוי מאיפה רוצים לשכור. בנוסף רצוי לשכור מעל גיל 25 שכן מתחת לגיל זה יש להוסיף תוספת קטנה לכל יום (ושוב, תלוי בפרובינציה). בד"כ חברות ההשכרה מגבילות את הנסיעות לתוך קנדה עצמה, וחצייה לארה"ב לא מורשת, אבל תמיד אפשר לברר מה ניתן לעשות בנידון אם זה המקרה. בנוגע למחיר - תמיד אפשר לבדוק באינטרנט (ואף מומלץ) על סביבות המחיר הסופי, וחשוב מאוד לנצל אי אילו הנחות שיכולות להגיע לכם (עם טסתם עם westjet לפעמים יש הנחות, למחזיקי aeroplan, שאגב ניתן בחינם, כמעט תמיד יש הנחה בחברות שצויינו לעיל, ועוד ועוד). ובקשר למחיר בשדה התעופה - אז לא, ככלל אצבע, המחיר בשדה תעופה אמור להיות כמחיר בעיר עצמה, למעט חריגות שונות, ככה שאם מתכוונים לחזור לשדה תעופה - האפשרות לשכור את הרכב שם היא היותר פשוטה והיותר נוחה (ואמנם יש חברות השכרה באיזור שד"ת שיכולות להיות יותר זולות מהחברות הנ"ל דוגמת discount ועוד. ובקשר לביטוח - ניתן לחסוך את עלות הביטוח למשתמשים בכרטיסי אשראי שונים (למשל cibc visa aeroplan מכסה את עלות הביטוח בהשכרת רכבים, כמו גם diners, לכן שווה לבדוק עם חברת האשראי אם יש לכם כיסוי לזה). מקווה שהמידע עוזר, אבל לפרטים ספציפיים (וראה לי ששכרתי רכב בכל עיר גדולה בקנדה, למעט ססקטון), את יכולה לשאול אותי במייל, או סתם לציין את פרטי ההשכרה המיוחלת. נסיעה טובה! נ.ב בקשר ל-drop off - טוב, נו, אם זה רלוונטי, אז תשאלי.

tricia

New member
השוואת מחירים

הקישור הבא מאוד חביב עלי ולאחרונה אני עושה בה שימוש רב כי זה מאפשר לבדוק כל החברות ביחד...גם כאשר משנים פרמטריים כגון גודל המכונית וכו'. מקווה שיעזור גם לך.

alon114

New member
אין כמו travelocity

הם עובדים עם YAHOO-TRAVEL וזה מנוע החיפוש הכי טוב לכל סוגי התחבורה!

oritlevi

New member
תודה רבה!!! מה דעתכם

שגם בנושא זה נכין איזה טיפוז לשוכר הרכב בקנדה? אם אתם בעד - הוסיפו עצות ואכנס אותן למסמך. את אלה כבר שמרתי. רק ברשותך ויינר - אם תוכל להבהיר את המינוחים השונים (הכרטיסים - השונים וחברת התעופה וסטג'ט...). - ואז אוסיף איזו הערונת.. תודה תודה שוב! אורית (מיכל72).

למעלה