איש החידות החדש
New member
השכרת ציוד
סגרנו חמישה חברים, aime la plagne, יוצאים בעוד שבוע וחצי.
שאלות:
א. בהשכרת ציוד דרך חברת skiset, במהלך הרישום וההזמנה נתקלתי בשורה הבאה: Reserve your SKI-FIT liners: No Yes I already have liners.
יש למישהו הבנה במה מדובר? מה זה בכלל, צריך את זה וכו'?
ב. יש חמישה סוגי מגלשיים שמציעים בחנות. ממתחילים וצפונה. אז ברור לי שאני מתחיל, אבל בכול זאת לא פעם ראשונה, אלא שניה. לקחת את המגלשיים של המתחילים (כתוב אצלם שזה מיועד למי שעשה פחות משבעה ימי סקי), או שלעבור לשלב אחד מתקדם יותר?
ג. בחופשה הקודמת, בבנסקו, הדבר היחידי שעשינו חוץ מסקי ומסעדות, היה לרבוץ בסאונה, ג'קוזי, בריכה. דיי עושה נעים אחרי יום של גלישה.
בקלאב מד אין את האפשרויות האלה. יש סקי, ומסעדות לא צריך לחפש.
מכירים מקום באזור שאפשר להשתמש בשירותי הספא שלו? מישהו ניצל זאת בעבר? מכיר? יודע?
אשמח לפרטים מבעלי נסיון.
תודה מראש לכול תשובה,
ואם יש טיפים נוספים אז אשמח כמובן.
סגרנו חמישה חברים, aime la plagne, יוצאים בעוד שבוע וחצי.
שאלות:
א. בהשכרת ציוד דרך חברת skiset, במהלך הרישום וההזמנה נתקלתי בשורה הבאה: Reserve your SKI-FIT liners: No Yes I already have liners.
יש למישהו הבנה במה מדובר? מה זה בכלל, צריך את זה וכו'?
ב. יש חמישה סוגי מגלשיים שמציעים בחנות. ממתחילים וצפונה. אז ברור לי שאני מתחיל, אבל בכול זאת לא פעם ראשונה, אלא שניה. לקחת את המגלשיים של המתחילים (כתוב אצלם שזה מיועד למי שעשה פחות משבעה ימי סקי), או שלעבור לשלב אחד מתקדם יותר?
ג. בחופשה הקודמת, בבנסקו, הדבר היחידי שעשינו חוץ מסקי ומסעדות, היה לרבוץ בסאונה, ג'קוזי, בריכה. דיי עושה נעים אחרי יום של גלישה.
בקלאב מד אין את האפשרויות האלה. יש סקי, ומסעדות לא צריך לחפש.
מכירים מקום באזור שאפשר להשתמש בשירותי הספא שלו? מישהו ניצל זאת בעבר? מכיר? יודע?
אשמח לפרטים מבעלי נסיון.
תודה מראש לכול תשובה,
ואם יש טיפים נוספים אז אשמח כמובן.