השכרת ציוד:

anatwi1

New member
השכרת ציוד:

ח'ברה בהמשך להודעה הקודמת שלי,אני מאוד אוהבת לתקלט ואין לי מטרה לבוא ולהוציא מאנשים סכומים שהם לא ירוויחו מהארוע שלהם,אבל מדובר בציוד מאוד יקר שרכשתי ומאוד מתקדם אני בהחלט מוכנה להתגמש עם המחיר כדי שגם אני אהיה מרוצה וגם אתם,מדובר במזוודה של פיוניר עם שני נגנים 800 ומיקסר 600 הכל של פיוניר כמובן ו2 רמקולים מקצועיים

זכותך

את לא צריכה להתפשר, וזכותך לדרוש כמה שאת רוצה. האם זה מחירי השוק זו כבר שאלה אחרת. עוד דבר, בתור מי שבעניין כבר כמה שנים, אם זה ציוד חדש והוא יקר לליבך הייתי שוקל שוב אם כדאי לך להשכיר אותו. אני לא אגיד שרוב האנשים, אבל בהחלט חלק לא מבוטל מהם, ברגע שהם משכירים הם חושבים שהכסף של השכירות מפצה גם על נזקים כבלים קרועים, טוויטרים שרופים, חלקים חסרים ועוד. אם לא הייתה לי מעבדה לציוד מקצועי, לעיתים הייתי חושב פעמים בעצמי.

anatwi1

New member
תודה על התגובה,אני

אני בהחלט חשבתי על זה,הציוד יקר מאוד ואיכותי והחלט יקר מאוד לליבי, אבל אני מאמינה שהח'ברה פה אמינים,ושהם יחיזרו את הציוד כפי שהם קיבלו אותו אני חושבת שגם ב 500 ש''ח שווה להם להחזיר אותו כמו שצריך,כי אז גם נעבוד ביחד עוד הרבה זמן,ובחוץ להשכיר ציוד ביררתי העלויות מטורפות

נקודה למחשבה

זה לא שהחברה פה או במקומות אחרים לא אמינים, כמעט תמיד הציוד לא חוזר בדיוק כמו שהוא התקבל, תמיד יש איזה מכה פה ושריטה שם, אני לא מדבר על תקלות שקורות לפעמים, אני מדבר על מצב חיצוני, תקלות זה בנוסף ואני משכיר ציוד כבר 4-5 שנים קחי את זה בחשבון כמו שאני לוקח, זו המציאות, בגלל זה אף פעם אני לא ממליץ להשכיר ציוד שהוא במצב חדש, כי מהר מאוד הוא כבר לא יהיה ככה, הציוד שמשכירים חייב להיות תקין ב 100% ולזה אני תמיד דואג, אבל אם המצב החיצוני של הציוד יקר לך קחי בחשבון שזה לא ישאר ככה, על תקלות אני כבר לא מדבר.

למעלה