השכנה מלמעלה

dinush

New member
השכנה מלמעלה

יש לי בעיה ואודה למי שיוכל לעזור לי. מידיי פעם כשאני מגיעה מן העבודה אני מוצאת ליד דלתי(דלת הבית) נוזל מלוכלך, פעם חשבתי שזו דליפת מים בפעם האחרת זה היה מים מלוכלכים ובכל פעם יש ליד דלתי משהו לאחרונה שפכו לי שמן שממש נדף ממנו ריח של שמן בבירור עם השכנים כמובן שאף אחד לא הודה ולא ראה או שמע מי עשה את זה. אך ברור לי שזו השכנה מלמעלה כי היא מאוד רעה וכל הזמן רבה איתי ללא סיבה הגיונית. השאלה האם הדבר עלול להשפיע עליי ואיך אפשר להיפטר מיזה , ברור שאני פשוט מנקה בסמרטוט ספונז´ה אבל האם יידבק בי כישוף או משהו כזה?ואיך אני יכולה להפסיק את זה? או כל הצעה אחרת בנדון אהיה מוכנה לקבל ולשמוע.

nepthys

New member
הדבר היחידי שזה יכול לגרום לך

הוא לכך שהידיים שלך יתייבשו מלשפשף ולנקות את זה. לכי ותגידי לה להפסיק, או שתפני אפילו לועד הבית או משהו, אולי את צריכה להעלות את זה בפורום "שכנות טובה" אם יש כזה דבר..:) מכל מקרה, אל תדאגי, אין לזה קשר למאגיה.

RainBird

New member
כישוף זעתר בחברה הישראלית יש עדיין שרידים של כשפים שמשמשים אותה: אני יודע זאת מאישה מבוגרת בשם ריבקה שלמדה את זה מאימה, וילדיה לא רצו ללמוד ולכן אני הסכמתי להמשיך את המסורת של זה ואני כותב במחברת כל מה שהיא אומרת לפני שהיא תמות היא אישה מאוד סימפטית ואני חושב שזה מגיע לה להשאיר תיעוד כלשהוא בעולם. את השמן תבדקי: האים יש בו אדמה וריח מוזר של תבלינים ושתן? אם כן חזרי אלי RainBird

nepthys

New member
מצויין, תודה.

מאיפה הגיע הכישוף הזה לדעתך, מה העדה של אותה אישה? האם זה בגלל השפעה של החברה הערבית (יש המון אמונות טפלות ואמונות על צמחים שבעצם נגזרו מאמונות ערביות של שוכני הארץ)? ראית את זה אצל עוד בני אדם חוץ ממנה, זה נפוץ? היא מגדירה עצמה מכשפה, או שזה בגדר אמונה תפלה או "תרופת סבתא" מבחינתה? ולמה השימוש בזעתר?.. זעתר נחשב למהצמחים בעלי האנרגיה החיובית הגדולה ביותר, גם רפואית הוא עוזר לדיכאון. זה מאוד מוזר בעיני.

RainBird

New member
אני מניח שזה סתם דבר ש"מוכרת סגולות" ששילמו לה הזכירה. זה יכול להיות ממגוון מקורות דועים ודי קשה לעקוב אחרי עדה או עם ספציפיים, כי אין הרבה מרכיבים אתניים שיוצרים כישוף מורכב, אלא סתם חומרים מגעילים שמעלים בחילה גועל ותחושת טומאה בכול עדה, יתכן באמת שחלק ניכר מהאמונות נגזרו מהדרוזים שמומחים בזה יותר מהערבים. זה פעם היה נפוץ יותר, לסדר שידוך עם שחור וכדומה היום זה פחות אבל זה בהחלט קיים, והמושג מכשפה לא קיים פה בגלל זה,שלפי היהדות מכשפה לא תחיה ולכן זה לא נחשב לכישוף אם כי לסגולה. וכן ראיתי את זה אצל עוד הרבה בני אדם שביקשו ממני בדיקה מאגית של הבית עם טארוט. והזעתר לא קשור, זה רק לכותרת אבל את צודקת יש המון סגולות של פריון בצמח הזה, במיוחד זה שגדל בר בישראל. יש סגולה של ערבוב זרע מהגבר יחד עם זעתר ושבבי כסף ושמים בניר כסף שכתובים עלי שמות המלאכים מתחת למיטה. Rainbird

RainBird

New member
חלק מהן תימניות אבל רובן סתם מעורבות מעמי הארץ למינהם יש כלכך הרבה מקורות לסגולות וכל עדה תרמה את שלה למשל העדה האיתיופית תרמה מספר סגולות חדש לאחרונה, כמו קמיע להגנה על הבית ומרוסיה יש גם, אבל יש לפחות לפי הספירה שלי 206 מתימן והם אלו ששברו את השיא אבל רובן ממש ממקור לא ידוע.

RainBird

New member
יש ספר נחמד שמתאר קצת את זה "מי מפחד מעין הרע?" של הפארפסיכולוג מרדכי כהן הוצאת צבר, שזה ספר קטן ונחמד, שיש בו קצת מהסגולות ומהדברים הללו, אבל שוב זה ממש מצומצם. RainBird

nepthys

New member
מדיאה (ריין בירד)

העיר לי בפרטיות שההודעה הזו נשמעה לעגנית. קודם כל - באמת שאלתי את השאלות האלו מתוך התעניינות וברצינות, וה"תודה" בהחלט לא הייתה צינית, אני אוהבת כשהוא חולק איתנו דברים מעשיים כי מעטים עושים את זה כאן, רובנו דנים על תאוריה בלבד, ונמנעים מתיאורים פרקטיים. אז - תקראו ותגידו לי איך זה נשמע לכם, מתנשא או לא, אני בדיוק בשלבי ניתוח בעיות הניסוח שלי.

dinush

New member
היו סימנים של תבלינים

כמובן שלבדוק לא יכולתי, אבל ראיתי כל מיני לכלוכים בתוך הנוזל ויום אחד חברה שלי ראתה את זה ואמרה לי , תשמעי אני חושבת שזה תבלינים ומישהו מנסה לעשות כאן "שחור", או מאגיה שחורה, ומה גם שלא פעם שאלתי את אותה שכנה שחשדתי בה והיא ענתה לי שהיא חושבת שזה שתן של הכלב של השכנה ממול. אז אני כבר לא יודעת מה זה. אבל אם זה כן שתן עם תבלינים(פיכס איזה מגעיל) אז מה זה עושה או למה היא רוצה לגרום? ואיך מבטלים את זה? תודה מראש

nepthys

New member
וואו, זה ממש מעניין,

בד"כ הייתי פוסלת כל אפשרות של כישוף שנעשה נגדך, הידע של בני אדם בארץ שלנו הוא ממש מצומצם ולאף אחד גם אין ממש את היוזמה לעשות כאלו דברים, אבל זה נשמע ממש ממש תואם. אם לא הרגשת שום שינוי סביר להניח שלא משנה מה היא מנסה לעשות לך - זה לא עובד. מלבד זאת, הדרך הכי טובה להגן על עצמך זה פשוט ע"י אי קבלת הכישוף. כלומר שאם לא תתחילי לחשוב ולחפש דברים רעים רק כדי להגיד לעצמך שהם נגרמו מהמאגיה של השכנה, אז את באמת לא תושפעי לא משנה אם הכישוף שלה באמת הצליח. מאגיה נגרמת ממחשבות, מחשבות גוררות מאגיה, ולכן המגן הכי טוב הוא מגן מחשבתי ולא סתם טקס. לפחות זה מה שמתאים לי.

dinush

New member
קרו דברים.

מה זאת אומרת לא הרגשתי שום שינוי. כן, קרו דברים לא עלינו. אבל לא ייחסתי זאת אליה. למשל נשברה לי מראה במשרדי בגודל של מטר על מטר וחצי כשחצי שניה לפני כן אני עברתי לידה ובמזל לא קרה לי כלום. אך אני תירגמתי זאת ככפרה עליי...! שנית אימי נפלה ונקעה את שתי ידיה ורגלה. בשלושת הימים האחרונים כל מה שרציתי לעשות נדחה או התבטל. אז האם יש קשר או אין? ומה זאת אומרת מאגיה נגרמת ממחשבות הרי לפני שכתבתי כאן לא חשבתי שמה שהיא עשתה הדברים נגרמו על ידה. ואני מקווה שלא יקרה לי כל רע יותר... אשמח באם תציעי לי מה לעשות? אגב שאלו כאן מאיזה עדה היא? אז התשובה:גרוזינית. ביי ותודה מראש

nepthys

New member
תראי,

אני לא הייתי ממהרת לשייך שום דבר למאגיה. אם יש לך חשש כלשהו שהפעולה שהיא עשתה באמת גורמת לך ל"מזל רע", אני לא יודעת מה להגיד לך. מדיאה יעזור לך, אני מניחה. אני אף פעם לא אומרת לאנשים לעשות כישוף ללא ניסיון ולכן המצב הזה בעייתי מבחינתי. מאגיה נגרמת לא ממעשה סמלי, אלא מהוצאת רגש. האדם מפעיל מאגיה בצורה נמוכה (בד"כ) כל פעם שהוא מרגיש רגש כלשהו בצורה חזקה. אם תתהלכי בחייך ותרגישי מוגנת ובטוחה, שום דבר רע לא יקרה לך. כי את בעצם תפעילי מאגיה, בלי להתכוון בכלל ובלי לדעת. זו התאוריה שלי, לפחות.

RainBird

New member
אוקי זה כישוף ישראלי: מישהו מנסה לפגוע בך. תשיגי מי ים או אם את ממש לא יכולה אז מי מלח. זה יצור הגנה קסומה מסביב לבית ושום כישוף כזה לא יכול לפגוע בך. זו עצה של מאגיה ישראלית שאני לא אחראי אליה אין לחשים ודברים דומים אבל זו הגנה טובה לפי אלו שלמדתי מהם אגב כמנגנון אזהרה תמלאי 2 שקיות אחת במלח ואחת הקמח יחד עם בקבוק קטן של שמן זית כסי הכון בבד לבן ותקשרי בחוט תכלת שימי את זה מתחת לארון ואם זה נפתח מישהו מנסה לפגוע בך... ואולו סגולות לפי האמונה הישראלית/יהודית מקווה שזה יעזור לך RainBird הידוע גם כמדיאה

Zipadidoda

New member
אולי אני לא יודע מספיק

אבל את הקבלה חבורת מכשפים לא המציאה?

RainBird

New member
אויש יהודים כפי שציינתי בהודעות קודמות אלו סגולות עממיות, שאני בשל תפקידי כמכשף קהילתי נאלץ להתמודד עימן כל יום. אז עלי מינימום להכירן.

למעלה