השכן, טרויאן וכחול....

השכן

New member
כניפגש, היה מנומס. אני לא בא לבד

דבר בלשון רהוטה, ללא מילים בוטות. גם אשתי כפי הנראה מגיעה. הפעם צריך להוריד את הארגז ?

המטיייל

New member
כדאי, כדאי...

המכות בגב לא ממש נעימות. אבל מה יהיה איתך? תצטרך לשבת כמו שצריך (קרוב למיכל)?

Great Blue

New member
אני לעומת זאת - אגיע בלי הארגז

בכל מקרה זוגתי מגיע ברכב (יחד עם עוד דמות נשית מהפורום) ככה שיהיה לי איפה להניח את הקסדה... אני מכחיש כל קשר לאוננות על כביש גהה...

המטיייל

New member
alrighty then ...

היות וגם אני צריך מקום לקסדה, חשבתי להזעיק את זוגתי שתחיה. אבל קיבלתי מארוך בפרצוף אז הבנתי מיד (חוש מיוחד שלי להבחין בדקויות) שכנראה אגיע לבד. אגב, יש מצב שתקדים/ו קצת. אני פשוט בתל אביב כבר מ- 8:30 ויהיה לי משעמם לחכות עד הלילה (לבד בעיר גדולה). השאלה - האם לדבר עם זרים או לא? ואגב (2) - הנה צרור בדיחות (מהצד הימני של המפה)

Great Blue

New member
בדיחות פצצה ../images/Emo6.gif

יש לי אימון עד 21:00 ככה שהכי מוקדם שאני יכול להגיע זה 21:45. צר לי...

השכן

New member
קבעתי עם שכני לצאת בעשר

נשתדל קודם, אך זה תלוי גם בזוגתי שתחיה.

השכן

New member
אני מקווה שהמשאבה אצלך

אחרי מה שעשית בפרהסיה בכביש גהה, נראה לי שבחושך, לבד, אתה והמשאבה תסתדרו לא רע.

ofnik

New member
יש הערב מבצע הנחות למועדון במטרו

ליד המפגש בשעות הערב-בדיוק בשבילך

המטיייל

New member
סבבה אופניק... מתי ואיפה בדיוק...

וואלה (מילת ההתפעלות, לא הפורום) הצלחת לי את הערב!

ofnik

New member
סליחה סליחה סליחה-זה לא היום ../images/Emo10.gif

• מבצע מטרו לחברי המועדון ו גישן הדגלן √ סופסוף אפשר לפרסם - בתאריך 04/10/01 תתקיים בחנות מטרו ימאהה (לא רחוק ממקס פלייס) מכירה מיוחדת לחברי המועדון. החנות תהיה פתוחה משעה 18:30 ועד 22:00 לחברי המועדון בלבד (יהיה דוכן הצטרפות). מחירים לדוגמא - קסדות SHARK מדגם XRS - שניים במחיר אחד, מעילי אורינה (בלוזון ואסטרו) - 50% הנחה, כפפות אורינה (הגנת קבלר) - 2 במחיר אחד... בואו ותהנו מחברות במועדון שמארגן לכם הנחות בגובה דמי החבר להרבה שנים. קפה ועוגות - חופשי על הבר. אם הארוע יצליח יתקיים ארוע כזה בכל יום חמישי הראשון של כל חודש. יהודים - יש תמורה בעד האגרה?

למעלה