השכן, טרויאן וכחול.... אתם מגיעים היום למפגש?
B Big Max New member 20/9/01 #7 שכן, דפוק בדלתי, ניסע יחד בתנאי שזה עם Silicon ובתנאי שאתה לא מספר להורים Big Max
S silicon New member 20/9/01 #19 אם צומת רעננה- אז גם אני ואני התאמנתי בליסוע לאט בסופשבוע, אז אני מתנהגת יפה מעכשיו...
R r2m Member 20/9/01 #4 רגע ../images/Emo70.gif אם גם אני אבוא היום(בפעם הראשונה) יהיו יותר מדי חדשים לפעם אחת???
ה המטיייל New member 20/9/01 #9 הכחול קנה גלגל ספייר קומפלט... הוא כבר לא לוקח צ´אנס בנסיעה למכולת... (מסתלבטים על חשבונך קצת, כחול). בקיצור, תגיעו היום. גם אני אגיע (בפעם הראשונה). אני רוצה לדבר איתכם על מה שכבר התחלנו לדבר. אגב, טרויאן, אין לי דרכי התקשרות אתך... הבטחת!
הכחול קנה גלגל ספייר קומפלט... הוא כבר לא לוקח צ´אנס בנסיעה למכולת... (מסתלבטים על חשבונך קצת, כחול). בקיצור, תגיעו היום. גם אני אגיע (בפעם הראשונה). אני רוצה לדבר איתכם על מה שכבר התחלנו לדבר. אגב, טרויאן, אין לי דרכי התקשרות אתך... הבטחת!
ב בילבי_לא_כלום New member 20/9/01 #11 נראה לי שבסוף .. אצטרך להביא מדבקות ולהדביק על כל אחד .. ניק +אופנוע .. אבל לא .....
O ofnik New member 20/9/01 #28 תשמעי-זה רעיון- ואפשר גם סקוץ´ נצמד עם שם הטייס-סליחה -הגוחן- וסמל הטייסת- סליחה-המועדון- על חזית המעיל
תשמעי-זה רעיון- ואפשר גם סקוץ´ נצמד עם שם הטייס-סליחה -הגוחן- וסמל הטייסת- סליחה-המועדון- על חזית המעיל
G Great Blue New member 20/9/01 #12 תצחקו תצחקו... אני כבר רואה אותכם מתחננים לאיזה שחטה מהפנימית שלי... ולליקוק מהכפיות הכסופות שלי ... אבל מצידי תמצצו למטייל את המשאבה המשופרת שלו עד שתורידו 7 קילו.
תצחקו תצחקו... אני כבר רואה אותכם מתחננים לאיזה שחטה מהפנימית שלי... ולליקוק מהכפיות הכסופות שלי ... אבל מצידי תמצצו למטייל את המשאבה המשופרת שלו עד שתורידו 7 קילו.