השכן החשדן

אליס ד

New member
אני לא מאמינה... מה הפכנו להיות???

חזרתי וקראתי שוב ושוב את " השאלה וגם את התשובות רובן שנתתם ולא ממש האמנתי למה שאני קוראת . אני אישית לא משתמשת במכות או פליק קטן בטוסיק לחינוך . אבל לא עדיף שתבררו ראשית מה עובר על הילד ? אם הוא בדרך כלל ילד טוב ומה שקרה איתו נגרם כתוצאה ממפגש של אחותו עם חברתה , תבדקו מה המצב החברתי של הילד אולי הוא נמצא " במצוקה חברתית" . או שקרה לו משהו חריג בבית צריך לבדוק ולשאול את הילד ולא כאשר הוא עייף ועצבני . בקשר לשכן " או עובר האורח הדבילי" לאיזה מצב הגענו שאנחנו פוחדים מאנשים ש" ילשינו למשטרה" ילדים בוכים !! מה אתם מתרגשים מהשכן , אני לא נמצאת ביניכם לכן אני לא יודעת מה המצב לאשורו אצלכם בבית . אבל אני יכולה "להרגיע אתכם" לצערי המשטרה לא ממש ממהרת לבדוק תלונות של שכנים כל כך מהר, אלא אם יש תלונות חוזרות לגבי אותם הורים או לגבי אותו בית . אז בין אם אתם הורים מכים או לא , פליקים הם לא דרך לחנך ילדים. צריך לדבר והרבה עם הילדים . פליק ראשון בדרך כלל מסתבך עם הזמן ולפעמים אם ילד עשה משהו קטן והפלקתם מה תעשו כאשר הוא יעשה משהו גדול???? דרך אגב נראה לי דיי מוזר שאתם מתווכחים עם השכן לגבי זה שאתם ההורים של הילד ... אני מאוד מקווה שהוויכוח הזה עם השכן לא נעשה מול עיניוו של הילד. זהירות אתם מתחילים להסתבך עם הסמכות ההורית שלכם עם ספקות................ חבקו אותם, תאהבו אותם בשביל זה אנחנו כאן וגם הם.

למעלה