השכמה נעימה

עמליה3

New member
השכמה נעימה

יומים ראשונים של יורה ו....זה עבר והחום חוזר. נדנדת מזג האויר האופינית להזכירנו= זה הסתו. האם אתם לוקחים חיסון נגד השפעת? שיהיה יום מצוין לכולם.

נורית44

New member
בוקר../images/Emo42.gif טוב

עמליה ולמצטרפים
יום שלישי פעמים כי טוב יום שכולו אור שמחה ואהבה לכולנו עמליה יופי של מצגות אהבתי מצרפת מצגת צילומים מהאוקינוס נורית

נורית44

New member
../images/Emo91.gifתשובה על כל שאלה

אתר המומחים של ישראל שווה הצצה נורית

בוקר טוב היורה חדל

בבוקר עדיין היה מעונן ואוויר הרים צח וקריר, לכן לבשתי אפודה. נראה שבכל זאת יהיה חם היום. לא נוראה יותר קל להוריד את האפודה מאשר לשנות את מזג האוויר. חוץ מזה השמש תמיד מעודד. אז שיהיה לנו יום נעים.

mini25

New member
בוקר טוב ומקסים אני בדרך לתל אביב

ליום מהנה חברתי ואני לנחלת בינימין שוק הכרמל מחוז ילדותי נוסעות לכייף שאחזור בעזרת השם בערב הפתח מצגות .יום טוב לכולנו .

sitvaniyot

New member
בוקר טוב ורענן

אין כמו החזרה לשיגרה. למחפשים מסלולי הליכה, השבת תתקיים צעדת הרצליה, והכניסה לאפולוניה תהיה חינם. אפשר לבוא ולא להרשם, רק להצטרף לקהל. מי שרוצה ללכת את כל המסלול אז מתחילים בחוף אכדיה, הולכים עד אפולוניה לאורך החוף וחוזרים דרך הרכס ורחובות פיתוח והטיילת לאכדיה. מתאים גם לטיול עם הנכדים כי תהיינה הפעלות לילדים לאורך המסלול בין 9-13. בילוי נעים. והתמונה מאגמון החולה.

בוקר טוב לכל חברי הפורום,../images/Emo140.gif

אלה שכבר התייצבו במלוא מרצם ומצגותיהם, ואלה שעוד יבואו בהמשך היום. נכנסתי רק לאחל לכולם בוקר טוב ויום נעים, ו....רצה לסידורים. אכנס יותר מאוחר ואפתח בנחת את המצגות. אז כמו שהבטחתי, מאחלת לכולנו, המשך יום טוב ונעים. להתראות יותר מאוחר במשך היום.

עדנה7

New member
נורית, נחמד עם מסר

אהלן נורית, נחמד מאוד היה לקרוא, והמסר שבו, מקוה שידריך כל אחד ואחד, מי יתן. תודה, עדנה

עדנה7

New member
יופי של מצגות

עמליה, בקר טוב לך, יופי של מצגות, מצגת הירקון הראת לי כמה אני לא מכירה את הירקון, מכל צדדיו. תודה, עדנה

עדנה7

New member
מספר שאלות טובות

אהלן לכל הפורום, אתמול בערב חזרתי משעור, ובא לי לכתוב לכם מעט, כתבתי את מה שאני עומדת לכתוב כעת, שזה מספר שאלות, והיום כשאני פותחת את המחשב ונכנסת לפורום, אני לא רואה את מה שכתבתי, והנה השאלות: מה הקשר בין אברהם גדעון ו-הוואי מה המשותף בין נחמן שי ודורון נשר פנינה רוזנבלום ומרגלית צנעני ציפי שביט ואהרון שבתאי משה קצב ויובל בנאי אריק איינשטיין ויהורם גאון גדי סוקניק ודן מרידור אשמח לשמוע תגובות גם אם מכירים את זה. תודה, עדנה

הנה חזרתי, ובדקתי את המצגות כמו

שהבטחתי בבוקר, שתיים לא נפתחו לי לצערי , המצגת של ערי ארה"ב יפה מאד, אבל השיר ששר פרנק סינטרה, שידרג לי את כל הצפיה.אותי השירה שלו מרגיעה. המצגת על ההד העונה בהרים - אכן יש הרבה מה ללמוד מהמשפטים שחוזרים כהד, ובעצם מצביעים על כך כמו שאחד המשפטים אומר : החיים הם השתקפות של המעשים שלנו. ולכן משפט המחץ שם הוא : - אם אתה לא אוהב את מה שאתה מקבל - תבדוק את מה שאתה נותן. אהבתי. עדנה - סיקרנת אותי, אין לי שמץ....על מה מדובר בשאלות שלך. מחכה לקרוא/לראות/לדעת מה התשובות. עד כאן. להתראות.

עדנה7

New member
רמז לשאלות

אהלן רוקסן, מכיון שאת היגבת הראשונה, אתן לך רמז, וזה מאוד נחמד, התשובות נמצאות בשמות. שווה לנסות, ברגע שתעלי על אחד, השאר כבר יפתרו. בהצלחה, עדנה.

yaely2

New member
מנהל
צהרים טובים לחבריי הפורום ../images/Emo42.gif

שלום כולם
כיף להיכנס ולראות גם מה שכתוב וגם מה שמוצג. תודה לכותבים ולמציגים דברים כל כך יפים. מבקשת שוב על הבריאות ולא אפסיק לבקש כי בדמנו ובנפשנו היא. ביחסי אנוש נבקש את אורך הרוח לשמוע עד הסוף, להגיע בנשימה ארוכה אל הרוגע ולהמתין לשקט אחרי הדיבור של הזולת ורק אז להגיב. מי שמצליח מגיעה לו טפיחה על הכתף ומדלייה על החזה. להודה ואריקה, כמוני כמו רוקסן, יום שני הוא יום שאני קשורה ועסוקה בו. ולכן לא אוכל לבוא להודה לשמוע הרצאה ולא עם אריקה בקניון. כל הבוקר התרוצצתי כמו עכבר מסומם, עד שגמרתי את הסם ובאתי הביתה. בעוד שעתיים מתחדש חוג הדרמה שלי וגם ביום שלישי אחר הצהריים אהיה עסוקה. לגבי הטיולים, אני חושבת שהזוג שלנו הודה וסתווניות תהיינה סוסים אבירים לעניין ואנו נשוב ונטייל במרחבי ישראל. ואני אשמח שניסע כולנו חופשיים עם הרוח ונצבור חוויות

מספר תשובות לעדנה 7,

1) גדעון והוו'אי=גן עדן 2)שי ודורון= מתנות 3)פנינה ומרגלית=אבנים טובות 4)שביט ושבתאי=כוכבים 5)קצב ובנאי= בעלי מקצוע 6)איינשטין וגאון= ממציאים, חכמים? 7)גדי ודן= בני יעקב, מ-12 השבטים? נכון עניתי או לא נכון?

erika6

New member
כל הכבוד שוש

ראיתי את הרמז של עדנה, לא הספקתי לחשוב והנה את ענית על כולם. עדנה איפה את , האם הפיצוח נכון?

עדנה7

New member
שוש, הציון - כ.ט.מ.

אהלן שוש, תשובות יפות, אך לא היבנתי את התשובה הראשונה, אנא הסבירי לי אותה, בכל אופן לא לזה התכוונתי,וייתכן שיש לזה עוד הסבר. אתן לך רמז, לפי סדר כרונולוגי. נסי שוב!

למעלה