השיתוף עם אחרים

השיתוף עם אחרים

אני מתמודדת כיום עם משהו מוזר עבורי אחיינית שהיתה קרובה אלי לפתע נוטה להתרחק ולהסתגר , יושבת בחדר סגור שקועה בעולמה הפנימי עכשיו שהאמא מאושפזת היא6 תפסה פיקוד על הבית, אני מרגישה שם לא רצויה, כי ככה היא משדרת איך היא אומרת "אל תטרחי אני מסתדרת" , לא מבינה איך התהפכו היוצרות , לא יודעת איך לגשת אליה לעומת זאת אחותה הקטנה בת ב4 מאד פוחדת ממנה ותמיד אומרת לי בואי אלי ואני נמצאת בין לבין , רוצה לעזור לאחי לעשות דברים ולהוריד ממנו אחריות אבל היחס של הבת לא מעודד לבוא לשם היום היא העדיפה לותר על בית הספר להשאר עם הקטנה ולא בקשה שאבוא לךשמור על הקטנה והיא תלך ללמוד אני לא יודעת איך לנהוג עם הבת הזו של אחי, היא מבלבלת אותי לחלוטין

ספרי על מה שקורה לאחיך, רק הוא יצליח לעשות

סדר בבלגן ובטוח שהקטנה בת ה 4 זקוקה לך כי אימה חולה ולא איתה. אחיך בטח לא מודע למה שקורה בביתו ועם בנותיו כי הוא עסוק עם אישתו החולה וחייו האישיים.

אחי יודע והרים ידיים

בעבר הוא הסתדר איתה וכיום היא משגעת גם אותם , משחקת דווקא כמו כל ילדה בגיל ההתבגרות המצב רק הולך להסתבך כי האמא בחופשה בבית עד שבוע הבא ואזמתאשפזת לניתוח קצר בבית החולים אז שבוע הבא יש שבוע לא פשוט ועכשיו מתברר שהקטנטונת חולה , הצטננה שבוע שעבר , וצריך אנלציות אז חיה כל יום בשביל אותו יום , וככה גם אחי אמר ששבוע הבא יקח חופש ביום של הניתוח ואחריו צתפללת רק טוב , שהניתוח יפסיק את הסבב של מדי פעם לרוץ למיון שהיא חלשה ולבנה כמו הקיר תודה לאל הרופאים גילו את הסיבה, ואז גם הבית ירגע , כי תהיה אמא עם כוחות בבית .

אולי שווה לשוחח איתה שיחה בוגרת מלב אל לב?

אולי היא תשתף אותך למה היא מתנהגת ככה ותנסי להתקרב אליה. אולי לבלות איתה במשהו שקרוב לליבה.

זה אבוד

היא נרשמה לטיול שבוע הבא בסוף השבוע במסגרת תנועת נוער , משהו חדש מודע לנו שאמא שלה מצנותחת שבוע הבא ונצטרך אותה, שאלתי אותה לקחת את זה בחשבון היא ענתה לי , כן אני יודעת, היא שומרת על הפרטיות שלה בקנאות , עושה רק מה בראש שלה אתמול יצאתי מהמיטה עם חום לקחת את הקטנה לרופאה , היא לא רצתה לנסוע לרופא עם אחותה הקטנה אחי התקשר ובקש ממני טובה אישית , לא אמרתי לו כלום התלבשתי ונסעתי אני הרמתי ידיים , לא מנסה אפילו להבין את ההגיון שלה

למעלה