השיר.

Evi Virus

New member
השיר.../images/Emo141.gif

כל מה שיש לכם להגיד על השיר הנבחר, דברים כגון: מה אהבתם, מה לא, שורה/בית אהובים וכו'. הפעם, באופן חד פעמי, יהיו שני שירים - כי האחד קצר (יחסית) והשני לא הכי קשור לאוונסנס כמו שירים אחרים, אפשר להגיד.
[ואני אומרת את זה כי אין שם ממש שירה חוץ משל המקהלה] אז אפשר לשלב יחד, שיהיה מה להגיד.. :)
והשירים הנבחרים:
Goodnight [להלן הקצר P:] Listen To The Rain [להלן ה... שיר השני, נו. P:] Have Fun.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

ארמ בעיקרון שני השירים על הפרצוף לדעתי, בחרת בשני השירים של אוו שאניהכי פחות אוהבת.. לא שונאת אותם אבל אני גם לא אשים אותם באם פי שלי.. באייפוד כן [כי יש מלא מקום] אבל אררר לא הכי מתחברת אליהם, קצת משעממים אותי

yogniz

New member
אני אתייחס רק לראשון...../images/Emo109.gif

Goodnight הוא כביכול סתם שיר קצר שנועד להרדים את הבת של איימי (
) או משהו.. אבל הוא ממש לא כזה.. שיר שמצמרר אותי כל פעם שאני שומע אותו..המשמעות של Goodnight היא לא המשמעות הרגילה של המילה...תקשיבו היטב למילים ותבינו מה מסתתר שם..זה אחד השירים היותר "אפלים" אם לקרוא לזה כך, של אוונסנס...והיותר "דכאוניים" שלהם... אם כי הסוף מעודד (כמו הרבה שירים שנשמעים לכאורה אובדניים ומייאשים אך יש בהם סממן של תקווה שלפעמים קשה למצוא...בוויספר למשל זה דוקא בולט מאוד- היאוש אבל מנגד התקווה): "We say goodnight and not goodbye" מבחינה ווקאלית השיר מעולה אגב..הקול של איימי במיטבו

Snow White King

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif

שני שירים שאני לא אוהב ומתי שהם מתנגנים אני מעביר אותם אותי הם משעממים LTTR נשמע כמו שיר מקהלה משעמם ולילה טוב נשמע כמו שיר ערס

למעלה