השיר.

Evi Virus

New member
השיר. ../images/Emo141.gif

[איזה איחור, סליחה :X] כל מה שיש לכם להגיד על השיר הנבחר, כמו מה אהבתם ומה לא וכו'. והשיר הנבחר:
Lies תעשו חיים.

שיר מדהים.מושלם.

חבל שאין גרואלים במקום הלחישות של הזמר. אבל לא משנה חחחח

The Kinslayer

New member
I've struggled on and on

השיר הזה כל פעם מצמרר אותי מחדש מבחינת הלחן שלו, זה בתקופה שהם היו הרבה יותר כבדים. שיר די מתסכל, אבל אני אוהב אותו.

tn222

New member
לא רוצה לבאסP:

אבל אני לא אוהב. ההתחלה נשמעת כמו שיעור פיתוח קול וההמשך דיכאוני שכזה אבל הם ענקיים בלי קשר.

w e e d s

New member
אוו אני מת על השיר הזה../images/Emo99.gif

Lies זה אחד השירים האהובים ביותר עלי מהשירים של אוונסנס.. פעם הורדתי אותו וטחנתי אותו.. ואז קשקנו לא מחשב חדש שחכתי ממנו XP שערכתי חיפושים במחשב הישן כי אני לא יכול להוריד יותר שירים :'( כי אמא שלי לא מרשה לי אימיול וקאזה (היא אומרת שזה מביא וירוסים
.. אז אני לא יכול להוריד.. אז מצאתי אותו :] ועכשיו אני ממשיך לטחון אותו בלי הפסקה: בבהי"ס בבית בכל מקום P: וזהו אני מאוד אוהב את הקטע ה"כבד" כמו שאמרו קודם בשיר הזה.. אני אוהב את הגותיות בהתחלה..בקיצור אני אוהב את השיר הזה.

FireInsaid

New member
אואואו ../images/Emo99.gif

שיר ענק. אוונסנס צריכים לעשות עוד כמוהו.

kittycatbone

New member
שיר מדהים!

כמו אחרים שכבר כתבו כאן. בהחלט אחד האהובים עליי!! אפל, ועם מוזיקה נפלאה, והשילוב עם המעין גראולינג הזה ממש טוב. חבל לדעתי שאין יותר שירים בסגנון הזה לאוונסנס, בהחלט הייתי רוצה לשמוע עוד כאלה!! לא שאני לא אוהבת את השירים האחרים כמובן
ולא שאני רוצה עוד שירים בדיוק אותו דבר. אבל הממ. .אני מקווה שמישהו הבין למה אני מתכוונת ;[[[ השירה בהתחלה בכלל כל כך יפה!!

לא אוהב את השיר..

חוץ מאת ההתחלה שנשמעת כמו פיתוח קול אבל זה ממש יפה.. אחד הקטעים היפים ביותר בכל השירים של אוו..

טרודייי

New member
ווווווווואו!../images/Emo99.gif

אחד השירים המדהימים של אוונסנס.. השיר הזה הוא מאלה שגרמו לי ממש להתאהב בהם
. הייתה לי תקופה שהייתי ממש מכורה אליו
הליריקה נורא מיוחדת, ובכללי..נורא אהבתי אותו

Moreiro

New member
חח

אני זוכרת שבתקופה שהיתה מסורת במפגשים ללכת לפוקס ולגרום להם לשים אוונסנס... אז היינו איפשהו, נראה לי זו היתה חנות לציוד ספורט או משהו הפעם
ושכנענו אותם לשים את Anywhere, ואז כשנגמר ישר התחיל Lies והמוכר נבהל והעיף אותנו משם

yogniz

New member
חח אני זוכר את זה../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

|תאהלבשה|

ornit4

New member
נהדר :]

אחד הטובים. מי שר שם? חבל שהוא לא עושה גראולים.

Evi Virus

New member
אני לא יודעת את השם, אבל...

מי ששר ביחד איתה הוא הסולן של הלהקה שרוקי פעם היה בה.

למעלה