השיר ש..

epitaph

New member
זה לא שאת לקחת...

זה הוא שלא מחזיר למקום. אגב, יצא לך לשמוע אותו מנגן את אקוולאנג? הוא מנגן את זה די טוב...

epitaph

New member
לא...

אם החמור הזה היה ער בזמן שהחנויות פתוחות זה היה טוב, אבל בזמן האחרון הוא נעשה פרפר לילה. עכשיו הוא בכלל לא בארץ, חי את החיים הטובים...

טוב.. נסיתי באמת שניסיתי..

מזכיר לך חבר טוב: הזמן שלך- היהודים, HERE WITHOUT YOU- 3 DOORS DOWN מזכיר לך את הילדות- PINK FLOYD- ANOTHER BRIKE IN THE WALL גורם לך לרצות לרקוד- DEEP PURPLE- BLACK NIGHT מזכיר לך את האדם שאתה רוצה- WISH YOU WERE HERE (?) שגורם לך שהיות ישנונית- COMFOTERBALY NUMB שהיית רוצה לכתוב- PINK FLOYD- HEY YOU שהיית רוצה שיכתבו בשבילך\עלייך- האם להיות בך מאוהב, JIMI HENDRIX- FOXEY LADY ממלא אותך באושר- GUNS N' ROSES- SWEET CHILD O' MINE שאת לעולם לא רוצה לשמוע שוב- סופרסטאר!!!! שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך- GUNS N' ROSES- NOVEMBER RAIN שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך- SCORPIONS- DUST IN THE WIND שאת אוהבת להתעורר לצליליו- הכל שאת אוהבת מאוסף התקליטים של ההורים- פינק פלויד, הנדריקס, סנטנה וקלפטון שאת אוהבת ולא היית מכירה אלמלא חבר- SCORPIONS- STILL LOVEING YOU שגורם לך לחשוב על מישהו שמת- EVANESENCE- MY IMMORTAL שאת אוהבת את הקליפ יותר מהשיר- אין כזה :\ לא שעולה לי כרגע.. שמזכיר לך התאהבות- STIL LOVEING YOU שמזכיר לך פרידה- אממ :\ שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה- אמממ..! שיר שנותן לך תקווה- בואו נצעד לחלום של אביב גפן שיר שתמיד יעציב אותך- BROKEN וDON'T CRY מגוון בהחלט לא רחב.. אבל ניסיתי!! אלה הראשונים שעלו לי.. :\

oasisssss

New member
יא

-מזכיר לך חבר טוב: כל השירי רמונז למינהם -מזכיר לך את הילדות: סדרות ילדים -גורם לך לרצות לרקוד: T-rex - We Love To boogie וגם the jam - slow down -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: Interpol - slow hands כרגע -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: The Verve - The Drugs Don't Work -שהיית רוצה לכתוב אותו: גאד...יותר מידי -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: live forever- oasis -ממלא אותך באושר: לא יודעת..כל מיני -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: פפףף...אמממ...לא יודעת...כל מיני -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: Kaiser Chiefs בהתחלה ממש עלו לי על העצבים אבל אחרי שריתי אותם לייב הם נראו לי יותר יותר טוב עם הזמן -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: כל שיר שאני אוהבת -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: יש כל מיני, רולינג סטונז, בוב דילן... -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: TSOL -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאלה קשה...מחר בבוקר -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: אמ...לא עולה לי לראש כרגע -שמזכיר לך התאהבות: grace של ג'ף באקלי -שמזכיר לך פרידה: love will tear us apart של ג'וי דוויזן -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: טחחח -שיר שנותן לך תקווה: Suede - So Young -שיר שתמיד יעציב אתך: Bloc Party - Two more years אין לי שמץ למה! אני בוכה כל פעם שאני שומעת אותו...והוא עוד חדש...

digression

New member
זה מוציא אותי ילדה מזה דפוקה...

-מזכיר לך חבר טוב: "כל מה שנשאר" של בוטן מתוק בקרקס מזכיר לי כמה חברים טובים ביחד..לכל אחד יש שיר שמזכיר לי אותו. -מזכיר לך את הילדות: שירי דיסני, "ציירי לך שפם" ואיכשהו "אין לי ארץ אחרת" אפילו לא בקטע ציוני..לא יודעת איך זה קרה -גורם לך לרצות לרקוד: franz ferdinand-take me out/ merdith brooks- Bitch -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: כרגע?..chilli peppers- aeroplane -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: כל מיני של בילי הולידיי או ג'וני מיטשל -שהיית רוצה לכתוב אותו: כל דבר של דילן, יאנג, םינק פלויד... -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: אביב גפן- מלאך -ממלא אותך באושר: stevie wonder- a place in the sun -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "הלב" של מה קשור. נמאאססססססס!!!!!! -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:The Rose של ג'ניס ג'ופלין -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שיר שלי.. -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: באופן מוזר "חום יולי אוגוסט" בחידוש של סינרגיה וכלא 6 לשלמה ארצי (נשמע נוראי..זה פשוט האחרון ששנאתי ואז אהבתי אז זה מה שעולה לי לראש) -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: faith no more- easy -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: america של סיימון וגרפונקל -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: skid row- wasted time -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: cold- bleed -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: my chemical romance- helena -שמזכיר לך התאהבות: "בואי נגיד" של אלון אולארצ'יק -שמזכיר לך פרידה: "נאמר כבר הכל" של ארקדי דוכין/ inme- her mesk -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: good charlotte- seasons (acoustic) -שיר שנותן לך תקווה: incubus- the warmth/ aerosmith- amazing -שיר שתמיד יעציב אתך: something corporate- wait/ constantine

digression

New member
פשוט הבנתי איזה ילדות עשוקה..

למי השיר "ציירי לי שפם" מזכיר את הילדות?! חוצמזה שיוצא שיש שירים שממש חשובים לי של אומנים שאני ממש לא אוהבת, כמו גוד שרלוט נגיד..(הייתי בת איזה 14) או כלא 6 בקוואר לשלמה ארצי... מה the fuck נסגר איתי??

shirasti

New member
אחלה שאלון...

רק כדי לראות אם אני עומדת באתגר, (ואגב חדשה). חבר טוב: wallflowers-one headlight. ילדות: כל שיר אפשרי של הביטלס. לרצות לרקוד:phoenix-everying is everting ישנוניות: שימו כל שיר של dido או של aimee mann ואני נרדמת במהירות שיא. הייתי רוצה לכתוב:הרבה שירים של פיונה אפל. הייתי רוצה שיכתבו עלי:led zepplin-you shook me, ואולי סתם כי אני מתה על השיר. ממלא באושר:tears for fears-break it down again, ו-attitude של guns n' roses. ו-deep purple-smoke on the water (וואוו כמה שנים לא שמעתי אותם) לעולם לא לשמוע:שלישיית מה קשור. שיעשו טובה לאנושות וידאגו שלא ימחזרו אותם להבא בצורה כ"כ אגרסיבית,בעעע. רוצה שישמו בלוויה:eels-beautiful freak (אז מה אם זה פאתטי) שנאתי בעבר ועכשיו אוהבת:coldplay-don't panic אוהבת להתעורר:fastball-the way שיר מהאוסף של ההורים:elton john-tiny dancer בזכות חבר:בחיים לא הייתי עולה על זה ש-duran duran הם בעצם איכותיים. מזכיר התאהבות: cake-perhaps פרידה: doors down 3-let me go תקווה:luis amstrong-what a wonderful world שיר מעציב: לאחרונה נתקלתי ב- james blunt-no bravery (שאגב הוא די חרא באופן כללי)

YDarkWolf

New member
אוו... לחשוב... קשה!

-מזכיר לך חבר טוב: Aerosmith - Dude Looks Like A Lady -מזכיר לך את הילדות: Guns N' Roses - 14 years -גורם לך לרצות לרקוד: Dio - Holy Diver (מה הקשר?) מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: Scorpions - Always Somewhere -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: Pink Flyd - Comfortably Numb -שהיית רוצה לכתוב אותו: Iron Maiden - Can I Play With Madness -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: Deep Purple - Child In Time -ממלא אותך באושר: Scorpions - Wind Of Change -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: Green Day - Boulevard Of Broken Dreams -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: הממ... אל תשאלו. -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Iron Maiden - Only The Good Die Young -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: Pink Floyd - Money (לא יודע למה) -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: Blind Guardian - Nightfall -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: Simon And Garfunkel - Mr.s Robinson -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: "נגעה בשמיים" של משינה שהכרתי מאחים נחשב? -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: Dream Theater - Finally Free -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: קליפים? מה זה? -שמזכיר לך התאהבות: Dire Straits - Romeo And Juliet -שמזכיר לך פרידה: Scorpions - I Wanted To Cry -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: Sonata Arctica - Letters To Dana (ככה רושמים את השם שלה?) -שיר שנותן לך תקווה: Dispatch - Bridges -שיר שתמיד יעציב אתך: Scorpions - Life Is Too Short ויש עוד המון דוגמאות לכל אחד, פשוט שמתי מה שעלה לי בראש.

cold metal ass

New member
שאלה מעולה אז ככה ..

מזכיר לך חבר טוב : PUMP IT UP ( שיר גרוע ביותר !) מזכיר לך את הילדות : POISON - ALICE COPPER (- אל תשאלו ) גורם לך לרצות לרקוד : SUMMER OF 69 מזכיר לך את האדם שאת רוצה : come as you are - nirvana הופך אותך לישנונית : שירים של coldplay היית רוצה לכתוב : dont stop me now ו - bohemian rhasody של קווין כמובן . שהיית רוצה שיכתבו עלייך : ממממ.. iris אוליי? ממלא אותך באושר : smells like teen spirit שאתה לא רוצה לשמוע שוב :beautiful - של גי'מס משהו .. לא זוכרת שאתה רוצה לשמוע בחתונה : love a women - של בראין אדאמס שאתה רוצה שיושמע בלוויה :| ששנאת ועכשיו את אוהב :אממממ שאתה אוהב להתעורר לצליליו : sweet child o' mine שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים : ? שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר : ידה ידה ידה שגורם לך לחשוב על מישהו שמת :the show must go on - queen שאתה אוהב את הקליפ יותר מאת השיר : למי שמכיר יש את הקליפ עם הקרטון חלב שמסתובב בעיר , וכול פעם עומדים להרוג אותו .. מכירים ? בכול אופן זה זה .. לא מכירה ממש את השיר .. שמזכיר לך התאהבות :משום מה - summer lovin של גריז מזכיר פרידה : ממממ מזכיר אהבה ראשונה : כול שיר של פייב ( הייתי בת 12 ומעריצה שרופה שלהם ). שיר שנותן לך תקווה : | שיר שתמיד יעציב אותך : the men who sold the world ( לא יודעת למה ..)

epitaph

New member
טוב, בגלל שמשעמם לי...

-מזכיר לך חבר טוב: Cat Stevens - Wild World -מזכיר לך את הילדות: פורטיס - שקיעתה של הזריחה -גורם לך לרצות לרקוד: James Brown - (Get Up I Feel Like Being a) Sex Machine -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: Jeff Buckley - Lilac Wine -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: Robert Fripp - The Gate of Paradise -שהיית רוצה לכתוב אותו: King Crimson - Exiles -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: Yes - I See You -ממלא אותך באושר: Frank Zappa - Peaches En Regalia -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ELP - Pictures at an Exhibiton -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Kinks - Lola (פשוט כי זה אחלה שיר) -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Kansas - Dust in the Wind -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: The Connells - 74\75 -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: Camel - Snow Goose -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: יהודה פוליקר - רדיו רמלה (בעצם כל האלבום הופעה הכפול שלו) -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: הרבה דברים...דוגמא? Traffic - Empty Pages -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: King Crimson - Epitaph (מישהו שם לב שזה היה ברצועה היום?) -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: RHCP - Californication -שמזכיר לך התאהבות: King Crimson - Heartbeat -שמזכיר לך פרידה: Marillion - Kayleigh -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: Blonde Redhead - In Particular -שיר שנותן לך תקווה: Jethro Tull - Reason For Waiting -שיר שתמיד יעציב אתך: אחרית הימים - פתחי לי את הדלת

למעלה