השיר ש..

rainbow 1974

New member
השיר ש..

-מזכיר לך חבר טוב: -מזכיר לך את הילדות: -גורם לך לרצות לרקוד: -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: -שהיית רוצה לכתוב אותו: -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: -ממלא אותך באושר: -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: -שמזכיר לך התאהבות: -שמזכיר לך פרידה: -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: -שיר שנותן לך תקווה: -שיר שתמיד יעציב אתך:

Sum41xGiRL

New member
1974!!!!!!!!!!

-מזכיר לך חבר טוב: nofx - stickin in my eye -מזכיר לך את הילדות: Alice in Chains - would -גורם לך לרצות לרקוד: כל שיר של הסטוג'ס. או כל שיר רוקנרול -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: Limp wrist - I love hardcore boys -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: שירי רוק מתקדם -שהיית רוצה לכתוב אותו: הייתי רוצה לכתוב את השיר 'דוד עמר הבן זונה' של הבזים -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: שדגעשדגע -ממלא אותך באושר: Screeching weasel - Guest list -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אי אפשר להגיד כזה דבר -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: סרג' גינצבורג וג'יין בריקין - ג'טאם אן פלו -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Slayer - Angel of death -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: Skrewdriver - white power -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: נכי נאצה - סולחה עם החמאס(אין מספיק טרור) -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: חוליו איגלסיאס. -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: המון שירים -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: זה מייגע. -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: -שמזכיר לך התאהבות: Descendents - Hope -שמזכיר לך פרידה: -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: -שיר שנותן לך תקווה: -שיר שתמיד יעציב אתך:

slallum

New member
סחטיין על השאלון

-מזכיר לך חבר טוב: Opeth - death whispered a lullaby -מזכיר לך את הילדות: Foerigner - I Wanna Know what Love Is -גורם לך לרצות לרקוד: ממ שום שיר
-מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: Scorpions - Still Loving You
-הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: Dream Theater - Regression
-שהיית רוצה לכתוב אותו: Alice in Chains - Down in a Hole -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: לוידע :S -ממלא אותך באושר: אין שמץ -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אוונסנס - Everybody's Fool -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ממ.. -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: מי שטוב לו ושמח שירקע?
-ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: Dream Theater - Erotomania
-שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: שום שיר למען האמת.. -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: Pink Floyd - Money -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: Dream Theater - 6:00 ועוד הרבה -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אף שיר -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: Fatboy Slim - Push the Tempo -שמזכיר לך התאהבות: Scorpions - Still Loving You -שמזכיר לך פרידה: Foreigner - Waiting for a Girl Like You -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: Scorpions - Still Loving You?
-שיר שנותן לך תקווה: :S -שיר שתמיד יעציב אתך: Dream Theater - Finally Free

genz

New member
קצת יותר מקורי משאלונים אחרים...

סחתיין -מזכיר לך חבר טוב: pantera - cowboys from hell -מזכיר לך את הילדות: oasis - wonderall -גורם לך לרצות לרקוד: red hot chili peppers - suck my kiss -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: black sabbath - solitude -שהיית רוצה לכתוב אותו: -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: iron maiden - wildest dreams -ממלא אותך באושר: the ramones - i wanna live -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: pantera - walk -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: iggy pop - lust for life -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: megadeth - blackmail the universe -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: rage against the machine - sleep now in the fire -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: oasis - morning glory -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: amon amarth - death in fire -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: כל שיר של ג'ימי הנדריקס -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: nine inch nails - only -שמזכיר לך התאהבות: guns n' roses - november rain -שמזכיר לך פרידה: guns n' roses - november rain -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: nightwish - nemo -שיר שנותן לך תקווה: black sabbath - supernaut -שיר שתמיד יעציב אתך: black sabbath - planet caravan

SomebodyElse

New member
ניסיתי לענות על זה

וגיליתי שלא משנה מה השאלה, התשובה זה איזשהו שיר של גאנז נ רוזס.

Manic Subsidal

New member
שאלון נחמד!

-מזכיר לך חבר טוב: offspring - come out and play -מזכיר לך את הילדות: מקרנה! -גורם לך לרצות לרקוד: limp bizkit - my generation -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: birthday masscare - violet -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: jet - look what you`ve done ככה קוראים לזה? -שהיית רוצה לכתוב אותו: orgy - fiction -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: killswitch engage - rose of shryn תקראו את הליריקה, זה פשוט זה -ממלא אותך באושר: he is legend - the seduction -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מאיה בוסקילה - לא זוכר את השם... שיר מעצבן -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: birthday masscare - never ending story -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: dont worry be happy :) -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: רוני סופרסטאר - אדוני -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: green day - nice guys finish last -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: the shadows - riders in the sky -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: 3rd strike - all lies -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: in me - crashed like fruit -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: britney spears - toxic ( נו אתם חייבים להודות...) -שמזכיר לך התאהבות: birthday masscare - violet -שמזכיר לך פרידה: birthday masscare - violet :( -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: avril - with you מה?! זה מזכיר לי! -שיר שנותן לך תקווה: limp bizkit - faith קאבר ממש ממש טוב לג'ורג' מייקל -שיר שתמיד יעציב אתך: שירים של brand new לא יודע למה

Davidson

New member
../images/Emo2.gif

Toxic זה, כנראה, השיר המעצבן ביותר ששמעתי בחיי. הקטע החוזר, שאם אני לא טועה נשמע כמו כינורות (או שמדובר בכינורות?), הוא בלתי נסבל.

Davidson

New member
אני חוזר בי

השיר המעצבן ביותר ששמעתי בחיי זה Turn me on של קווין ליטל (אין לי מושג איך אני עדיין זוכר את השם)

dirty boots

New member
מה לעשות,

לכולנו מותר לאהוב זבל מדי פעם
ודווקא אהבתי, ז"א, מדבק בצורה לא נורמלית, אבל עקרונית, שיר הפופ-מיינסטרים של הכמה זמרות האלה (4 נון בלונדז, מישהו פעם אמר) הכי טוב שעשו הוא Jenie In A Bottle של מרת כריסטינה. יום אחד בריטני תעשה דיסק מחווה לפרוג, אני אומר לך

Davidson

New member
../images/Emo13.gif

אם פינק נכללת בקבוצה הזו (לדעתי, היא לא), אז היא, אם כבר, המועדפת עליי (הכל יחסי, כמובן). אבל כן, ג'יני זהו שיר סביר, האמת. למרות שאינני זוכר אותו, בדיוק
.

Francesco Totti

New member
וואלה, פינק סבבה

את הדיסק האחרון שלה כתב והפיק (את רובו) טים ארמסטרונג מ-Rancid. ואפילו יש לה שם שיר עם Peaches.

Sum41xGiRL

New member
טים אמסטרונג

הוא לא רחוק עם הלהקות שלו מפינק מילא ראנסיד, אבל טראנספלאנטס זה חרא גמור... יש לי וידוי, פעם חשבתי שטים אמסטרונג שר גם באופרשן אייביP:

dirty boots

New member
היא באמת לא,

בזמנו אהבתי ממש את השיר ההוא שסיפק על החיים שלה (היום מחבב אותו מאוד), וגם Like A Pill זה שיר מעולה.

NiKi†a

New member
אני אני ../images/Emo9.gif

-מזכיר לך חבר טוב: Coldplay - Yellow -מזכיר לך את הילדות: Sum41 - Fat Lip
-גורם לך לרצות לרקוד: שומדבר -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: Scorpions - No One Like You..ובעיקר שירים של דיו ודרים =] -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: Placebo - My Sweet Prince -שהיית רוצה לכתוב אותו: Pearl Jam - Jeremy, Orphaned land - The beloved's cry -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: Alice Cooper - Poison =] -ממלא אותך באושר: לאדעת. -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אממ. -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ^ -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: \: -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: Dissection - Unhallowed, Manowar - kings of metal -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: Dream Theater - Pull me under -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: Blondie - Maria -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: InMe - Underdose ועוד הרבה. -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: Whitney Houston - It's Not Right But It's Okay -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: Radiohead - Just -שמזכיר לך התאהבות: Scorpions - Still Loving You -שמזכיר לך פרידה: Dream Theater - Home -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: אממ..שירים שלSum41
[איכ] -שיר שנותן לך תקווה: Sonata Arctica - Letter to Dana, Sonata Arctica - Last Drop Falls -שיר שתמיד יעציב אתך: בוטן מתוק בקרקס - את לא לבד

dirty boots

New member
היוזמות פה בזמן האחרון חיוביות ../images/Emo13.gif

מזכיר לך את הילדות: מוניקה סקס-מכה אפורה (או כל החבר'ה, או פצעים ונשיקות... נוסטלגיה רצינית) -גורם לך לרצות לרקוד: הממ... Placebo-You Don't Care About Us (בחירה תמוהה, אני יודע) -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: Oasis-Don't Look Back In Anger\Married With Children -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: אחד מהשירים החדשים של הגורילאז (חוץ מפיל גוד אינק, נניח, לאסט ליבינג סולז) -שהיית רוצה לכתוב אותו: מופע הארנבות של דוקטור קספר- מתוק יום הדבש ורונה קינן-עשר שניות -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: Depeche Mode-Iwan't You Know (טוב, לא בדיוק, אבל לא עלה לי משהו אחר בראש...) -ממלא אותך באושר: Oasis-Don't Look Back In Anger -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: Give Me The Mic (טוב, לא חוכמה)-Limp Bizkit -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Beatles-I Am The Walrus או היי ג'וד -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אה... קודם Nirvana-Something In The Way, אז Muse-The Small Print ונקנח עם Oasis-Bring It On Down (אל תשאלו
) -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: הממ... שייגעצ-ערוץ הילדים (אחד מהיחידים שלהם ששווים שמיעה, אם שואלים אותי) -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: Depeche Mode-Behind The Wheel\Muse-New Born - שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: דיסק? אממ... היה את האליס אין צ'יינז בניילון שמצאתי שם, אבל זה לא בדיוק נחשב אז... אהוד בנאי? -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: היהודים- עקרונית, כל דבר, בזכות ידידה אחת
-שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:
-שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: Blackfield-Blackfield -שמזכיר לך התאהבות: אממ... Goo Goo Dolls-Iris -שמזכיר לך פרידה: Goo Goo Dolls-Iris- שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה:
-שיר שנותן לך תקווה: פורטיסחרוף-ניצוצות -שיר שתמיד יעציב אתך: אממ... Placebo-My Sweet Prince

יאי למלא שאלונים

-מזכיר לך חבר טוב: Audioslave - show me how to live כי ידיד שלי חולה על השיר הזה, במיוחד כשאנחנו במכונית :| -מזכיר לך את הילדות: עוגה עוגה במעגל נחוגה -גורם לך לרצות לרקוד: Pink Floyd - Young Lust וscreaming trees - nearly lost you -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: Chris Cornell - sunshower -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: Blur - out of time -שהיית רוצה לכתוב אותו: Soundgarden - hands all over או Tool - lateralis (לפחות להלחין אותו) -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: Temple of the dog - call me a dog -ממלא אותך באושר: The Doors - Touch me הוא מצחיק אותי -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: Smells like teen spirit או כל שיר של הדראקנס -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אני לא רוצה להתחתן -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Soundgarden - like suicide :p או... Temple of the dog - say hello to heaven -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: soundgarden - jesus christ pose -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: Blur - coffee and tv -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: להורים שלי יש חרא אוסף תקליטים -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: Jethro Tull - Aqualung -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לא יודעת... שירים של זמרים שמתו? -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: לא נראה לי שייש כזה -שמזכיר לך התאהבות: Audioslave - yesterday to tomorrow -שמזכיר לך פרידה: Pearl Jam - Man Of The Hour -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: לא הייתי מאוהבת P: -שיר שנותן לך תקווה: ... -שיר שתמיד יעציב אתך: Soundgarden - Zero Chance וboot camp

למעלה