ME לינקיני לא שמעתי לא ליקיני Intwine - Happy כי זה אחלה שיר תמונה שימי שלי
® ®NuLy® New member 8/9/05 #18 ME../images/Emo3.gif לינקיני לא שמעתי לא ליקיני Intwine - Happy כי זה אחלה שיר תמונה שימי שלי
O oOo linkin girl oOo New member 8/9/05 #20 ../images/Emo45.gif אינטווין גדולים הורדתי עוד כמה שירים שלהם
A amy lee 4 life New member 8/9/05 #19 טוף אממ...לינקני: from the inside לא לינקני: join me in death - HIM תמונה========>
P pookacha1 New member 8/9/05 #23 אני../images/Emo70.gif לינקיני- don't stay כי אני מתה מתה מתה עליו! אמממ קטע אהוב.. כל השיר לא לינקיני- סיסטם-רדיו/וידאו קטע אהוב.. המעבר בין הפזמון לבית.. זה תמיד שיעשע אותי!!
אני../images/Emo70.gif לינקיני- don't stay כי אני מתה מתה מתה עליו! אמממ קטע אהוב.. כל השיר לא לינקיני- סיסטם-רדיו/וידאו קטע אהוב.. המעבר בין הפזמון לבית.. זה תמיד שיעשע אותי!!
S SAMAR New member 9/9/05 #27 חוחוחו../images/Emo9.gif אין לי כוח לחפור אז בקצרה שיר לינקיני:Giving in שיר לא לינקיני:MR. brightside....יאמי[= תמונע...
חוחוחו../images/Emo9.gif אין לי כוח לחפור אז בקצרה שיר לינקיני:Giving in שיר לא לינקיני:MR. brightside....יאמי[= תמונע...
D DaRk LiGhT2 New member 10/9/05 #29 שלייי חזר לי סוף סוף האינטרנט.... שיר לינקיני in the end הוא האחרון ששמעתי היום שיר לא לינקיני my chemical romance- the ghost of you כי הוא יפה ותמונהה
שלייי חזר לי סוף סוף האינטרנט.... שיר לינקיני in the end הוא האחרון ששמעתי היום שיר לא לינקיני my chemical romance- the ghost of you כי הוא יפה ותמונהה
P pookacha1 New member 11/9/05 #32 ../images/Emo99.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!! נא לא להתייחס להפרעות.. ראיתי בתמונה בנאדם מאוד יפה שאני מאוד אוהבת. עמכם הסליחה ותודה על שיתוף הפעולה
../images/Emo99.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!! נא לא להתייחס להפרעות.. ראיתי בתמונה בנאדם מאוד יפה שאני מאוד אוהבת. עמכם הסליחה ותודה על שיתוף הפעולה
B Bannaaaas New member 13/9/05 #35 חחחחחחחח הרגת אותיייייי ../images/Emo6.gif וואי קורעתתתתתתתת.......עלק ותודה על שיתוף הפעולה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חן...חן...חן....
חחחחחחחח הרגת אותיייייי ../images/Emo6.gif וואי קורעתתתתתתתת.......עלק ותודה על שיתוף הפעולה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חן...חן...חן....