השיר שלכם

השיר שלכם../images/Emo79.gif

הגיע הזן סליחה על האיחור כי אני לא ממש נכנסת לאינטרנט אז ככה> *שיר לינקיני שלכם לאחרונה ששמעתם אותו, ולמה דווקא השיר הזה? *שיר לא לינקיני שלכם לאחורנה ששמעתם אותו, ולמה דווקא השיר הזה? *ציינו משפטים שאתם אוהבים בכל שיר *שימו לירקס לשיר הלא ליניקני. *תמונה וזהו :)

t r e c o o l

New member
טוב אז:

שיר לינקיני שלכם לאחרונה ששמעתם אותו, ולמה דווקא השיר הזה?פרום תה ינסייד-הכי יפה שלהם! *שיר לא לינקיני שלכם לאחורנה ששמעתם אותו, ולמה דווקא השיר הזה?וולקאם טו פרדייס של גרין דיי *שימו לירקס לשיר הלא ליניקני:רק של הבית הראשון והפזמון: Dear mother can you hear whining It's been three whole weeks Since that I have left your home This sudden fear has left me trembling Cause now it seems that I am out here on my own And I'm feeling so alone Pay attention to the cracked streets And the broken homes Some call it slums Some call it nice I want to take you through A wasteland I like to call my home Welcome to paradise

s w e e t16

New member
אני...(חח זוכרים אותי בכלל?)

*שיר לינקיני שלכם לאחרונה ששמעתם אותו, ולמה דווקא השיר הזה?paper cut זה שיר מדהיייייייים!!! *שיר לא לינקיני שלכם לאחרונה ששמעתם אותו, ולמה דווקא השיר הזה?behind these hazel eyes של קלי קלארקסון...כי זה שיר שמדבר אליי בזמן האחרון... *ציינו משפטים שאתם אוהבים בכל שיר-הכל!!! לירקס:http://mp3music.gpg.nrg.co.il/lyrics2/text.aspx?id=24864

N o N 123

New member
הנה

*שיר לינקיני שלכם לאחרונה ששמעתם אותו, ולמה דווקא השיר הזה? אממ פורפייט דה גיים..לא יודעת למה..סתם נדבק לי לראש.. *שיר לא לינקיני שלכם לאחורנה ששמעתם אותו, ולמה דווקא השיר הזה? DUALITY של SLPIKNOT כי זה שיר יפה
*שימו לירקס לשיר הלא ליניקני: I push my fingers into my eyes... It's the only thing that slowly stops the ache... But it's made of all the things I have to take... Jesus, it never ends, it works it's way inside... If the pain goes on... Aaaaaaaah!

R E G I 123

New member
חחח פונייטס אוף אטורטי..

זה שאנחנו כול שניה עושות עם הידיים כמו מסכנות שרות פורפייט דה גיים..חח לא אומר שזה השם..

N o N 123

New member
חחח אה וואלה

התבלבלתי..=S חחח זה בגלל שאני מנסה להוריד את זה כבר מליון שנה וזה אף פעם לא יוצא לי טוב אז בסוף זה הוריד לי אחד שנקרא "פורפייט דה גיים"

Lp Fairy

New member
ייאיי

חחח המממ שיר לינקיני pushing me away למה?! הממממ כי חזרתי לחרוש על הייבריד ואני פשוט כ"כ אוהבת את השיר הזה ואני תופסת את עצמי מזמזמת אותו כול היום..[= המממ קטע אהוב Why I never walked away Why I played myself this way Now I see your testing me pushes me away שיר לא לינקיני..? הממממ טוב יש כמה.. אף אחת- מירי מסיקה כי השיר הזה כ"כ מתאר את הכביכול מצב שלי עכשיו ואתמול בערב החלק שאני הכי אוהבת כ"כ היה נכון..[= חח חלק אהוב: בבוקר קיבלתי אי-מייל קצר ונחמד כתבתָ "היי, איפה את" ולא אמרת כלום כמעט וידעתי שאתה שם לבד וידעתי שאף אחת לא תפסה את המקום שלי בלב שלך המממ אביב גפן-אור הירח למה..? כי היום בשיעור תנך למדנו על הבריאה של העולם..ואז כשהמורה אמרה ירח אז התחלתי לזמזם כאלוהים ברא את החוך הוא ברא לנו ירח..וגם כי עכשיו אני ואורן התחלנו לחפש את הירח..חחח חחח קיצ קטע אהוב (הקטע היחידי שאני מכירה) כשאלוהים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו בודדים את הירח שם גבוה שלא נוכל לנגוע ויש כמה שעדיין מנסים פתאום כשלא באת- בוריס סולטנוב חחח למה..? הממ בווווווריס...חחח הייתי מאוהבת בו נואשות..עצוב עצוב.. ולפני כמה דקות אורן שר לי את זה..[= קטע אהוב.. פתאום כשלא באת, אני רציתי כל כך, ופתאום כשלא באת, נעשה לי קר, והדלקתי את האור בחדר הסמוך, וחיכיתי לך שעות בלי אויר וגוף. קיצ דפקתי פה חפירה קבלו תמונה..[= הממ אבא אמר שמי שנרדם בסלון הוא מרשה לי לצייר עליו..[= אח שלי נרדם..חחח

la nana 2004

New member
שלי...

שיר לינקיני ששמעתי לאחרונה: NUMB ולא יודעת למה, כי הוא יפה... IVE BECOME SO NUMB I CANT FEEL YOU THER BECOME SO TIERD SO MUCH MORE AWER IVE BECOMING THIS ALL I WANT TO DO IS BE MORE LIKE ME AND BE LESS LIKE YOU שיר לא לינקיני: SINCE YOUVE BEEN GONE כי זה שיר מהמם!! But since you been gone I can breathe for the first time I'm so movin' on, yeah yeah Thanks to you, now I get what I want Since you been gone ותמונה.... בהביי -מרווה-

חחח גם אני היתאהבתי בבווווווריס:)

אבל רק בוריס אחר
XDXDXDXD הרגת אותי עם התמונה

L 0 L

New member
שלי

לינקי: אהה DON'T STAY כי התאהבתי בשיר הזה קטע אהבו: Don’t stay Forget our memories Forget our possibilities שיר לא לינקי: my chemical romance- i'm not okay היה לי חשק לשמוע אותו. קטע אהוב: I'm not o-fucking-kay

giant G

New member
אני

שיר לינקיני אמממממ אין... :X שיר לא לינקיני dark tranquillity-lethe קטע אהוב: Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my lethe You are my all תמונה של בירה כי ממש בא לי לשתות עכשיו עם חברים ולחזור לחופש... :[ ליריקה למטה

R E G I 123

New member
:)

*שיר לינקיני שלכם לאחרונה ששמעתם אותו, ולמה דווקא השיר הזה? in the end למה? ככה חח.. וגם karma killer אבל זה לא כ"כ לינקין פארק..יותר צ'זי
*שיר לא לינקיני שלכם לאחורנה ששמעתם אותו, ולמה דווקא השיר הזה? Fred Durst ft Aaron Lewis - Outside כי זה שיר מדהים! All the times that I've cried All this wasted, it's all inside And I feel, all this pain Stuffed it down, is back again And I lie, here in bed All alone, I can't mend And I feel Tomorrow will be ok ליריקס: http://www.lyricswiki.org/artist_s/staind_lyrics/outside-live-version-ft-fred-durst_lyrics.html וגם Systeme Of A Down - Chop Suey כי כיף לשמוע אותו..
I don’t think you trust In, my, self righteous suicide I, cry, when angels deserve to die In, my, self righteous suicide I, cry, when angels deserve to die ליריקס: http://www.lyrics007.com/System%20Of%20A%20Down%20Lyrics/Chop%20Suey!%20Lyrics.html חח וגם coldplay- trouble ו red hot chili pperes-by the way תמונה...אממ לא שיש לי איזה משו..

שלי-

לינקין- לא שמעתי לא לינקין- to die for- in the heat of the night תמונה- לה לה לה! הלוואי שזה יחזור לערוץ ביפ...

nully1

New member
שלי...

שיר לינקיני: "krowling" "with you" שיר לא לינקיני בעברית: ליפול של היהודים... בגלל שאני מאוד אוהבת את הלהקה הזאת... ליפול היהודים לחן: תום פטרובר אולי זה אני או אולי רק נדמה לי ואולי השתנה בי הכל מי שמושך בחוטים תפסיק למשוך רק ממני כי כבר נמאס לי נמאס לי לסבול אבל את את לא נותנת לי ליפול את לא נותנת לי ליפול ושתי עיני דומעות עד שאני לא יכול לראות עוד ואני זה לא מסתדר לי מעולם לא תכננתי לגדול אני רוצה להאמין אבל אתה לא עונה לי עד שנמאס לי נמאס לי לשאול אבל את את לא נותנת לי ליפול את לא נותנת לי ליפול ושתי עיני דומעות עד שאני לא יכול לראות עוד זה אני או שאולי רק נדמה לי ואולי לא הספקתי הכל גם זה קורה לפעמים כן לפעמים זה קורא לי ואז נמאס לי נמאס לא יכול אבל את את לא נותנת לי ליפול את לא נותנת לי ליפול ושתי עיני דומעות עד שאני לא יכול לבכות עוד

nully1

New member
אני יודעת...

הגרסה הרגילה היא עם c אבל יש את הגרסע בדיסק של הרימיקסים שנראה לי קוראים לזה שם עם k אז אני יותר אוהבת אותה... יש מבין?

למעלה