השיר שלכם

loligoth

New member
../images/Emo54.gifנחמד.. אבל יש להם שירים יותר

טובים. פשוט הפוליטיקה כ"כ תקועה ומעצבנת בשיר הזה :/ אני לא הולכת להופעה... :/ פעם אחרת.

loligoth

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo45.gif;_____;

הוא היה דמות כ"כ טובה^^ למרות שבכלליות ממש ממש שנאתי את חבורת השיבעה [חוץ מג'אקו] ואת כל הפרקים שהיו איתם...

loligoth

New member
../images/Emo54.gifאני לא ממש צופה באנימות...

ובטח שלא דרך המחשב :/ לפעמים אני בטוחה שהוא עומד להתפוצץ X_X וגם ביס אנימה אין אנימות מעניינות כ"כ... חוץ מ-12 הממלכות^^

giant G

New member
שלי...

לינקיני-One step closer למה כי הוא עלה בפלייליסט שלי לפני כמה זמן... לא לינקיני כמובן HIM השיר הסינגל החדש: Wings of Butterfly למה כי הוא הסינגל החדש שיצא מהאלבום שאמור לצאת ב26 אממממ ואני סוגד להם אז... קטע אהוב.. the blood on the hands is the wine we offer a secrefice או איך שלא כותבים את זה... אין עדיין ליריקה לשיר הוא חדש זה משמיעה... תמונה לכל הבנות בחור יפה (אני לא הומו...)

pookacha1

New member
אחרי שמייקי'לה שלח לי את כל המחשב

שלו.. אז.. גם לי.. אבל תודה שאני מוכשרייה :p עוד לפני שהבאת לי מצאתי פוול תמונות. וחלקן לא היו לך בכלל :p

אני רצינית

הוא ממש חתיך
אבל בתמונות האלו הוא ממש נראה אחרת במיוחד השפתיים שלו \:

SAMAR

New member
הלו הלו!!!

אתם רוצים שאתחיל לרדת על וויל?!?!? לא לדבר ככה!!!! חתיך שמתיך....העיקר הם יודעים לעשות מוזיקה...זה מה שחשוב

giant G

New member
גרררררר לא לרדת על ווילה

ואת צודקת הם עושים מוזקיה והם עושים את זה טובבבבב!!!

pookacha1

New member
היי היי!!! על וויל!!!!!!!!!!!

כולם להרגע עכשיו שאני לא אפחלץ את כולכם עכשיו!! האמת יש לו תמונות שהוא ממש נראה כמו בחורה אבל הוא יפה!!!!! גם בתור בחור וגם בתור בחורה... והוא גם נהנה מש\\ני הצדדים {אם מישהו הבין למה אני מתכוונת

למעלה