השיר שלכם

השיר שלכם ../images/Emo79.gif

*מהו השיר הלינקיני שלכם?ולמה? *קטע אהוב *מהו השיר הלא לינקיני שלכם?ולמה? *קטע אהוב *לירקס לשיר הלא לינקיני *תמונה ובלה בלה בלה

נו טוב אני ^^

*לינקיני? אין *לא לינקיני? my chemical romance-I'm not OK שיר חזק!!! אני יכולה לשמוע אותו כל היום! *קטע אהוב: הבית הראשון והפזמון Slipknot-Me inside *קטע אהוב: I wasn't promised a thing You keep mocking me But you will never again Before you know it - After you're gone * תמונה>>> אחח אחח...

pookacha1

New member
אני../images/Emo70.gif

לינקיני- forgotten כי הוא פשוט יפה!!
{כמו כולם..
} Theres a place so dark you can't see the end, skies cock back and shock that which can't defend, the rain then sends dripping, acidic questions
לא לינקיני- wind of change- scorpions מתה על השיר הזה!! Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow share their dreams With you and me Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away In the wind of change תמונע-ville valo הסולן של HIM הוא פשוט יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נדלקתי עליו חזק!!!

giant G

New member
בזכות מי נדלקת עליו? P:

מי הגאון שידע שתאהבי אותו? ואגב ממתי את שומעת סקורפיונס? פשששששש צ'זי מפתיע אותי בטעם האיכותי שלה מפעם לפעם :) יפה יפה :)

אסף Day

New member
אז ככה...

שיר של FROM THE INSIDE -LP למה? סתם ככה כי בא לי קטע אהוב: יש שם קטע שאי אפשר לאהוב? שיר לא של LP: השיר של איירון מיידן PHANTOM OF THE OPERA כי: אני אוהב את הגיטרות בשיר קטע אהוב: Keep your distance, walk away Don't take it baby Don't you stay you'll fade away Watch your step, he's out to get you Come what may, don't you stay From a narrow way התמונה הזאת לא קשורה לנושא אבל בא לי על התמונה הזאת

giant G

New member
שיר גאוני של להקה גאונית אחי כבוד

הרבה אנשים לא אוהבים את איירון מיידן בגלל שהם חשים את עצמם מטאליסטים קשוחים ששומעים רק בלאק ודת' ומייהם אבל אני שמייח שאתה לא צבוע... :)

אסף Day

New member
הרבה אנשים שומעים מיידן גם בגלל...

הקטע שהיה להם בהתחלה עם השטן, רצח, דברים אפלים. אני פשוט אוהב ומעריך את העבודה שלהם הם אחת הלהקות הכי אהובות עלי אם לא הכי אהובה...

walk alone

New member
מה זה משנה לעזאזל?!?!?

יש הרבה שלא שומעים להקות מסוימות בגלל התדמית שלהם או מה שהם כאילו רוצים להראות אבל מה זה משנה כל עוד המוזיקה טובה?? אם אהבים תמוזיקה לא חייבים לאהוב את הלהקה.. אגב מיידן שליטה!!!!

L 0 L

New member
שלי

שיר של לינקין- Lying from you כי אתמול התחשק לי לשמוע את השיר הזה.. וזה השיר שאני הכי אוהבת של לינקין.. קטע אהוב: הפזמון Lying my way from you) No no turning back now (I wanna be pushed aside so let me go) No no turning back now (Let me take back my life I’d rather be all alone) No turning back now (Anywhere on my own cuz I can see) No no turning back now (The very worst part of you) (The very worst part of you is ME) שיר לא לינקי: Blur-song 2 כי זה שיר אדיר קטע אהוב: WOO-HOO לירקס תמונה>>

אסף Day

New member
Song 2 אחד משירי הרוק הראשונים

ששמעתי. שמעתי אותו ב98, 3 שנים לפני שנהייתי רוקיסט

mirrra

New member
"שנהייתי רוקיסט" ../images/Emo6.gif

"משומה" זה מצחיק אותי.

אסף Day

New member
כי המילה הזאת לא מתאימה אבל...

איך עוד אפשר להגיד במילה אחת רוקיסט הייתי אומר רוקר אבל זה מבחינתי הדרך להגיד על מישהו שפעיל בלהקה או משהו כזה אני עדיין לא פעיל

loligoth

New member
../images/Emo54.gif...

לינקיני- לא לינקיני- היהודים-כאילו. אממ... קראתי באיזה בלוג שהשיר הזה יצא כסינגל או משהו והורדתי... שיר נחמד. אבל יותר מידי פוליטיקה...
:/ מילים [החלקים שאהבתי מודגשים]- כאילו יש עתיד וזה כאילו שהיינו כאן תמיד וזה כאילו שאנחנו לא כובשים וזה כאילו שלא כל יום מתפוצצים פה אנשים כאילו שאין סוף למלחמות זה רק כאילו שצריך לבנות חומות וזה כאילו שאותנו רק שונאים וזה כאילו שאת כולם אנחנו מזה אוהבים, מזה אוהבים. וזה כואב לך נורא שאת לא רוצה יותר כאילו שאין לך ברירה ואין לך זמן להשאר כאילו שזה קל וזה כאילו שאת כבר לא בוכה בכלל וזה כאילו, כאילו אני חי וזה כאילו שלא אמרתי לך כבר אלף פעם די כאילו שאנל'א באמת עוזב זה רק כאילו שאנ'לא יוצא מזה וזה כאילו, כאילו יש עוד זמן וזה כאילו שהוא עוד לא נסע , כאילו שהוא עוד כאן. כאילו הוא עוד כאן וזה כואב לך נורא... נשארנו בגולה וזה כאילו שיש לנו ממשלה וזה כאילו יש תשובה לשאלה וזה כאילו שהיא קולטת מה הולך פה בגללה כאילו שהכל כמו משחק וזה כאילו יעזור אם רק נצעק וזה כאילו, שאין פה מחנק וזה כאילו שבקרון של משוגע יש רק קו דק תמיד יש רק קו דק. וזה כואב לך נורא... תמונה> פאנארט -מדהים- של ג'אקוטסו^^

miss evil

New member
'כאילו' זה שיר יפה

אגב מישהו מתכנן להגיע להופעה של היהודים ב20?

למעלה