--השיר שלכם--

loligoth

New member
../images/Emo54.gifלמישהו יש רעיונות מה לצייר על

הקיר? אני עוברת חדר... ואני רוצה לצייר שם משהו... אין לי רעיונות
למישהו יש? :/ - לינקיני- .... לא לינקיני- iris של goo goo dolls. כי... ככה. קטע אהוב מהשיר- כולו. לירקס לשיר הלא לינקיני-אין לי זין לזה. תמונה> אני מאוהבת בה קשות.

®NuLy®

New member
ME../images/Emo3.gif

לינקיני אמממ אל שמעתי לינקין השבוע
לא לינקיני My Chemical Romance - Honey, This Mirror Isn't Big Enough for the Two of Us שיר ממש יפה! נידבקתי אליו השבוע! Michelle Branch - If Only She Knew התאהבתי בזמרת!! וזה אחד השירים היפים שלה! מחר אני קונה ת'דיסק שלה (אם יהיה בחנות
)

giant G

New member
שלי

לינקיני runaway כי זה עלה לי בפלייליסט של ה1700 שירים ברנדום לפני כמה זמן לא לינקיני bittersweet שיר ששר גם הסולן של HIM Ville Vallo וגם הסולן של the rasmus lauri yohalen או משו כזה :X וגם להקה ענקית קלאסית מדהימה apocalyptica אני אוהב תשיר הזה כי הוא כמובן אחד מהשירים של הסולן של HIM וזה יצא פשוט מדהים עם כלים קלאסיים והקול הצרוד של הסולן של ט'ה ראסמוס משתלב בצורה ענקית בשיר ליריקה מדהימה הכל פשוט מושלם קטע אהוב: break this bittersweet speel on me lost in the arms of destany bittersweet i want you all i want is you and i need you all i need is you

L 0 L

New member
שלי:}

שיר לינקי WITH YOU זה שיר בין האהובים עלי והיה לי חשק לשמוע אותו קטע אהוב: Even if you’re not with me I’m with you אני אוהבת את כול השיר אבל הקטע הזה הוא מתאים לי כזה
שיא לא לינקי LIMP BIZKIT - BEHIND BLUE EYES כי שמעתי אותו אתמול או שלשום...ואני אוהבת את השיר הזה מאוד. אין לי קטע אהוב כול השיר יפה. לירקס

אסף Day

New member
רק שתדעו שBEHIND BLUE EYES

שלימפ ביזקיט עשו זה COVER לTHE WHO ההבדל היחיד בין השירים הוא שבמקום פריטה FREE STYLE על הגיטרה לימפ השאירו את העבודה לD.J שלהם

L 0 L

New member
כן אני יודעת..

אבל גם הגרסאה של לימפ ביזקיט יותר יפה ופרד שר שם יפה...

וואי גם אני אוהבת תשיר הזה של לימפ

חח אבל תקליפ ותשיר אנלא אוהבת אותו לשמוע בלי בקליפ

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo79.gif

שיר של לינקין- pushing me away לא של לינקין Scorpions -wind of change

אסף Day

New member
ואני חשבתי שפה אנשים פחות...

שמים לב לקלאסיקה אבל טעיתי. הסקורפיונס היו בארץ ב7/7 שמעתי את ההופעה בגלי-צה"ל אם כבר רדיו אז גלי צה"ל כי יחסית הם משדרים הרבה רוק ומטאל

KaUrO DoNo

New member
אני לא שומעת אותם בדר"כ

אבל רק בגלל שאני לא מכירה שירים. ניראה לי דווקא שהם הסגנון שלי.

למעלה