--השיר שלכם--

--השיר שלכם--../images/Emo79.gif

מהו השיר הלינקיני שלכם?למה דווקא הוא?
קטע אהוב מהשיר
מהו השיר הלא לינקיני שלכם? למה דווקא הוא?
קטע אהוב מהשיר
לירקס לשיר הלא לינקיני
תמונה (:) וזהווו

MEEEE

ואוו
שיר לינקיני: אין
שיר לא לינקיני: slipknot-People=shit -Come on down, and see the idiot right here Too fucked to beg and not afraid to care What's the matter with calamity anyway? Right? Get the fuck outta my face Understand that I can't feel anything It isn't like I wanna sift through the decay I feel like a wound, like I got a fucking Gun against my head, you live when I'm dead עוד שיר: Within Temptation-Forsaken -We lived our lives in our paradise, As gods we shaped the world around No borderlines we'd stay behind, Though balance is something fragile

אני צריכה שתעני לי!!!! פליזזזז

אני מנסה לעשות כדי שתראי כי אני לא בטוחה עדיין בשם לו P:

walk alone

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר לינקיני: Easier to Run סיבה: אני תמיד אהבתי תשיר הזה אבל השבוע לא שמעתי ממש לינקין ואז שמעתי אותו אז הוא נתקע לי במוח איזה חצי יום.. קטע אהוב: הפזמון שיר לא לינקיני: Guns and Roses - Dont Cry שיר מדהיםםם סיבה: למדתי לנגן אותו (קל ברמות) אז שמעתי אותו די הרבה.. קטע אהוב: הסולווווווו תמונע---->>>>> לראות ולקנאות

well...

לינקיני- אין. לא לינקיני- guns n' roses-peradise city sweet child o' mine slipknot-surfacing before i forget prelode 0.3 אממ.. אין לי ליריקס >< ואין לי כוח לבחור קטע אחד.. אז, עוברים לתמונה

Lp Fairy

New member
מיי סונג..

חחח אממ לינקיני...אמממ כנראה נאמב כי יום שישי כמעט ירדתי על הברכיים כדי שהדי ג'יי ישים לי לינקין פארק ובסוף הוא שם נאמב.. קטע אהוב...אמממ טוב חוץ מהשורה וחצי שאני אוהבת שם יש ממש ממש לקראת הסוף בפעם השנייה שמייק אומר אייב ביקאמם סו נאמב ואז צ'סטר כזה עושה אווווו חחח הקטע של האווווו חחח אני מטורפת על זה... השיר הלא לינקיני שלי...איך לא fear of the dark- iron maiden למה..? כי כבר שבוע שהוא לא יוצא לי מהראש...וכי כמעט אני ויול עשינו פוגו בטאוור רקורדס בגללו..חחח קטע אהוב...המממ יש את הקטע של הגיטרה שעושים בו פוגו..[= ובפזמון אז הוא שר פיר אוף דה דארק יו (ואז הקהל) פיר אוף דה דארק וזה כ"כ יפה! תמונה תמונה המממ *מחפשת תמונה* או קיי זאת אחינועם ניני...מאז שנודלדתי אומרים לי שאני דוהמ לה..ואני כ"כ לא!!! אז הנה אני מעלה את השאלה בפניכם..אני דומה לה?!?!

Fear of the dark שיר ענק..

ואת באמת דומה לאחינועם ניני!!! ששמת את התמונה פתאום שמים לב לזה..

לינקנית

New member
immmm יש חיכתי לזה!!!

מהו השיר הלינקיני שלכם?givig in למה דווקא הוא?כי הוא שיר ממש עמוק. בהתחלה שהקשבתי אליו. לא הקשבתי למילים, לא האזנתי להם, לא פירשתי מה הן אומרות. ובפעם השניה החלתי להקשיב להן. והיתחלתי לבכות מרוב שזה כל כך עמוק. אה ונ.ב אני מקשיבה לו עכשיו חח
קטע אהוב מהשיר כולו! דאמט!
מהו השיר הלא לינקיני שלכם? יש כמה: עושה ביד- שייגעצ אינטרקום- שייגעצ ניו יורק רפיח- שייגעצ אבא עורך דין- שייגעצ אם יש לך זמן- שייגעצ intwine- happy akon- lonely חח היתלהבתי השבוע קצת יותר מדי משייגעצ.!!! למה דווקא הוא? עושה ביד- "בין החורשה והקוצים, אני ימצא דרכי אליך, עלי למעלה חכי 20, היו בנות כבר לפניך, ואת הלכת, אני לבד, עושה ביד." "...אבל טעית איך שטעית, תקעית תראש במעלית, כן, אני הבנתי כבר מזמן, שנקבה זה כמו סרטן..." אינטרקום- "ואולי, מחר יהיה יותר טוב. את תראי. מחר יהיה יותר טוב. בישבילי.ואם את שומעת את השיר שלי. אז תדעי שזה אני. מחר יהיה בסדר את תראי.מחר יהיה בסדר בישבילי. ואם את עוברת ברחוב שלי ואז אני יקום, ואפתח לך את התחת/דלת."
ניו יורק רפיח- "אמרת לי שאני הכי הכי, ושאין לי מתחרים, וששנינו אוהבים, אמרת לי שהכל ממש נפלא, ושזו תקופה יפה, הכי תקופה שבחיים. אז איך זה שאתמול לא היתיחסת אליי? ולא היה אכפת לך מה קורה איתי בכלל! ואיך זה לפעמים את מבינה, לפעמים בת זונה. בחורה קצת לא ברורה..אוי ואת עושה את העולם הזה כל כך מסריח.." אבא עורך דין- "שיחה בריאה על כלכלה נכונה, כפית שמנת באזור המפשעה.." אם יש לך זמן- "החים, מסריחים, חבלים, שקושרים..." "יושב בחדר, מדליק סיגריה, מקלל את הבת זונה..." happy- וואי שיר בן זונה! lonely- שיר פצצות במיוחד אהבתי שהוא יעני בוכה עליה חחח
לירקס לשיר הלא לינקיני זובי אין לי כוח להשים
תמונה >>>>>>מתה על התמונה הזאתי
>>>>>

כשפעם שמתי את התמונה

התנפלת עליי כמו איזושהי לא יודעת מה "מההההההההההההההה זההההההההההההה זה לאאאאאאאאא מצחיקקקקקקקקקקק היא מתתתתתתתתההההה"

אסף Day

New member
איזה שיר?

של LP כנראה CRAWLING ולא של LP זה CAN I PLAY WITH MADNESS של IRON MAIDEN בגלל ש... I WANT TO PLAY WITH MADNESS TOO

שלי..

מהו השיר הלינקיני שלכם?By Myself למה דווקא הוא?כי הוא שיר יפה
קטע אהוב מהשיר: How do you think I've lost so much I'm so afraid I'm out of touch How do you expect I will know what to do When all I know Is what you tell me to מהו השיר הלא לינקיני שלכם? Inflames - Clayman למה דווקא הוא?משום מה התחברתי אליו.. קטע אהוב מהשיר: How come it's possible I wish there was a way (Suddenly) I feel so invinsible I'm the sculpture made out of clay

למעלה