השיר שלכם

SAMAR

New member
חיחיחי

יש סיבה שאני דבוקה על טום....חחחחחח
חבל שהם כבר לא יחד......סניף

לינקנית

New member
יאאאאאאאא גם אנייייי

מתה על השיר הזהההההההההההה אההההההה כל השבוע דא באסט דא באסט דא באסט פרום יוווווווו איי אב קמפאישן תו מייק איי נו פולללללללללל אההההה מתה מתה מתה מתה מתה אכשיו צפיתי איך עשו תקליפ הזה אההההה

SAMAR

New member
גם עכשיו?../images/Emo12.gif

גם ברגע שאני כותבת בלה בלה בלה בלה בלה ? עדיין מופקרת? ועכשיו?..... מיאו! פוי, פיכסה, הלורד פלו מר עדיין קקה טופס המנדאט מעניין את השערה של הקרציה שעל הכלב המנייוק של השכנים, וגם זה לא בטוח!!! עדיין מופקרת?

®NuLy®

New member
../images/Emo12.gif

מה זאת המופקרות הזאת סמר???? ידעתי שאת מופקרת!! אבל לא עד כדי כך!

BrainDaMaGeD

New member
עונה =]

שיר לינקיני: faint נאו...רייט נאו..יור גונה ליסן טו מי רייט נו [חעחע מקורית שכמותי.] שיר לא לינקיני: rape me - nirvana הליריקס שלו לא כ"כ מגוון...אז Hate me Do it and do it again ופיקצ'ר...להלהלה

®NuLy®

New member
../images/Emo181.gif

לינקיני השבוע כמו כולם.. גם אני לא שמעתי בזמן האחרון לינקין לא לינקיני השבוע Useless ID - Deny It כי קניתי ת'דיסק שלהם והם להקה ממש ממש טובה! וזה השיר שאני הכי אוהבת שלהם. תמונה של צ'אז הגיטר שלי

®NuLy®

New member
לא משו מוכר...

ת'אמת זאת לא הגיטרה הכי טובה בעולם... פשוט ההורים שלי לא יכלו לקנות עכשיו גיטרה טובה... והם לא ידעו שאני כל כך רוצה חשמלית.. אז הם קנו לי אותו! אבל אני תמיד יאהב אותו

אני חושבת שזה legend

כי יש לי גיטרה קלאסית מהם כתוב לי על הגיטרה GC... זאת תיהיה גיטרה נפלאה בשביל אוהבי גוד שארלוט...

®NuLy®

New member
חחחח אוקיי אז legend

פשוט אין לי כוח עכשיו לעלות לחדר לבדוק

טוב..אני לא מכיר את החברה הזאת...

את הגיטרה החשמלית הכי קקי יש לבי"ס שלי!! גיטרה של קורט (לא קוביין) שחורה יפה אבל עם סאונד חרא, גם לבן דודה שלי יש של קורט שמנגנת פי 10 משל בי"ס שלי..

למעלה