השיר שלכם

השיר שלכם../images/Emo13.gif

-מהו השיר הלינקיני שלכם?מה קרה ששמעתם אותו הרבה זמן? -לבחור קטע מעודף! -מהו השיר הלא לינקיני שלכם?מה קרה ששמעתם אותו הרבה זמן? -לבחור קטע מעודף! -לירקס לשיר הלא לינקיני---בקישור---!!! -תמונה וזייהו :)

לינקנית

New member
אני אני ראשונהההההההההה

לינקני-אין מצטערת לא לינקני-HAPPY של INTWINE קטע אהוב שי זה בישבילך =] שירו איתי ניצינים איי הופ יו האפי איי הופ יו אההההההההפייייייי איי הופ יופ האפי פאק איי הופ יו האפיי ........ האהוב זה שהפאק נתקע באמצע חיחיחי

Lp Fairy

New member
אני..?

אני....חח טוב שיר לינקיני..אין דה אנד...חח למה..? כי הצילצול של הפלאפון שלי וזה הכי קרוב ללינקין שהיה לי בזמן האחרון..חחחח קטע מועדף..איי פוט מיי טראסט אין יו פושד אז פאר אז איי קן גוו פור אול דיס דרז אונלי וואן טינג יו שוולד נוווו חחח סורי אין לי כוח לאנגלית..[= אממ שירים לא לינקינים...אז ככה.. 1. solid harmonei- i'll be there for you למה..? כי זה השיר בפרסומת של ערוץ שלוש מלפני שנתיים ורק עכשיו מצאתי אותו!!! חח יופי רעות..מוכשרת! קטע מועדף: איי בי דר פור יו איי סוור אני טיימ יו וונט מי איי בי דר אנד טיימ אנד טיים אגן דו יו אנדרסטנד.. 2. חחח טוב זה קצת מצחיק...אקונה מטאטה..זה מהסרט של מלך החיות.. חחח שוב פעםחיפשתי תמיד את המילים לשיר ורק אתמול מצאתי אותן..[= אז התחלתי לשיר בים..בקריון..ברחבי הבית...בטלפון..ואפילו באייס!!! אקונה מטאטה..חחח קטע אהוב-היחידי שכוולם מכירים..חח אקונה מטאטה...זה משפט כה מדהיים אקונה מטאטה..לא טירוף חושים.. שלא תדאג עוד..עד לסוף הימיייייייים תסגל לך (פדם פדם) תורת חיים.... אקונה מטאטה...[= חחחחח תמונה תמונה תמונה טוב זה נמצא בבלוג שלי ברשימות שם..חחח וזה טימון ופומבה... ומי שלא מכיר..הייתה לו ילדות קשה!

ME :)

לינקין? לא שומעת כבר אני מחכה לדיסק חדש!! :) לא לינקיני? Slipknot-Surfacing כל השיר!! מגניב לגמרי! ועוד שני שירים> slipknot&Korn-Feel No Shame(נראה לי זה השם) ו-Duality אין צורך בקטעים מעודפים כי הכל יפה ומושלם (:)

miss evil

New member
תמונה שולטת..

ואי אם חברה שלי תראה את זה.. היא תתחרפן..! חהחה

תמונה יפההההההה!!!!!!!!!!!!

מאיפה אתם מביאים את כל התמונות האלה? גם אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נמממ....

מחפשים בגוגל [כותבים goth, blood,bloody ומה שלא יהיה..] ויש עוד אתר מעולההה שפעם נתתי את הקישור שלו אבל זה היה לדף היוצר שלי... אני מתכוונת לאתר הזה פה

L 0 L

New member
אני

שיר לינקי- SYSTEM למרות שזה לא הכי לינקי כי שמעתי אותו הרבה פעמים וסתם התאהבתי בו.. קטע אהוב זה הסוף.. Why is everything so fucking hard for me? I will not die… Why won't you die? Your blood is mine…. We'll be fine…. Then your body will be mine שיר לא לינקי- לא אומרת כלום אין לי מושג מי שר את זה.... כי שמעתי אותו פעם ראשונה במופע מחול והתאהבתי בו.. הקטע האהוב זה : היא לא אומרת כלום לא מספרת כלום רק לפעמים בלילה, בוכה קצת אבל לא אומרת כלום

שששלייי!!

שיר של לינקין- dont stay כי זה שיר יפה! שיר לא של לינקין- within temptation- gothic chrismes למה? ככה :) קטע אהוב- we wish you a gothic chrismes תמונה -

miss evil

New member
אני..

שיר של לינקין.. אממ בתקופה האחרונה לא יצא לי לשמוע הרבה מוזיקה,, גם לא של לינקין.. אז אין משו ספציפי שאני מיתחברת אליו בתקופה הזאת לא של לינקין.. סינרגיה- ספרי גרם לי לתחושת היזדהות עם אותה בחורה שהם שרים עליה "רוצה לדעת את הכל שלא תרגישי את העול לשטוף את הלכלוך שהיצטבר מכל הכעס מסתגרת עם עצמך אבל כדור של אש ביפנים את לא נותנת לי לגעת בכל מה שלא תמים ספרי לי כל מה שיש את כל מה ששמעת ספרי כל מה אבקש כי את לא לבד" יש עוד פול המשך שהוא גם יפיפה.. אבל לצערי אין ליריקס שלהם ברשת :(

SAMAR

New member
אני מתה...

אוף, כתבתי משו ענקי וזה לא שלח!!!!!!! הלורד פלומר קקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיר לינקיני: one step closer, בגלל תאטרון... שיר לא לינקיני: the best of you, של הפו פייטרז....כי הוא יפה....ואף פעם לא שמתי לב שלדייב יש קול יפה.... תמונע...סיפור מעניין סביב התמונה הזו....

למעלה