השיר להורדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פיית

New member
השיר להורדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן כן אנשים זה נכון מה שקראתם פה כיא ני מצאתי באתר שהרבה מזכירים פה ואפשר להוריד את השיר של בריטני ומדונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאני לא מאמין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הגיע השיר
!| הוא כזה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו לgobritney ותורידו!!!!!! אני בהלם!!!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifטוב...

הוא לא כ"כ שונה מהגרסא הקודמת ששמענו אבל השיר בהחלט שווה
מדונה בקושי נשמעת שם.. יאאאאאאאאאאאאאאא...סוף סוף!!!

פיית

New member
למה אתה לא משרשר?!

אם תרא הודע מתחתך אני שמיתי את הקישור...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifלא שירשרתי

כי שמנו באותו זמן את ההודעה, אם תשימי
שנינו בדיוק באותה דקה פירסמנו את זה...

פיית

New member
../images/Emo8.gif טוב אני מקווה או בת אל או אור

יסדרו את זה שזה יהיה בהודע אחת....

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifולמה את לא בבצפר../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

(אני אמא פולניה)

slave4brit

New member
שמש|גם לי אין../images/Emo70.gif

טוב....יש לי...חוץ מהיום.... כי הראש ה
שלי החליט שבא לו להיות חם (40 חום...) ודלקת בגרון ותור לרופא בשעה 12:00.... חצוף שכמוהו

פיית

New member
מסכן לי היה 41 חום כשהיתי בכתה

ב וזה היה בלילה של היום הולדת שלי..... אני בקושי נשמתי...

יאוווו

רק עכשיו התעוררתי ושמעתי אותו!! יצא מממש ממש ממש טובבבבבבבבב!!!!!!!! ואיזה כיף שזה עם מדונה!!! עכשיו כל מי שאמר שבריטני לא תחזור\לא תצליח יבין שהיא חוזרת ו-ב-ג-ד-ו-ל-!

../images/Emo41.gifאין לי דעה מגובשת

בקשר לשיר הזה.. לפני שהורדתי אותו התרגשתי כמו משוגע.. ה-
שלי התחיל לדפוק בטירוף.. אני מאוכזב קצת.. כאילו.. השיר נחמד כזה.. הגירסה הזאת פחות יפה מזאת של ההופעה..
אני אצטרך להתרגל כנראה..

iRiS009

New member
נכוןן...אני..

שומעת את זה עכשיו ולא מבינים כלום..זה פחות יפה..ולא שומעים את בריטני ויש רעשששש חזק מידי של המוזיקה...זה לא שמו :(

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifלא...

לא מבינים כלום כי זאת גירסת הרדיו שמישהו הוריד.. השבוע תהיה גרסת ה-cd ואז ישמעו יותר טוב...

iRiS009

New member
אה...אוקיי :/ אני כבר רוצה לשמוע את

"בריז און מיי" זה נשמע שיר ממש נחמד מהקטע ששמעתי..אבל brave girl לא נראה לי שיהיה יפה..נראה כבר..אבל עד שהוא יצאאא יש עוד זמןןן

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifbrave new girl

אמור להיות אחד השירים הכי יפים...לפחות ככה נראה לי ממש אהבתי אותו בהשמעה של ה 10 שניות..

i4britney

New member
תפסיקו להיות אנטי כבר...

יאללה איזה מעצבן זה כל הזמן אנטי אנטי אז אם לא בא לכם לשמוע את הגירסה פשוט אל תשמעו אותה אם אתם לא אוהבים את השיר, לפי דעתי הגירסה עם מדונה פשוט פצצתית יותר יפה מה-NFL וכמעט כל המעריצים ואני מדגיש 99% מהמעריצים משתגעים על השיר הזה כי הוא מקפיץ מאוד וגם קיצבי וזה שהוא עם מדונה אז בכלל זה עושה אותו עוד יותר טוב וחוץ מזה האיכות ששמעתם היא חלשה בגלל זה לא שומעים טוב את בריטני , יש איכות יותר טובה שאני הורדתי אותה ושומעים מעולה והשיר ממש טוב וגם בפורומים בינלאומיים אומרים שהשיר פיצוץ אז במקום כל הזמן להיות אנטי ושלילי לגבי האלבום הזה והסינגל החדש תיהיו אופטימיים ותשמחו שבריטני חוזרת ומי שלא אוהב את השיר לא חייב לאהוב פשוט שלא ישמע אותו וזה הכל... בקשר לשאר השירים באלבום איך אפשר עוד לקבוע עובדות שהשיר "ילדה חדשה אמיצה" לא יפה אם עוד לא שמעתם אותו? דווקא ע"פ ה-10 שניות ששמעתי ב-TRL הוא נשמע פצצה!!!

אני לא מבין מי שואל אותך בכלל.

לאנשים יש זכות להעביר ביקורת בונה, כמו שעושים כאן (לפי ההגדרה שלך זה אנטי...טוב נו, מזל שהעולם לא הולך עפ"י ההגדרות שלך...
), ואתה לא תמנע את זה מהם עם הקיבעון המחשבתי שלך וצרות האופקים שלך. אל תגיב לי על ההודעה הזו, פשוט תפנים ותשתוק.

למעלה