השיר "כמו שאת"

romens

New member
אחלה...

סבבה נעשה עסקת חליפין אני מביא לך את הנסיך הגדול ואת משבהו אחר שאין לי של דויד ברוזה...

אההה!!!!!!

דברו גם איתי אני שנה מנסה למצוא את הפתיחה ובנתים הצלחתי למצוא רק את הכמה תוים ראשונים. אםתפנקו אותי בפתיחה אני יכול לפנק אתכם באקורדים לרוב השירים של ברוזה!!!!

אהההההה

דברו גם איתי אני שנה מנסה למצוא את הפתיחה ובנתים הצלחתי למצוא רק את הכמה תוים ראשונים. אםתפנקו אותי בפתיחה אני יכול לפנק אתכם באקורדים לרוב השירים של ברוזה!!!!

la orejita

New member
השרשור הארוך ביותר..

בתולדות הפורום הזה, הייתי חייבת לקחת חלק בו, היאח!!

handlessman

New member
כבר התקפלו איזה 3-4 לפני כן...

שאת הראשון או השני בהם אני קיפלתי... תנו בכבוד! ולא נראה לי שזה הכי ארוך, חלק מהאחרים היו קצת יותר ארוכים... אז נמשיך ככה ובסוף כן נשבור שיא!

YulaShpil

New member
אהמ, אהמ

עוד היו אי אלו שרשורים שהתקפלו לפניך, אתה יודע...

handlessman

New member
כן, אבל אמרו לי שהיה רק אחד...

וזכרתי משהו כזה, אז אמרתי הראשון שזה הרבה פחות סיכויים או השני.

romens

New member
לדור

דב אתי אאני יביא לך את האקורדים אבל אני רק אומר לךש אני לא יודע את כל הפתיחה אני יודע רק את הקטעים הראשונים אבל הינה כך תמסנגר שלי דבר איתי RONEN_ALBAGLI@HOTMAILCOM

glitter8

New member
אתם לא רציניים. כמו שאת.

רציתם ניתוח למילות השיר, לא קישקושי סרק על מגמות לימודים ופורומים משעממים באינטרנט, אז הנה- כמו שאת אבן קטנטונת כמו שאת אבן נזרקת כמו שאת כמו שאת חצץ של רכבת כמו שאת וכו וכו וכו ראשית יש להתייחס לשורות הקצרות של השיר לחזרה על צמד המילים "כמו שאת" לשימוש במטאפורות, של דברים קטנים- אבן קטנה, חצץ לניגוד תחושה שהמשורר מעביר בין דברים קטנים לבין אהבה גדולה והצבת האהובה במרכז, עם חזרה שוב ושוב על "כמו שאת." זה היה על קצה המזלג הפרשנות שלי. שיר שמאד לא הבנתי בעבר והיה סתום בעייני, ועם השנים, הבנתי , ולמדתי לאהוב מאד את השיר. אגב בביצוע של דין דין אביב לשיר הזה במופע של יונתן גפן-מאד נהנתי! זהו!

למעלה