השיר "כמו שאת"

handlessman

New member
נו, אז איך היה המבחן???

או שאת עדיין ברגעים אלה תקועה עם האף בתוך הדף, עם לשון בחוץ ועיפרון באוזן, ותוהה ???What the f*ck this examiner wants from me

lile0

New member
היה מעולה!

החל מהיום, לילה לפני כל בחינה אני נמצאת כאן!יש כנראה משהו באנרגיות, זה הוכיח את עצמו..

handlessman

New member
מה את מתכוונת לעשות כשיהיה לך תואר?

מה יש לעשות חוץ מלהיות מורה למקצוע?

lile0

New member
תואר שני...

חוץ ממורה, אפשר גם לעבוד במעבדות מחקר, מעבדות של בתי חולים, וזהו בעצם, זה מסתכם בהוראה ובבעבדות. היות ולא עשיתי תעודת הוראה, זה מסתכם במעבדות :)

handlessman

New member
אה, אז קרן לומדת ביוטכנולוגיה...

גם בדקתי עכשיו בהיסטורית שיחות שלנו במסנג'ר, וכן היא אמרה לי שהיא לומדת ביוטכנולוגיה...

handlessman

New member
נו, כן...

אבל זה תהליך מטבולי, תהליך של חילוף חומרים... יאללה אין לי כוח לזה, אם את רוצה לדבר על זה נלך לפורום של הטכניון... חח

lile0

New member
אני ואתה, לפורום של הטכניון!

נראה לך שיש פורום טכניון גם ב-DOWN?

handlessman

New member
נראה לך?! ../images/Emo4.gif../images/Emo217.gif

(לא לגבי זה אם יש או אין פורום בדאון, אלא שאין מצב שאני נכנס לפורום של הטכניון... מה מזכיר לי - מי שזוכר, פעם תפוז אנשים פירסמו ברשימה של הפורומים החדשים שיש פורום חנונים!! נכנסתי לשם לראות מה יש שם, ואנשים שם דיברו על איך הם יכולים למצוא לעצמם בני זוג חנונים, ברצינות!! אז הרבה אנשים הציעו להם ללכת לטכניון ולחפש שם חברים!!! חחחחח

lile0

New member
../images/Emo132.gif פורום חנונים?! חחחח

אני אכנס לשם בהזדמנות, יכול להיות מצחיק. אני ראיתי פעם פורום של דתיים, הם מבקשים שם לא לכתוב הודעות בשבתות ובחגים..

handlessman

New member
ומה אם מישהו יכתוב שם הודעה בשבת???

הם ישלחו לו למחשב וירוס שבכל פעם שמדליקים את המחשב אז מופיע בגדול על המסך הפרצוף של יהודה סעדו צועק "שמע ישראל"??

lile0

New member
חחח, עזוב שבת

ומה אם מישהו יכתוב חלילה במועדי ישראל?!

lile0

New member
או אפילו-אמיר בניון!

סתם בשביל הפרוטוקול-אני אוהבת לשמוע את אמיר (עמיר?) בניון. החדש שלו מקסים!

handlessman

New member
אני פחות אוהב מזרחית...

ת'אמת, אני די לא סובל מזרחית (שני דברים אני שונא - היפ הופ ומזרחית), אבל עמיר (כן, עמיר) בניון דווקא אפשר להגיד שהוא איכשהו פסיידר... מה שמשגע אותי זה השיר החדש הזה שלו שכל הזמן טוחנים אותו "אני חזק, אני גיבור, אני אשרוד, אני גם צנוע..." (האחרון זה תוספת שלי, חח)

lile0

New member
אבל תשים לב לסוף:

"אני בתוך בועה, סתם מנופח בלי שום ערך" לדעתי-זאת לא מתוך חוסר צניעות, הוא מתכוון להפך. אבל, כשנסיים בפורום טכניון, נעבור לפורום פרשנות שירה (יש משהו בסגנון) ונדון על זה שם.

handlessman

New member
אה, לא יצא לי לשמוע את השיר במלואו.

ולגבי הפורומים המוזרים - מה דעתכם לפתוח שרשור חדש לפורומים מוזרים, שולם יביאו קישורים לפורום הכי מוזרים בתפוז? או שליעל יש התנגדות???

למעלה