השיר הכי...

Rachel47

New member
זה לא סתם סלוגן../images/Emo11.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

יש לך עבר קרבי

Rachel47

New member
מה זאת אומרת חייבת../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

זה לא כל כך בשליטתי

Rachel47

New member
../images/Emo12.gif מה ז'תומרת../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

ממתי אני מחליטה

polo03

New member
אם וכאשר את מחליטה להשאר...

זה העתיד שלך ואת מתכננת אותו... שלחתי לך מסר...דברי איתי במסן... ( זה חרוז לא... ? )

Rachel47

New member
חחח..לא../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

ראיתי נשמע מעניין כל הקטע

מאיה911

New member
../images/Emo98.gif

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? "לרוץ לרוץ" "זאת שבמקומי" אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? לרוץ לרוץ איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? שמעון השכן איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? רצה הביתה איזה שיר הכי מרגש אתכם? שהיה לנו בית ורצה הביתה איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? ואת לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? כנ"ל אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים? לרוץ לרוץ איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? כנ"ל מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? כולם מעולים

קשה הבחירה../images/Emo13.gif

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים?שיהיה לנו
אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים?זאת שבמקומי איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)?אביתר איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות?מבול
איזה שיר הכי מרגש אתכם?זאת שבקומי/שיהיה לנו
איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים?לשם/ואת לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים?שלום לאמונות אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים?מבול
, שיהיה לנו
וגם השיר שכתבה לדורון אבא שלה איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? אם אלה החיים ומבול
מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? אם אלה החיים

ואם אפשר להוסיף

מבחינת לחן- אוהבת את אירופה (מאד קצבי) ויש גם את רצה הביתה שיותר מתחברת מבחינת לחן והן המילים

Koala Girl

New member
עונה../images/Emo85.gif

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? לרוץ לרוץ,זאת שבמקומי אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? אמממ...כמעט לכולם האמת,לא תמיד ממשהו שקרה לי אבל בכל שיר אני יכולה להתחבר למשהו... איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? שוכחת אותך איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? מבול
איזה שיר הכי מרגש אתכם? לשם...כמה זמן שיעבור זה עדיין אחד השירים שלה שאני הכי אוהבת
איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? ^^ חח עניתי קודם
לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? ^^^ אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים? נו מה יהיה? ^^^ ומבול,רצה הביתה,אם אלה החיים איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? אם אלה החיים..טוב נראה לי שאני אוהבת את העיבוד שלו,רוב הלחנים שלה דומים,כאילו באותו סגנון..אז לא 'דעת מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? מתוך הדיסק? אם אלה החיים

עדי C

New member
../images/Emo79.gifשלפו עליי מילים...

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? איתי איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? עוד יום איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? שמעון השכן, מבול, לרוץ לרוץ איזה שיר הכי מרגש אתכם? שיהיה לנו בית, איתי, איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? בנות לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים?לשם איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? שיהיה לנו בית מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? אם אלה החיים

נעה 124

New member
עונה

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? אם אלה החיים אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? על שפת הכינרת איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? יותר מדי איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? כולם... אני לא יכולה לבחור איזה שיר הכי מרגש אתכם? אם אלה החיים איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? בנות לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? כמעט כל השירים שהיא כתבה למירי, בעיקר שלום לאמונות אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים? ילדה שהתבגרה איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? רכבת באירופה מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? כולם, לא יכולה לבחור

Rachel47

New member
אני רוצה ידיים ארוכות..

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? לרוץ לרוץ
אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? על שפת הכנרת כרגע (איזה תשובה לא קשורה נכון
) איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? אביתר.. איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? רכבת באירופה, לרוץ לרוץ ומבול
איזה שיר הכי מרגש אתכם? שיהיה לנו בית
איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? לשם, ואת לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? לשם אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים? מבול איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? זאת שבמקומי..זורם שכזה מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? אם אלה החיים בהופעה..תמיד מפיל אותי מהרגליים. וגם של עוד יום שבדיסק אני ממש לא אוהבת אבל בהופעה הוא סבבה

papashdon

New member
גמאני רוצה../images/Emo70.gif הנה../images/Emo9.gif

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? נדמה לי שיש 2: שוכחת אותך, שיהיה לנו בית
אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? אני נורא מתחבר לכל השירים, אבל אני מניח שזה לשיהיה לנו בית
איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? עוד יום איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? הייתי רק בהופעה אחת..אז זהרצה הביתה איזה שיר הכי מרגש אתכם? שיהיה לנו בית איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? נו באמת
, זה יותר מאחד
: לשם, ואת, בקרקס הזה [שבעבר ממש שנאתי], אלייך שר, אם זאת האהבה שלך
. לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים?ואת, בקרקס הזה אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים? אלייך שר...לשם...רצה הביתה איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? מבול, שוכחת אותך מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? זאת שבמקומי
שיהיה לנו

נראה לי שזה די דורש קרדיט

לים מורום עברי לידר.
איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? זמנים משוגעים, על שפת הכנרת, אביתר, אא"ה. אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? אא"ה. איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? עוד יום. איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? איזה שיר הכי מרגש אתכם? אא"ה. איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? ואת. לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? ילדה שהתבגרה. אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים?
ילדה שהתבגרה. איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? על שפת הכנרת. מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה?

Nimrod121

New member
אני לא גולש שם בכלל.

לא הכרתי את השאלון הזה קודם לכן ואת הילדה הזו עצמה. אז אם פגעתי במישהו בזה שעשיתי משהו דומה. כמובן בלי ידיעה שלי. אז סליחה.

Nimrod121

New member
הבאתי את זה מהמוח שלי.

זה שהיא עשתה את זה קודם לא אומר שאני צריך לתת לה קרדיט. בייחוד שלא ידעתי שהיא עשתה את זה. כאילו שאחרי כל פעילות שאני עושה אז לפני שאני שולח אותה אני צריך לחרוש את כל פורומי תפוז לבדוק אם היא הייתה קודם ולתת קרדיטים. אם זה בול כמו שלה אז שיהיה. יש לנו אותו קו מחשבה.

Nimrod121

New member
נכנסתי לפורום עברי.

למרות שאני בכלל לא גולש שם והופתעתי לגלות שזה באמת כמעט אותו דבר. אבל אני חושב שכדאי שתהיו יותר דייקנים ותשימו לב מי העתיק ממי. אני את ההודעה הזו כתבתי בתאריך ה-7/04/07 בשעה 19:40. כנראה היא נכנסה לכאן לפורום. העתיקה את השאלות הללו מכאן (לאחר שנכנסה לכאן) והוסיפה שאלות נוספות וכתבה בתאריך ה-8/0407 בשעה 8:49 בבוקר את השאלות הללו לפורום עברי. אז אל תקפצו בפעם הבאה ותבדקו מי עשה את הפעילות הזו קודם. ובמקרה הזה זה אני. במקרה בדקתי את זה. ביי

למעלה