השיר הכי...

Nimrod121

New member
השיר הכי...

ניסיתי לחבר שאלון על "השיר הכי" שעוסק כמובן בשירים של קרן וזה מה שיצא. אני מקווה שתהנו. מלבד לענות על כל שאלה בשם השיר אתם מוזמנים גם לנמק ולציין למה. איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? איזה שיר הכי מרגש אתכם? איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים? איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה?

השיר הכי...

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים?איתי...
אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים?שוכחת אותך...
איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)?עוד יום.. למרות שגם הוא מצוין. איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? אירופה ולרוץ לרוץ
איזה שיר הכי מרגש אתכם? שיהיה לנו בית
איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים?ואת
לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים?ילדה שהתבגרה..? אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים? כבר שאלתם את זה.. איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? שמעון השכן , עליז כזה... מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה?מהדיסק עצמו.? אני יותר אוהבת תביצועי הופעה, שיהיה לנו בית הכי יפה.! שהיא מתחילה לבד ואז גליה מצטרפת. זה מדהים..

LEEkm

New member
עונה../images/Emo151.gif

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים?אני לא מצליחה לענות על זה
אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? זה תלוי בתקופה... איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)?'לרוץ לרוץ' איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? וואי. 'עוד יום', 'שיהיה לנו בית'...אוף, נו, את כולם
איזה שיר הכי מרגש אתכם? שוב, זה תלוי בתקופה...פשוט כולם. איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים?'בקרקס הזה' לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים?זה לא אותה שאלה?
אממ...'ואת' אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים? 'מבול'
איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים?'רצה הביתה' ו-'רכבת באירופה' מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה?'אם אלה החיים' באמת שניסיתי לענות על זה, אבל זה בלתי אפשרי
עלו לי 6 שירים לפחות לכל שאלה...פשוט רשמתי אחד אקראי.

Dark chocolate

New member
../images/Emo13.gif

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? "עוד יום" ו"יותר מדי"
אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? לא כ"כ הבנתי את השאלה
התכוונת לאיזה שיר שלא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? אם כן אז "מבול".. ואם לא אז אותה תשובה שכנ"ל איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? אני אוהבת את כל השירים, אבל לשמעון השכן לא ממש התחברתי..
איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? מבול איזה שיר הכי מרגש אתכם? עוד יום איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? "ואת" לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים?
כנ"ל אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים? "זמנים משוגעים" איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? כנ"ל מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? כולם באותה המידה..

ady18

Well-known member
עונה

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים?איתי אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים?משתנה בתקופה איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)?שמעון השכן איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? לרוץ לרוץ,רצה הבייתה איזה שיר הכי מרגש אתכם?יותר מדי,עוד יום,שוכחת אותך,שיהיה לנו בית איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים?ילדה שהתבגרה לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים?לשם ובקרקס הזה אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים?רצה הביתה,עוד יום איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים?רכבת באירופה מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה?אמממ יותר מדי

shir828

New member
תודה על השאלון../images/Emo140.gif עונה..../images/Emo3.gif

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? "אם אלה החיים" אני חושבת. לאחר איתי אז שמעתי את "אם אלה החיים" וכמו שאמרתי פה בכל מיני פעמיים אני מאוד מתחברת לשיר הזה ולפעמיים בוכה ממנו. הוא מרגש ועוצמתי ברמות! אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? כמו שאמרתי מקודם
"אם אלה החיים" הסבר בשאלה לפני.. איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? אני לא חושבת שיש כזה.. יש כאלה שפשוט יוצא לי פחות לשמוע או להתחבר אבל אני כן אוהבת אותם. איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? "מבול"
למרות שהייתי רק פעם אחת בהופעה. הוא השאיר עלי רושם טוב. או שזה סתם כי אני אוהבת אותו?XD למרות ששירים שלא כל כך יוצא לי לשמוע מהדיסק מאוד אהבתי אותם בהופעה. הייתי בשוונג מטורף של "היי! אני מכירה את השיר הזה בואו נשיר עם קרן! אהאהאה!!"XDD איזה שיר הכי מרגש אתכם? "אם אלה החיים", "מבול", "יותר מידי" ו"עוד יום". יש בטח עוד אבל לא זוכרת כרגע. איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? אני חושבת ש"שלום לאומנות", "כל הציפורים" ו"ואת". לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? אין לי מושג. לא שמעתי די הרבה אז אני לא מסוגלת להחליט. אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים? כמו שאמרתי (
) "מבול" "אם אלה החיים" ולפעמיים גם "על שפת הכנרת (בסנדליים)" ו"רכבת באירופה". איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? וואו. אין לי מושג. נראה לי של "לרוץ לרוץ" כי המוזיקה מאוד מאוד סותרת את המילים בגלל שהיא שמחה והכל אבל השיר כ"כ לא למשל... "שיתמלאו שלושה ימים דיכאון דיכאון רחמים עצמים.." כלומר, זה לא כ"כ מתאים למנגינה אבל זה לחן מאוד חמוד
מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? אני ממש ממש ממש ממש לא יודעת. כל השירים מדהימים וכל הביצועים מדהימים. אני לא מכירה כ"כ הרבה ביצועים, כלומר את "רכבת באירופה" שיצא כסינגל עדיין לא שמעתי והבנתי שזה בגרסא מעט שונה ויש עוד שירים מאוד היו לי שונים בהופעה אבל הייתי רק באחת אז אני כ"כ יכולה לקבוע.. כל השירים מדהימים לדעתי
ונמרוד, תודה על השאלון!

BRANGELINA

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo8.gif

. איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים?אם אלה החיים אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים?אה...יותר מדי איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? אביתר איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? מבול איזה שיר הכי מרגש אתכם? שיהיה לנו בית איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים?לשם לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? לשם אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים?ואת איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים?ואת מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? אה..עוד יום מההופעה שהיתה בגלגל"צ

oranitoosh

New member
אהבתי את השאלון- עונה..

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? שוכחת אותך.. אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? שוכחת אותך. כששמעתי את השיר בפעם הראשונה בכיתי בטירוף. הייתי פשוט במצב הזה. איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)?על שפת הכנרת.. איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? אם אלה החיים.. לגמריי...בדיסק בהתחלה לא כל כך אהבתי אותו, אבל כששמעתי אותו בהופעה אהבתי בטירוף. איזה שיר הכי מרגש אתכם? זאת שבמקומי.. ורצה הביתה. איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? בקרקס הזה. לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? בקרקס הזה..חח.. אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים?אממ.. שוכחת, וגם שיהיה לנו בית, ורצה הביתה. איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? רצה הביתה!מדהים. מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה?שאלה קשה, לא יודעת. זאת במקומי אולי..

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifD:

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? אוהא. אא"ה, רכבת באירופה, זש"ב ועוד יום. אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? אא"ה, כ"כ נכון ואמיתי. איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)?יותר מדי. אני חושבת זה בגלל שקרן לא כתבה אותו. לא יודעת, לא מתחבר לי טוב S: אבל אני מאוד אוהבת אותו ואת הביצוע שלו
. איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? וואו, כולם, כל אחד שונה בהרבה בהופעות, שהסאונדים גבוהים, והקול שלה מצמרר בלייב. איזה שיר הכי מרגש אתכם? אא"ה, לגמרי. איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? לשם
ובקרקס הזה. לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? ואת, ילדה שהתבגרה. אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים? אא"ה
. איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? שמעון! מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? וואו. אא"ה
. טוב נו.. אני בזמן האחרון חורשת על אא"ה, תסלחו לי
.

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifדפוקה אני../images/Emo12.gif.

על שפת הכנרת
. שיר אהוב, מתחבר, אהוב בהופעות.

S H I R O N I

New member
את לא../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111 |עזבו, רק ירדן תבין..XD] *שורק*

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאני כן!TY$&$&$#*^#%&^)&*)(&^)&%%*^*

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111 [עזבו רק שיר תבין אותי...
]. מחו בלה שלי
.

עונה

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? איתי - כי זה היה השיר הראשון שלה שהכרתי...
אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? אם אלה החיים - השם אומר הכל
איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? שוכחת אותך
איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? מבול... ברור
איזה שיר הכי מרגש אתכם? יותר מדי
איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? לשם - זה שיר חזק שאהבתי עוד לפני שידעתי שקרן קיימת
לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? חברות
אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים? "אם אלה החיים, נחיה"
איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? ואת
מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? יש הרבה ביצועים שלה שממש אהבתי..., אין משהו ספציפי...

הכי הכי ../images/Emo24.gif

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? זאת שבמקומי
אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? על שפת הכינרת איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? עוד יום איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? מבול איזה שיר הכי מרגש אתכם? זאת שבמקומי איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? לשם/ואת/אלייך שר (לא יכולה לבחור) לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? לשם אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים?מבול איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים?ואת מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה?שיהיה לנו בית

Liquid Dreams

New member
אענה בלי חפירותP:

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? אני אוהבת את כולםP: אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? אביתר.. כל חיי בשיר אחד, לעזאזל. איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? כנראה שעוד יום איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? וואו, נראה לי לרוץ לרוץ איזה שיר הכי מרגש אתכם? שיהיה לנו בית איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? יש יותר מדיי!!!!!11 לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? לשם, שוב, כל חיי בשיר אחד אין לי זמן לשאר
חייבת לרוץ לרוץ[D:]

polo03

New member
קרבי זה הכי,הכי ../images/Emo70.gif

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים?" שיהיה לנו בית אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? שיהיה לנו בית איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? אביתר, למרות שמבחינה קולית אותו אני הכי אוהבת איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? לרוץ לרוץ איזה שיר הכי מרגש אתכם? שיהיה לנו בית איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? קשה...לשם,טיול לילי ושלום לאמונות לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? שלום לאמונות אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים? שיהיה לנו בית מהדיסק, אם לא, מבול. איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? מבול גאוני, מהדיסק - אם אלה החיים - מ-ב--ר-י-ק מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? אם אלה החיים אאאאאאאאאמן

Rachel47

New member
ומיטב זו הרי היחידה הכי קרבית../images/Emo15.gif

שקיימת בצה"ל

polo03

New member
א. לא אמרתי

ב. זה סתם סלוגן ג. אני לצערי סיימתי את עברי הקרבי

למעלה