השיר החדש של ג´ניפר נכנס למקום 38 בבילבורד היא עברה אפילו את מדונה שנכנסה למקום 41 עם השיר החדש שלה
R RIP CURL1 New member 10/10/02 #1 השיר החדש של ג´ניפר נכנס למקום 38 בבילבורד היא עברה אפילו את מדונה שנכנסה למקום 41 עם השיר החדש שלה
R roimc New member 10/10/02 #2 זו לא הכניסה שלו בוקר טוב הוא כבר נכנס לפני שבוע במקום 60 ומשהו פשוט רק 50 המקומות הראשונים נמצאים באינטרנט (אלא אם כן מישהו באמת הסכים לשלם כדי לראות את הטבלה המלאה).
זו לא הכניסה שלו בוקר טוב הוא כבר נכנס לפני שבוע במקום 60 ומשהו פשוט רק 50 המקומות הראשונים נמצאים באינטרנט (אלא אם כן מישהו באמת הסכים לשלם כדי לראות את הטבלה המלאה).
R roimc New member 10/10/02 #3 ומדונה עשתה את הכניסה הגדולה יותר בעוד ג´ניפר נכנסה מקום 60+ (אגב הכניסה של GONNA BE ALRIGHT הייתה זהה), מדונה נכנסה ב-41.
ומדונה עשתה את הכניסה הגדולה יותר בעוד ג´ניפר נכנסה מקום 60+ (אגב הכניסה של GONNA BE ALRIGHT הייתה זהה), מדונה נכנסה ב-41.
R RIP CURL1 New member 10/10/02 #4 אה טוב לא ידעתי פשוט ראיתי רק את ה50 והיה כתוב חדש ליד ג´ניפר אז חשבתי שזה הפעם ה-1 שהיא נמצאת שם
I itay1010 New member 10/10/02 #5 roimc רועי, אם אתה לא אוהב את ג´ניפר אז למה אתה נכנס לפה?, אני לא מחפש ריבים אבל כל עוד לא קללנו את מראיה אז אין לך זכות לקלל את ג´ניפר בלי סיבה.
roimc רועי, אם אתה לא אוהב את ג´ניפר אז למה אתה נכנס לפה?, אני לא מחפש ריבים אבל כל עוד לא קללנו את מראיה אז אין לך זכות לקלל את ג´ניפר בלי סיבה.
R roimc New member 11/10/02 #6 קיללתי את ג´ניפר?!?!?!?!?! וגם להגיד עליה משהו רע לא אמרתי. תיקנתי אותו כי הוא אמר בהתלהבות שהיא נכנסה יותר גבוה. ושקט ילדון טיפשון בן 14.
קיללתי את ג´ניפר?!?!?!?!?! וגם להגיד עליה משהו רע לא אמרתי. תיקנתי אותו כי הוא אמר בהתלהבות שהיא נכנסה יותר גבוה. ושקט ילדון טיפשון בן 14.
I itay1010 New member 11/10/02 #8 מה הקשר? מה הקשר לזה שאני בן 14, וחוץ מזה לא התכוונתי להודעה הזאת אלא להודעות קודמות, ואל תשחק אותה לא יודע, אין כוח עכשיו לתת קישורים, אתה יודע לבד.
מה הקשר? מה הקשר לזה שאני בן 14, וחוץ מזה לא התכוונתי להודעה הזאת אלא להודעות קודמות, ואל תשחק אותה לא יודע, אין כוח עכשיו לתת קישורים, אתה יודע לבד.
I itay1010 New member 11/10/02 #10 נו..... די רוימק תיהיה רציני, אתה רשמת באיזה הודעה שג´ניפר לא יודעת לשיר, הנה הקישור:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=559&msgid=8004876
נו..... די רוימק תיהיה רציני, אתה רשמת באיזה הודעה שג´ניפר לא יודעת לשיר, הנה הקישור:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=559&msgid=8004876