נמנמנמ מאיזה שיר זה
S *superstar* New member 26/2/04 #26 יו!! הקדישו לי שיר../images/Emo9.gif יש לי אחד בשבילך Sarah McLachlan- Angel.
A A N I g M A New member 26/2/04 #22 הנה שלי! Alanis Morissette - Ironic - לנדבוש ו... Sailor & a Widow - Keren Ann לנועה
E Ez sLeeP New member 26/2/04 #23 ../images/Emo24.gif איך ידעת שאני אוהב את השיר הזה? (טוב, כולם אוהבים אותו.. ) תודה מותק!
J jeackyh New member 26/2/04 #24 אני לא מאמינה גם אני פותחת כזה שרשור וגם אף אחד לא מקדיש לי שיר זהו אני מתאבדת. מידת הצומיות שלי הגיעה למקסימליות
אני לא מאמינה גם אני פותחת כזה שרשור וגם אף אחד לא מקדיש לי שיר זהו אני מתאבדת. מידת הצומיות שלי הגיעה למקסימליות
A A N I g M A New member 26/2/04 #27 גמאני מקדישה לך שיר ../images/Emo9.gif אמממ... רגע... תני לי לחשוב.. אני יודעת! Vertical Horizon - You're a God אם את לא מכירה תדאגי להכיר זה שיר מצוין, ואני ממש אוהבת אותו. גם אותך. ))
גמאני מקדישה לך שיר ../images/Emo9.gif אמממ... רגע... תני לי לחשוב.. אני יודעת! Vertical Horizon - You're a God אם את לא מכירה תדאגי להכיר זה שיר מצוין, ואני ממש אוהבת אותו. גם אותך. ))
A A N I g M A New member 27/2/04 #29 ../images/Emo24.gifשתיכם ../images/Emo25.gif עוד שיר! קצת קיטש Daniel Bedingfield - If You're Not The One
../images/Emo24.gifשתיכם ../images/Emo25.gif עוד שיר! קצת קיטש Daniel Bedingfield - If You're Not The One
נ נוש סמים ורוקנרול New member 28/2/04 #30 שיואו!!! כמה זמן אני מחפשת את השיר הזה!!! תודה תודה תודה!! נושי.