"השיר הזה מוקדש לך.."

jeackyh

New member
"השיר הזה מוקדש לך.."

שרשור הקדשת שירים....
רק שמות בלי מילים.. אני מקדישה לענבלי את השיר שרי בלאסום גירל של אייר מהדיסק החדש והמצוין!! talky walky לילה טופ לכולם!

הקדשה עצובה

למישהו שכבר לא יהיה פה לראות אבל בכל זאת
צעיר לנצח/רמי וריטה. כי הוא ישאר צעיר לנצח.

אני מקדישה כמה...

לגלוש:נוצה ברוח של רמי וריטה ואת -על הגשר הישן-גם של רמי וריטה. למורי-את -הכי יפה בעולם לתומר-אני לא זמין לעצמי-שמש של רמי וריטה (חובה לשמוע את השיר הזה,הוא עושה אותך שמח!) נראה לי שזהו. ה ולכולם כולם את עניין של זמן!(של רמי וריטה או של גידי גוב)

אהאהא לי?../images/Emo9.gif

ואני מקדישה לך.. (ולעצמי?) את- איך זה מרגיש\כנסיית השכל.. ו
ענקי

J e w l

New member
ולעוד אנשים היקרים לליבי עד מאוד...

לסימבה - "Baby can I hold you tonight"
אודי-תפוד-קטן: "I love you baby!"
ואחרון אחרון אבל בהחלט חביב... לברק (שככל הנראה לא יקרא את זה): "I Knew I loved you Before I met you" ולגבי סמיילי... חסר לי אמוטיקון שמדייק אז... בינתים רק זה-

lollapalooza

New member
יש שיר שאני אוהבת

שאני אקדיש לנדבי- כי קוראים לו Megalomaniac (של אינקובוס)
לתומר- "עודד אמר"
לצוות חבר היקר- Yertle The Turtle של הצ'ילי פפרז. |צביון| למורי- One Of God's Better People של רובי. כי זה נכון. לטימוש- "השיר הזה" של הפיקיות. התלבטתי בין השניים היחידים שאני מכירה.

Ez sLeeP

New member
את מאמינה שאני מכיר את אינקובוס?

טוב, לא ממש מכיר. אבל שמעתי עליהם. כלומר אני יודע שיש להקה כזו.

lollapalooza

New member
טוב באמת שאתה יודע... ../images/Emo163.gif

וזה שיר חביב ביותר. בטח נקרא על שמך...

Ez sLeeP

New member
הקדשות. אוי אני גרוע ברמות.

לנושי אהובתי - שירינו הבלעדי - She's the one לתומר - Behind Blue (Brown) eyes לפולניה שלי (שלי אמרתי!) - Kiss the Rain למורי והדס (אתן ישות אחת!) - The sweetest thing (כן, כן.. אני לוקח שירים מהפלייליסט למינידיסק הבא ובוחר את המתאימים ביותר. אז מה אם זה לא דורש מאמצים, זה עדיין אישי!)

J e w l

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איך ידעת שאני מאוהבת
בשיר הזהההה

הקדשות!! כיפים!

אוףףף נדבי!! רציתי להקדיש לך את השיר שלנו אבל הקדמת אותי!! [איך לא?!] טוב אז אני אקדיש לך את... את... noise and kises של the used. הייתי כותבת את הלייריקס אבל זה נוגד את זכויות היוצרים.. תוריד את השיר ותקשיב לו ואז תבין. לנועה בובה אני מקדישה את fragile של sting. סתם כי בא לי... ולתומר, גל, נדבי [שוב] ומורי אני מקדישה את we are family למרות שזה לא ממש קשור אבל עדיין... מה לא עושים בשביל משפחה? נושי.

עוד הקדשה ../images/Emo187.gif

להדסית, נדבוש ותומר חצי שורה משיר נגור בשנקין בדירה שכורה!!!!!!!

למעלה