בדיוק אני מסכימה איתך../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif
וחוץ מזה שהיא אוהבת להרגיש מיוחדת כזאת כאילו כמו איזה פעם שהיא אמרה שבהופעות שלה היא מסתכלת על הקהל ורואה חצי ממנו לבוש כמוה, בסגנון שלה עם העניבות והכל , אז זה מעצבן אותה והיא אמרה על אותן מעריצות שילכו ימצאו לעצמם חיים וסגנון... לא יודעת כל מיני דברים דפוקים כאלה שהיא אומרת ....וגם יורדת על הרבה אמנים אחרים כאילו כולם צריכים להיות מושלמים כמוה...לא יודעת אותי זה מעצבן...
אותה לראות אמנים אחרים משתמשים במיניות שלהם כדי למכור כמו בריטני למשל אבל פתאום עכשיו בקליפ החדש שלה היא לובשת מכנסיים קצרצרים שכמו שידיד שלי אומר נקראים מכנס "דפוק אותי" אז פתאום מיניות זה מותר??? ונמאס מזה שהיא יורדת על כולם וגם שמעתי שניק הציע לה לבצע איתו דואט באלבום סולו שלו אבל היא לא הסכימה כי היא לא רצתה שייצא לה שם של זמרת פופ WTF?! כל השירים שלה זה פופ! היא הייתה מועמדת לפרסים על שירי פופ היא באשליה שהשירים שלה זה רוק הייתה מתה! השירים של ניק הרבה יותר רוק מהשירים שלה אז שתלך למצוא החיים הצוציקית הזאת! אוף היא מעצבנת אותי! כל הפוזה שלה מגעילה אותי היא בנאדם מגעיל!
מבינה מהחיים שלה.. היא וואנאבי פאנקיסטית שסתבר לא יודעת בכלל מה זה פאנקיזם, או פאנק לצורך העניין והמוזיקה שלה פאקינג רוק פופ שזה משהו שהיא טוענת להתנכר לו.. צבועה. לכל אחת מהכוכבניות האלו יש את הטמטום שלה. שלא תחשבו שלא. כמו שלכל בנאדם יש את הטמטום שלו. שלא תחשבו חס וחסה שאבריל יותר מטומטמת מכל השאר. היא פשוט עשתה את הטעות בלהפנות את הטמטום שלה אל הקהל ששם לב.
אני מתה על אבריל ואני חושבת שהיא בכלל לא וואנבי!!!! היא לא משחקת אותה מיוחדת ופריקית!!! היא באמת כזאת!!!! זה מה שיפה בה!!! ובקשר לזה שהיא יורדת על בריטני... אז מה??????? יש לה זכות לומר מה שבא לה!!!! כמו שלבריטני יש זכות להתבטא בלבוש כך גם לאבריל יש זכות להתבטא בדיבור!!!!!!! לי ממש ממש ממשממש לא איכפת מה היא אומרת כל עוד יש לה מוזיקה מדהימה!!!!!!!
אני לא מפסיקה לשמוע אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקי הנה התשובות שלי: I'm finding it harder and harder to breath 1. בטח!!! מהרגע הראשון התאהבתי בו!!!! איזה שיר מדהים!!! מה השורה אהובה עליכם: I'm finding it harder and harder to breath מי שר שם הכי יפה: ניק מה יותר יפה: בנתיים קולות!!!!
אין לי בעיה שאבריל תגיד מה שהיא רוצה.. אבל כל הזמן לרדת על אמנים?? מה היא נהייתה אמינם החדש?? מזה השטויות האלה?? אין לה משהו יותר טוב לומר??? זה מה שמעצבן... משעמם לה כנראה.. היא לא אוהבת את מה שבריטני עושה/אומרת, אז שפשוט לא תייחס לזה! אבל מה היא מתנהגת כמו איזה ילדה קטנה וכל שניה יורדת עליה! לפחות לבריטני יש כבוד, ובמקום לרדת עליה, היא אומרת עד כמה זמרת נהדרת היא.. אז.. מקווה שהבנת.. וכן יש לה שירים טובים, אבל אמן שיש לו אישיות מפגרת, זה קצת מעצבן.. ועוד עלק היא משחקת אותה מושלמת.. שתסתכל טוב טוב על עצמה לפני שהיא שופטת אחרים..