השיר הבא המשחק:

backstreet girl

New member
השיר הבא המשחק:

beautiful woman יו איך אני מתרגשת לכתוב את זה!!!!! האם אתם אוהבים את השיר: 1)בטח!!! מהרגע הראשון התאהבתי בו!!!!! איזה שיר מדהים!!! 2)השיר יפה אבל הסגנון שונה אז זה מעצבן!!!! 3)לא כ"כ התחברתי אליו...אני מקווה שלא כל השירים באלבום יהיו כאלה!!! 4)זה שיר נחמד וחביב ואני מחבבת אותו!!! מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים,המנגינה,או הקולות?

NarihS

New member
יש!!! ואני אהיה הראשונה שעונה עליו!

האם אתם אוהבים את השיר: 1. בטח!!! מהרגע הראשון התאהבתי בו!!!! איזה שיר מדהים!!! מה השורה אהובה עליכם: B is for beautiful as the sunshine E tells me everything is feelin' alright A goes to you and me swingin' it down T is two I want you You've got me actin' like a fool מי שר שם הכי יפה: ניק!!!! ניק!!!! ורק ניק!!!!! מה יותר יפה: המנגינה נדמה לי!!!! זה שיר מושלם!!!!!!!!!

airgirl

New member
אני שניה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

האם אתם אוהבים את השיר: 1)בטח!!! מהרגע הראשון התאהבתי בו!!!!! איזה שיר מדהים!!! מה השורה האהובה עליכם? B is for beautiful as the sunshine E tells me everything is feelin' alright A goes to you and me swingin' it down T is two I want you You've got me actin' like a fool מי שר שם הכי יפה? ניק שר שם יפה, במיוחד בצעקה שלו
, אבל אני מעדיפה איך אייג'יי שר!! איוששש יש לו קול מדהיייםםםםםם
מה יותר יפה- המילים,המנגינה,או הקולות? אממ....נראה לי.. אמ...המילים

BShenB

New member
../images/Emo99.gifמאוהבת../images/Emo99.gif

beautiful woman
יו איך אני מתרגשת לכתוב את זה!!!!! ואני מתרגשת לענות על זה... חח תהיי בטוחה
האם אתם אוהבים את השיר: 1)בטח!!! מהרגע הראשון התאהבתי בו!!!!! איזה שיר מדהים!!!
מה השורה האהובה עליכם? And I know I'm so In love With you I'm finding it harder and harder to breath Every time I'm near A beautiful woman זה כזה יפה!!!!!! איך שהם שרים את זה...
וברור גם השורה שניק צועק....
מ=ו=ש=ל=ם
**מאוהבת קשות** מי שר שם הכי יפה? ניקוששששששששששששש המדהיםםםםםםם
וגם אני מאוד אהבתי איך שאיי' ג'יי שר...
מה יותר יפה- המילים,המנגינה,או הקולות? הקולות....

יאאאאא איזה כיף לענות על זההה

האם אתם אוהבים את השיר: 1)בטח!!! מהרגע הראשון התאהבתי בו!!!!! איזה שיר מדהים!!! מה השורה האהובה עליכם? B is for beautiful as the sunshine E tells me everything is feelin' alright A goes to you and me swingin' it down T is two I want you You've got me actin' like a fool מי שר שם הכי יפה? ניק!!!! ניק!!!! ניק!!!!
מה יותר יפה- המילים,המנגינה,או הקולות? הקולות!!!

backstreet n1

New member
א-נ-י-!

beautiful woman.. האם אתם אוהבים את השיר: 1)בטח!!! מהרגע הראשון התאהבתי בו!!!!! איזה שיר מדהים!!! מה השורה האהובה עליכם? הפזמון..פשוט מושלם! מי שר שם הכי יפה? ניק! מה יותר יפה- המילים,המנגינה,או הקולות? הקולות! יוא יו אני מתרררררררגשת!!!!

hadasrulez

New member
אאאאאאאאאאנננננננננננייי!!!!!!!!!!

beautiful woman האם אתם אוהבים את השיר: 1)בטח!!! מהרגע הראשון התאהבתי בו!!!!! איזה שיר מדהים!!! מה השורה האהובה עליכם? : B is for beautiful as the sunshine E tells me everything is feeling alright A goes to U and me swinging it tight T is to I want you ואז שאח"כ ניק צועק You've got me actin' like a fool מי שר שם הכי יפה? למרות שאייג'יי שר שם ממש יפה אני בוחרת ב נייייייייייייייייייייייקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!
מה יותר יפה- המילים,המנגינה,או הקולות? גגגגגגגאאאד קשה מידי בשבילי יווווווווו ממממ... הקולות.. לא, המנגינה... לא לא, הקולות וזהו!! כמה שאני שומעת את זה יותר אני יותר מתמכרת!!!!

LiOr CaRtEr

New member
אני חייבת לציין שיש לילדה הזאת חיוך

מעוות... מזכירה לי אותי=/ כשמכריחים אותי לחייך בתמונות.....

Miss Kitty

New member
../images/Emo99.gif

Beautiful Woman האם אתם אוהבים את השיר: 2)השיר יפה אבל הסגנון שונה אז זה מעצבן!!!! מה השורה האהובה עליכם? I'm finding it harder and harder to breath Every time I'm near מי שר שם הכי יפה? איי ג'יי!
התגעגעתי!
מה יותר יפה- המילים,המנגינה,או הקולות? הקולות

sivanick

New member
אני שונאת את אוריל היא מעצבנת!

כל החיים שלה היא רק יורד על אחרים שתתרכז במוזיקה האם אתם אוהבים את השיר: 1)בטח!!! מהרגע הראשון התאהבתי בו!!!!! איזה שיר מדהים!!! מה השורה האהובה עליכם? Lets not talk about a possible... ו- B is for beautiful as the sunshine E tells me everything is feeling alright A goes to U and me swinging it tight T is to I want you You've got me actin' like a fool מי שר שם הכי יפה? ניקקקק מה יותר יפה- המילים,המנגינה,או הקולות? אממ הקולות!

למעלה