השיר הארוטי שלי

AlteX

New member
השיר הארוטי שלי

לראות אותך כפי שאף אחד לא ראה. מכף רגל עד ראש את כבתולת ים, זוהרת במים. לגלוש במורד שערך הרטוב לאורך גבך החשוף ואל עטיפת החמימות המוסתרת שם בין הלחיים של ישבנך. לחוש אותך כפי שאף אחד לא העיז. מכף רגל עד ראש את כאש השמשות, מאירה השמיים. כפרפר אדמדם וקטן לחוג סביב פטמתך השמאלית ואז, כשכמעט ונגעת לזנק חיש אל הימנית לנצור את הרגע. לנשום אותך כפי שאף אחד לא נשם. מכף רגל עד ראש את כרוח הבוקר, מחייה הלבבות. להתלות על שערות ערוותך כאילו היו הן חבל על צוק שאם לא אחזיק אז אפול לתהום עמוקה ורכה שם סוף לתשוקה. לזכור אותך כפי שאף אחד לא יזכור. לעולם. בלי שתדעי, בלי שאפילו תרגישי.

ריקי די

New member
לומדת

לומדת לשרטט חזה וכתפיים לשרוט ציפורניים בשולי החשק. לומדת לאהוב בשפתיי להיות שולטת, להיות נכנעת לתחושות. ומה שערגת לחשת באוזניי ומה שידעת הולכת בידיי. ובשניים רגל ברגל נכרכת וידינו נכפתות מתעשרות ונשזר בנו קצה עינוג של עולם.

טאKילה

New member
להילכד בך...../images/Emo79.gif

להיות איתך כפי שלא ידעתי לפניך להפתח כמו שלא העזתי מעולם להרגיש את להט גופך המבשם נשמת אפי עוטף בערגה מבעיר בתשוקה מסעיר גלי תאווה מטריף חושיי להילכד בך בשכרון. AlteX ברוך בואך לשירה אירוטית ואהבה

AlteX

New member
התמסרות

להתמסר לך בחושך מוחלט ליפול אל שדייך בלי שמץ שליטה לטבוע בים של חושים ברוך של מותנייך בלי שמץ תקווה לרגע רק קרן של אור ושוב מול עינייך מלאות תאווה לנצח רק עבד יחף פרוס לרגלייך נטול גאווה האם תרשי לי?... האם ארשה לעצמי?...

למעלה