חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif
טוב, לאביתר הייתה נטייה באותה תקופה להתעסק בנושאים קשים שלא נמצאים על סדר היום כמו אונס, רצח, אסונות... לרוב השירים לו היו מילים מאוד קשות ונוקבות, גם באלבום הראשון וגם ב"שיר טיול". אם תקשיבי טוב למילים של "כלום לא עצוב" תראי שגם הן קשות מאוד יחסית אבל יש אנשים שלא שמים לב בגלל הלחן הקצבי שבא בצורה אירונית למילות השיר... בכל אופן, חזרה לאקדח... אביתר בכל האלבום הראשון הצטייר בתור "הילד הרע" וזו התדמית שהוא יצר... הוא הלך אל השיר הזה בנקודת מבט מאוד מעניינת שלא להרבה היה אומץ ללכת אליה. המון שירים נכתבו על אונס מנקודת המבט של הנאנסת ואם הוא היה עושה את זה הוא לא באמת היה מחדש... במקרה הזה אני חושבת שהשיר גם בא מתוך המון כאב ופגיעות. אני חושבת שהוא מאוד נפגע ממשהו והכעס הוציא ממנו את יצירת המופת הזו [הוא בחור מדהים והוא לא יפגע בזבוב אבל בכתיבה מותר הכל ואז גם הוא הרשה לעצמו. זו הייתה הדרך שלו להפיג מתחים בזמנו ואני משערת שעד היום המתחים שלו מופגים באמצעות המוזיקה בין היתר...] המשפט "אמא שלך בוכה אני רוצה את אמא שלי" לדעתי הוא משפט מאוד ברור אבל אני אנסה לענות למרות שלא הכי הבנתי את השאלה... לפני כן יש משפט שאומר "גוף הופך גופה" כלומר, היא מתה. היה רצח. זה מאוד ברור למה אמא שלה בוכה וכולם בוכים... וה"אני רוצה את אמא שלי" הוא לדעתי משפט של הבעת חרטה, של הבנה של מה שהוא עשה וחרטה על כך. הזדקקות לכתף תומכת שתגיד לו שהכל יהיה בסדר ותרגיע כמו שאם תמיד עושה. אני חושבת שהמשפט מביע את ההזדקקות, דווקא של הרוצח במקרה הזה, לאהבת אימו, לאהבהנ ללא תנאים וללא שאלות. זה הבן שלה והיא תאהב אותו ותתמוך בו ותעזור לו לעבור הכל והוא מציין שזה מה שהוא צריך... בכלל, אני חושבת שלאורך כל האלבום הראשון ניתן לראות המון פעמים שהקשר בין אביתר ושמחה הוא קשר חזק מאוד ויפה מאוד... רואים שיש המון אהבה...
זה יפה... אהה, ולגבי הבחורה אז אם זה כמו שאמרתי, שיר שנובע מתוך כעס על פגיעה שהוא עבר אז סביר להניח שהשיר נכתב על אפרת בן צור, זוגתו לחיים בזמנו. שוב אני אציין, הוא מעולם לא חשב אפילו על לעשות משהו בסגנון, זו פשוט הייתה הדרך שלו להפיג מתחים. אני בטוחה שהוא מעולם לא פגע בה
טוב, אין לי כוח אפילו לקרוא את זה ולסדר את מה שזרקתי עכשיו מהראש אבל אני מקווה שתביני... אם לא, את מוזמנת להמשיך לשאול... חחח