השירשור הקודם לא קופץ אז...

ash 1

New member
השירשור הקודם לא קופץ אז...

>< מכון מזורגג!!! אני כבר 3 שעות מתאמן למכון ה7 אבל הן פשוט בלתי מנוצחות!! כשג'יודוד למד פיצוץ עלתה בי קצת תקווה אבל אז ה#$@ האלו השתמשו בשיקוי הייפר >< דמת אני שונא אותם! נ.ב האינטרנט שלי לא עבד יומיים... נ.ב-2 מי כבר עבר את המכון הזה? איך הצלחתם לנצח? נ.ב-3 |P:| מה הרמות וההתקפות של הפוקימונים שלכם? (אני מתקמצן על TMים וויטמינים לכן הפוקימונים שלי מעפנים...)

digiash

New member
לא חשוב...

אני כבר באמצע העיר התת ימית... כל מה שהיתי צריך זה SHROOMISH ברמה 40 שיודע MEGA DRAIN, HEADBUTT, STUN SPORE ו LEECH SEED (הצלחתי לשרוד רק בזכות אבקת השיתוק!) ZIGZAGOON ברמה 41 שיודע REST, SURF, THUNDERBOLT ו HEADBUTT (הSURF עשה נזק כמעט מינימלי!) וכמובן GEODUDE ברמה 41 שיודע EXPLOSION(!), ROLLOUT, EARTHQUAKE ו MAGNITUDE (אין לי מושג למה הוא יודע גם מגניטוד וגם רעידת אדמה!... לא נורא ברמה 46 הוא ילמד משהו חדש...)

gloom

New member
אני רק בעיר השלישיט!!!

לא יודע אבל מה שיש לי זה אחד קטן כזה מניאק שמתפתח ב-32 והציפור הכחולה ברמה 23 מדקיפ ברמה 19 והכלב המפותח ברמה 19 וגם אברא שאני לא יודע מה לעשות איתו. מישהו יכול להגיד לי איזה פוקימונים כדי לי למצוא ולפתח

digiash

New member
אוקיי חזרתי מההפסקה...

מישהו יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות בעיר התת מימית???

איזה מזל יש לי ^^

הפוקימונים שלי נדבקו בפוקירוס

digiash

New member
*מקנא בטירוף*

אבל רגע! חחחחח הBLAZIKEN שלך רק ברמה 41 והטורצ'יק שלי ברמה 45! איפו אתה נמצא במשחק? (אני בדרך למערה התת מימית {איפו שהרעים החביאו את הצוללת)

digiash

New member
איך בדיוק הגעת למסקנה הזו?

אתה יכול לכתוב מי הפוקימונים שלך ומה המתקפות שלהם? בבקשה??

כי אני הצלחתי להגיע לכאן ברמה נמוכה

יותר הנה הפוקימונים שלי:
Blaziken(41): Blaze kick, Quick attack, Double kick, Ember Breloom(40) ההתפתחות של הפטריה: Mega drain, Mach punch, Stun spore, sky uppercut Gyarados(40): Surf, Dive, Bite, Hydro pump Altaria(36) ההתפתחות של הציפור עם הכנפיים מעננים: Take down, Safeguard, Fly, Dragonbreath​
השניים האחרים הם סתם ברמה 10 שאני משתמש בהם בשביל HM

Suikun

New member
יש דמיון לקבוצה שלי oo

Blaziken 39 המתפתח של הציפור המתחילה X_X Altaria 36 הדרקון הכחול עם הכנפיים מהעננים Sableye 31 הרוח הסגולה הזאת עם העיניים מיהלומים Gardevoir 36 המתפתח השלישי של היצור הירוק העל חושי הזה oo Trapinch 33 המתפתח הראשון של הדרקון הירוק עם העיניים האדומות מהסרט החמישי Kyogre 45

digiash

New member
טוב האמת שיקרתי... הוא ברמה 41 ^^;

הנה הפוקימונים שלי-> (ויש לי עוד 3 לא מאומנים בשביל HMים) אגב.. איזה חלילים יש לך? לי יש צהוב(נגד בלבול) וכחול(נגד שינה)

אין לי חלילים

לא היה לי כח לקטע הזה אבל נראה לי שאני אחזור לשם עכשיו, זה נראה יעיל. בואו נשווה פוקידקסים אני ראיתי 125 ויש לי 71

digiash

New member
חחח וזה אומר שראיתי יותר פוקימוני

בר ממך! (אצלך יותר כי פיתחת את הפוקימונים שלך!)

digiash

New member
בדיוק...

אבל לדוגמא אני ראיתי רק את טורצ'יק ואתה את שלושת ההתפתחויות שלו... כלומר שבזכות זה שפיתחת אותו ראיתה 2 פוקימונים יותר ממני.. מבין? כנ"ל לגביי שאר הפוקימונים שלך... (ותזכור שראיתה 4 פוקימונים יותר ממני...) ^_^

כי אני הצלחתי להגיע לכאן ברמה נמוכה

יותר הנה הפוקימונים שלי:
Blaziken(41): Blaze kick, Quick attack, Double kick, Ember Breloom(40) ההתפתחות של הפטריה: Mega drain, Mach punch, Stun spore, sky uppercut Gyarados(40): Surf, Dive, Bite, Hydro pump Altaria(36) ההתפתחות של הציפור עם הכנפיים מעננים: Take down, Safeguard, Fly, Dragonbreath​
השניים האחרים הם סתם ברמה 10 שאני משתמש בהם בשביל HM

Suikun

New member
מאגניב!

אתה בטח משתמש בקודים של גיימשארק XD אני עכשיו סיימתי את המכון השמיני, קיוגר כזה מאגניב *_*

למעלה