השירשור הקודם לא קופץ אז...

silverm00n

New member
מה זה הפוקימונים האלה???

באיזה גרסא אתם משחקים ? לא שמעתי על אלה בחיים

digiash

New member
בסדר... אני עומד בפתח מערת המוצא

"CAVE OF ORIGIN" יש לכם כמה טיפים איך לעבור אותה בשלום?

digiash

New member
שיט! >< היא חשוכה!

דמת אבל אני לא יכול לקחת איתי עוד פוקימון HM יש לי מקום רק לאחד בשישיה וגם כך יש לי איתי כבר 2.... גולדין-צלילה ההתפתחות הקודמת של סנדלש- קיצוץ, שבירת אבנים והזזת אבנים השחף ההוא... ניראה לי קוראים לו ווינגול- תעופה (איזה מדכא זה שאף אחד מהפוקמונים המאומנים שלי לא יכול ללמוד את זה..
) ופוקימון החרק-אדמה המוזר הזה- פלאש בעעע... אני אלך לבדוק מה פסיידק יכול ללמוד יכול ליהיות שהוא יציל אותי...

digiash

New member
יש!!! אני מת עליו!!!!

הוא יכול ללמוד גם צלילה גם פלאש גם שבירת אבנים וגם הזזת אבנים!!!!!!!! הוא הפוקימון האולטימטיבי למערות!

digiash

New member
יש! תפסתי קירוגה!

אחריי חצי שעה של זריקת ULTRA BALL הצלחתי לתפוס אותו בGREAT BALL! (O.ם)

digiash

New member
אז מה תעשה כשתגיע לאגדיים ברמה 70

70 וכו'? (האמת הוא נורא חלשלוש היתי צריך ממש להתאמץ כדיי לא לחסל אותו במכה...)[ נ.ב סיימתי את המכון השמיני... ויש לי את הHM מפל אבל אין לי פוקימון ללמד אותו את זה... -_-; אני הולך לתפוס עוד פסיידק...

digiash

New member
אני צריך עזרה דחוף!!

מי עבר כבר את הליגה? תכתבו בבקשה את המאמנים ואתה הפוקימונים שלהם...

digiash

New member
איזה מגניב הג'יודוד שלי!! ^^;

הוא יודע פיצוץ (נזק של 250(!)) רעידת אדמה (נזק 100 אבל לא משפיע על מעופפים) ROLLOUT (לא יודע מה בדיוק הנזק אבל אני יודע שבסיבוב השלישי הוא כבר מחסל כל פוקימון במכה... זה מעולה לקרבות ארוכים!) DOUBLE-EDGE (נזק של 120(!) ובזכות התכונה של ג'יודוד (ROCK HEAD) הוא לא נפגע מהRECOIL כלומר נזק נקי של 120 בלי תופעות לוואי!!!) ולכל המתקפות חוץ מרולאוט יש 100% ACCURACY (לרולאוט יש 90%)

למעלה