השירשור היומי פרק...

הבנתי הכל!

למה הם התעלפו, וגם השאר הולכים להתעלף! תראו, דדי אמר לדגנית שזה יהיה כמה מיקרו שניות, אבנר אמר שזה יהיה 4 מיקרו שניות.. אבל כמו שלילי אמרה, זה לא עוצר אל אבנר, זה ממשיך לתחנה הבאה, ככה שזה נמשך יותר מ-4 מיקרו שניות, ככה שבעצם זה הופך את זה למסוכן!

Titush Black

New member
הגיוני..

אבל היא אמרה שגלי הלמדה ממשיכים אליה, ככה שלא בטוח שממשיכים ב"סחיטה" הזאת, כיח אבנר עצמו הוא זה שקובע את הזמן הקצוב. עובדה היא אמרה: עכשיו אבנר עובד בשבילנו" . אה והמכשיר הכוכבי הזה הוא משדר... אבל בכל מקרה התאוריה שלך נשמעת הגיונית.

deedee17

New member
השר קיבל 2 הודעות

השר קיבל שתי הודעות אבל הוא קרא רק אחת... מה יכולה להיות הסיבה?

בשביל שלא תהיה קרינה

כשאבנר שואב את הגלים... וגם בשביל שנהיה במתח

Super Chuly

New member
פרק טוב

לא משהו מדהים, אבל בהחלט מהנה... ניני ורוני מתוקים מתוקים, הרבה יותר ממה שחשבתי שהם יהיו ביחד, נטשה ואדם מביאים לי ת'קריזה ומיקה ואבי מתוסבכים אך חמודים כתמיד. ורק דורי מתעלף בסוף, כמו תמיד... טוב בעצם גם נטשה, אבל לה טיפה מגיע... חוצמזה דורון הוא גם כן אידיוט גמור שלפעמים בא לי להחטיף לו סטירה מצלצלת וכל הקטעים שאיה נכנסת להיסטריית חרישה היו משעשעים מאוד. בקיצור- פרק חביב ++ ליהי :)

גרררג...

אף אחד שמה לא ראה השמינייה, כנ"ל בפורום שאלה קטנה. אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור פה?

h e n y

New member
היה פרק מדהים!!!

מתח..הרבה מתח... דווקא חמודים רוני וניני ביחד לא? אני לא מבינה את אדם... מה הוא בעצם רוצה, מצד שני את נטאשה מצד שני הוא חושב על איה{ואיזה מנאייק הוא שהוא אמר לאיה ככה...זה פשוט מגעיל} איזה מתח היה בסוף שהם התעלפו...מעניין מה יקרה.. ועכשיו בטוח יאשימו את אבנר...

orush15y

New member
פרק יפה!!!!

ממש אהבתי!! אבל אני רוצה שכל העניין עם מיקה ואבי כבר יגמר.. שיהיו חברים וזהו!! רוניני מאוד חמודים ביחד!!! לאדם מגיע להיות לבד!!! לאיה גם!! ושדורי ונטשה כבר יהיו ביחד!! מספיק למשוך את זה עוד!! לדעתי בטוח הם יהיו חברים בסוף! אז שזה יקרה מהר ומספיק למשוך את זה! זהו.. זה כל מה שאני חושבת על בפרק.. חחחחח.. :p

אתם לא מבינים

שלילי שולחת תחבילות ולא אבנר אתם לא זוכרים שהיא אמרה לרוברטו בתור הבוס להעביר לאנשים את החבילות? היעא עושה את זה כדי שהשמינייה יפעילו את הגלי למדה שלהם לא ראיתם שהם ניסו לפתור את החידה מה זה הוירוס הזה אז היא הוציאה את הבטריות הירוקות וצחקה ושמחה יעני שזה מתמלא

uvxox

New member
שיואו איזה פרקקקקקקק!!

וכמה נשיקות בין רני לניני!!! איזה חמוווווווווווודים!!! אוווווווווווווווווווווווו.............
רוניני
איזה פחד הסוף של הפרקקקקקקק!! אמאאאאאאאאאאאאא...... ויש קשר לזה שזה דורי ונטשה??

למעלה